1. DoDonPachi Resurrection

Re: DoDonPachi Resurrection

Ja klopt de 360 begint echt een shmup heaven te worden ben ik zelf wel blij mee overigens.
 • Ja klopt de 360 begint echt een shmup heaven te worden ben ik zelf wel blij mee overigens.
 • Ik kon het herinneren dat je het hier op het forum een keer zei. ( en in je game-list idd ). Grafisch minder is een klein beetje jammer, maar de gameplay staat wel als een huis. Met dit soort game's krijg ik een beetje het DC gevoel. De 360 is gewoon de nieuwe Dreamcast ! :)
 • JA ik heb de game al inderdaad haha ;) Had je al gezien toen je online was zeker ;)
  Ja wat is beter, moet zeggen ik vind hem leuker dan Deathsmiles maar beter durf ik niet echt te zeggen. Er zijn iig genoeg modes om te spelen om de gameplay zit wel goed inelkaar. Grafisch wel wat minder, maar goed voor grafische pracht moet je ook niet bij dit genre wezen.
 • Gamecentraal:

  Dodonpachi Resurrection komt naar Europa als 360-exclusive

  Rising Star Games, de Europese publisher die zijn tijd spendeert aan het verkrijgen van Japanse games voor Europese releases, heeft bekend gemaakt dat het de Dodonpachi Resurrection-license heeft weten te verzekeren.

  Zoals vaak gebeurt met de 2D-shootergames van CAVE had ook Dodonpachi Resurrection een Black Label-versie gekregen op de Xbox 360 eerder dit jaar. Deze versie verandert de regels een beetje en balanceert de damage wat meer. Verder was er ook een nieuwe Arrange game-modus.

  Games uit de Donpachi-reeks behoren tot het zogenaamde bullet hell-type, waarin je door een regen van vijandelijke kogels je weg moet banen naar het einde van een level. Dit soort games is relatief onbekend in Europa, behalve voor zij wellicht die ooit een Nokia 3310 met Space Impact hebben vastgehad. Het moet dus niet gezegd worden dat dit soort games voor een specifiek publiek is en dankzij Rising Star Games kan ook Xbox 360-spelend Europa een deel worden van dit publiek.


  Trailer:
  http://youtu.be/m9jQ2BmXaek

  ———————————————————————————————————————————-

  Iemand die de game al heeft ( Sega ?! ;) )
  Is het wat, en is ie beter dan een Deathsmiles ?!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren