1. Dodelijke infectie treft World of Warcraft

Re: Dodelijke infectie treft World of Warcraft

lol ik ben ook gekapt met wow, ik ken nog wel wat mensen die et spel…
maare, is dit dan op elke server? lijkt me niet toch?
iig als het zou zijn? ik kan et nog niet echt geloven
 • lol ik ben ook gekapt met wow, ik ken nog wel wat mensen die et spel…
  maare, is dit dan op elke server? lijkt me niet toch?
  iig als het zou zijn? ik kan et nog niet echt geloven
 • Lijken wel Matrix taferelen… ben blij dat ik ermee gestopt ben, straks ben ik de redding als ik het moch oppakken weer :] ;)
 • Had het al week terug gelezen, erg grappig idd, helaas heb ik na wow sinds de launch te hebben gespeeld het alweer 2 maanden niet meer gespeeld :(
 • Blizzard loves the server restart en nu opeens niet. Stelletje attention whores. Die gozers die dat steeds exploiten mogen van mij ook gewoon een ban krijgen.

  Bovendien boeit het geen kont voor higher lvls. Maarja….
 • Idd :D. Btw ook al gepost op nightmare forum.
 • Haha wat zijn sommige mensen soms toch onbedoeld grapppig. ^_^' ^_^'
 • Dat kan toch niet besmet raken door een spel.
 • DEN HAAG - Onder computerspelkarakters in het strategiespel World of Warcraft is een dodelijke ziekte uitgebroken. Spelers hebben de besmettelijke bloedziekte (Corrupted Blood) uit een recent toegevoegd speelniveau (level) weten te smokkelen. De plaag lijkt moeilijk te stoppen.

  Wie in het nieuwe level het gevecht aangaat met ene Hakkar, raakt besmet. De ziekte richt zoveel schade aan dat alleen gevorderde spelers kans maken om te overleven. Wat de ziekte nog destructiever maakt, is dat spelers die bij besmette deelemers in de buurt komen ook geïnfecteerd kunnen raken en dat ook computergestuurde schepsels ziek kunnen worden.


  De BBC meldde vrijdag op basis van ervaren spelers dat het onduidelijk is of ontwikkelaar Blizzard dit scenario bewust heeft ontwikkeld. Het is de vraag of de maker de ziekte nog onder controle heeft.

  Al duizenden spelers zouden zijn getroffen. Blizzard stelt dat er wereldwijd vier miljoen mensen zijn die World of Warcraft spelen.

  Corrupted Blood is niet de eerste uitbraak van een virtuele ziekte. Vijf jaar geleden waarde een dodelijke infectie rond in het populaire spel The Sims.

  Bron: http://www.nu.nl/news/597061/55/Dodelij ... craft.html

  Wou ik ff zeggen, misschien handig voor de mensen die WoW spelen :P
 • geinig… :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren