1. dit weekend Game event in Utrecht

Re: dit weekend Game event in Utrecht

Na het te hebben gelezen hulde voor dit initiatief. Ik kan dit weekend niet, maar het lijkt me wel eens grappig om mee te maken. Ook omdat het zich niet alleen op gamen richt vind ik een groot pluspunt.

Succes met de verdere organisatie van het evenement en ik moet als enig punt zeggen dat jullie de PR en marketing wel eerder hadden mogen beginnen. Ook een leukere aankleding van het topic zou ik aanraden om mensen enthousiaster te maken, maar ok, dat is mijn persoonlijke mening.
 • Na het te hebben gelezen hulde voor dit initiatief. Ik kan dit weekend niet, maar het lijkt me wel eens grappig om mee te maken. Ook omdat het zich niet alleen op gamen richt vind ik een groot pluspunt.

  Succes met de verdere organisatie van het evenement en ik moet als enig punt zeggen dat jullie de PR en marketing wel eerder hadden mogen beginnen. Ook een leukere aankleding van het topic zou ik aanraden om mensen enthousiaster te maken, maar ok, dat is mijn persoonlijke mening.
 • Beste Gamers,

  Ik ben een tijdje geleden samen met vrienden begonnen om een gameevent op te starten.
  We hebben het al een aantal keer klein (tot 20 man) gedaan.
  Nu gaan we het groot doen in de paperdome te Leidsche Rijn.

  Dit is niet alleen gamen zoals de meeste lan parties.
  Sociaal gamen vinden wij het meer want we bieden meer dan alleen gamen. We doen dit tot nog toe op vrijwilligers basis vandaar de lage prijzen.

  Voor alle info kijk op www.gamerscoreevent.com voor info mail me op joris@gamerscoreevent.com
  Het is al aanstaand weekend dus als het je leuk lijkt meld je snel aan.

  Hieronder in het kort wat wij bieden.

  Console area
  In de console area zullen diverse consoles opgesteld staan met de nieuwste, maar ook de oudere games. Hier kan je 24 uur per dag lekker op de bank wegzakken en een spelletje spelen op o.a. de Xbox 360, Playstation 3 en de Wii. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door GameMania. Zij nemen o.a. de games Halo Reach, Medal of Honor, Enslaved, Vanquish, Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 2, Fifa 11, Pro Evloution Soccer 2011, Formula 1 2010, Metroid Other M en Playstation Move mee!

  Guitar Hero
  Heb je altijd al op een podium willen staan maar kun je geen instrument bespelen? Dit is de kans om je toch als een rocker te voelen. Get on stage en maak een keuze tussen maar liefst 10 music games zoals diverse Guitar Hero’s, Band Hero, Rock Band: Green Day, DJ-Hero of de sing-a-long songs van Lips.

  LAN
  Battle met of tegen 25 anderen in je favoriete PC games op ons stabiele netwerk. Het enige wat je mee hoeft te nemen hiervoor is je laptop of PC, en wij zorgen voor stroom en netwerk bekabeling.
  Speeltafel area

  Speel non-digitale games op onze speeltafels. In deze area kun je je vrienden uitdagen voor een potje op de Airhockey-, Pool- en Voetbaltafels.
  Bioscoop

  Even geen zin in games? Trek je terug en neem plaats in onze bioscoop area. Hier kun je samen kiezen uit een lijst van films die je graag wilt zien. De bioscoop zal 24 uur per dag beschikbaar zijn in een afgezonderde area.
  Lounge/boardgames

  In het midden van al het gamende geweld is een piramide lounge area. Hier kun je even rustig zitten en genieten van een drankje wat je hebt gehaald bij de bar. Go back to basic met de boardgames die we voor je klaar hebben liggen.

  DJ’s
  Om de sfeer nog gezelliger te maken draaien er diverse DJ’s een muziekje.

  Campfire
  Voor de frisse buitenlucht is er een kampvuur buiten beschikbaar. Hier kun je lekker zitten en al kijkend naar de vlammen heerlijk wegdromen. Tevens een warme plek voor de rokers.

  Sleeping area
  Natuurlijk moet je ook gedurende het weekend af en toe eens slapen. Met dank aan Rent-an-Army tent hebben wij een goede slaapplek voor iedereen om even heerlijk te kunnen rusten en weer fris te kunnen gamen. Je dient hiervoor wel zelf slaapspullen mee te nemen.
  Eten en drinken

  Natuurlijk willen wij dat jullie optimaal kunnen genieten van het weekend en wij zorgen ervoor dat ook dat mogelijk is. Voor de weekend bezoekers zorgen wij voor het ontbijt en avondeten. Niet een simpel patatje, maar een gezonde maaltijd waar je de avond en nacht op door kan komen. Toch nog zin in een snack om 3 uur? Geen zorgen, ook daar zorgen wij voor. Verder leveren wij 10x drankbonnen. Meer drankbonnen zijn tegen een zeer laag prijsje te verkrijgen.
  Locatie

  We hebben het steeds over de Paperdome, maar waar ligt dat ding nou eigenlijk? De Paperdome is te vinden in Utrecht te Hogeweide 3a in de wijk Leidsche Rijn. Het is gemakkelijk te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal. Elke 10 minuten vertrekt er een bus naar deze prachtige locatie.

  Hopelijk tot aankomend weekend

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren