1. Disney Universe

Re: Disney Universe

Nee valt volgens mij wel mee, ach leuk spelletje voor tussendoor.
 • Nee valt volgens mij wel mee, ach leuk spelletje voor tussendoor.
 • Als ze ook nog 12 jaar is zou dat helemaal mooi uitkomen. Dit is echt voor de allerkleinsten volgens mij.
 • Voor het eerst wat van gezien op gamescom, ga hem wel halen want vriendinnetje is big disney fan.


 • VG247:

  Disney Universe announced for PS3, 360, PC

  Disney’s announced Disney Universe, a new multiplayer-focused title action-adventure game for PS3, 360 and PC.

  Players will get to experience levels based on animated and live-action films from the company’s various studios, including Pixar.

  You’ll also be able to select from 40 contemporary costumes based from the said various movies, such as Lilo and Sitch, Alice in Wonderland, Monsters Inc and Tron Legacy, as you explore six different worlds based on Disney and Disney-Pixar movies.

  Additional costumes, universes and more content will be available post-launch.


  Ps3life:

  Wij gaan de wereld van Aladdin beleven in Disney Universe

  Het is tijd om opnieuw kennis te gaan maken met een held uit Agrabah. Wie kent hem nou niet? Aladdin de "straat rat" zoals Jafar hem noemt. Die als straat jongen een knappe prinses aan de haak weet te slaan. Deze straat rat komt naar de PlayStation 3 in een voor waar hij nooit eerder in is getoond. Dit weet Walt Disney ons te melden via een persbericht. Maar wat staat ons te wachten? In wanneer zal deze game speelbaar zijn voor ons? In ieder geval lijkt de game ons genoeg plezier te bieden.
  Disney neemt ons mee naar een wereld die we nooit eerder hebben gezien, met magische omgevingen en fantastische kostuums die zijn geïnspireerd door de bekroonde Walt Disney Animation Studio's. Aladdin is altijd al een van de publiek trekkers geweest, en komt terug in een video game voor de PlayStation 3 namelijk: Disney Universe, die te verkrijgen is op 28 oktober 2011.

  Spelers kunnen zich zelf in game om laten toveren in de klassiekers zoals: Aladdin, prinses Jasmine, Jago, Jafar en Abu. Met je eigen ontworpen figuur betreed je het betoverende landschap Agrabah binnen. Hier kun je dan leuke puzzel games doen en ga je op zoek naar "Scarabs" om ze vervolgens in de mystical Cave of Wonders te plaatsen op een standbeeld. Jafar ligt ook op de loer en wilt je overal mee dwars bomen om de edelstenen van je af te nemen. Hieronder dan ook even een kleine voorproef op wat gaat komen.

  Naast de Aladdin figuurtjes kun je ook in contact komen met hele andere Disney figuren en dit maakt het spel helemaal compleet. Zo kun je bijvoorbeeld leden van The Lion king tegen komen of de hawaiaan Stitch. Welkom bij het nieuwe wereldje van Disney.

  http://www.youtube.com/watch?v=srYvFdbT ... r_embedded

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren