1. donkey kong

Re: donkey kong

Er schijnt maar weinig vraag te zijn naar nieuwe Donkey Kong spellen, volgens Nintendo dan.
Wuzzat?! o_0
We moeten ze plat mailen dus. (6)
 • Er schijnt maar weinig vraag te zijn naar nieuwe Donkey Kong spellen, volgens Nintendo dan.
  Wuzzat?! o_0
  We moeten ze plat mailen dus. (6)
 • Ik weet het niet zo goed. Alle echte Donkey Kong games werden door Rare gemaakt, dus als Nintendo hem nu zelf gaat maken is dat toch… anders. Maar desalniettemin zo het wel vet zijn. Ik hoop overigens nog steeds dat Rare ooit terug wordt gekocht, want volgensmij zouden ze op de Wii hele vette games kunnen produceren!
 • nintendo heeft nu dankzij de supergoede verkopen van de DS en Wii erg veel geld, dus ik vind dat ze rare weer van microsoft moeten kopen, en hun dan een nieuwe donkykong 3d platformer moeten maken!
 • Ik zou gewoon een remake van Donkey Kong al wel leuk vinden. Gewoon de oude DKC's in een nieuw jasje, maar wel met wat extra elementen etc.. (Dat voor de DS dan). En voor de Wii wel een 3D verhaal.
 • Ik vind DK64 wel aardig, maar heb op het moment niet de drang om deze te herspelen. Dit is wel het geval bij de gehele Country serie.
  Heb juist het tegenovergestelde! Een echte opvolger dan DK64 (soort zelfde verhaallijn en gameplay) zou echt cool zijn :) Daarom kijk ik ook uit naar Banjo Kazooie voor de 360, Voor die game zou ik wel een 360 aanschaffen :p
 • Een 2d deel is meer iets voor het Wiiware kanaal of voor de DS, al ben ik erg bang dat een game zoals DKC alleen maar kan tegenvallen…
  Dat zou op zich wel leuk zijn voor WiiWare; een DK-game. Maar toch kijk ik meer uit naar een 3D platformer dan naar een 2D-game, hoewel ik verwacht dat beide games een flop worden wanneer ze uitkomen. Donkey Kong is gewoon niet meer de reeks die het ook was.
 • Ik zie geen smoes voor Nintendo om niet gewoon een 3D DK-platformer te maken. Ze moeten oppassen dat het geen DK64 wordt (verzamel 54865758 dingen), want dat kan echt niet meer. Maar imo zitten er genoeg (potentiele) vette elementen in de DK-serie, zoals liaanslingeren en die tonnen waarin je wordt weggeschoten ,etc etc om daar overheen te komen. Ze kunnen er best een mooie 3D-game van maken imo. :)

  Een 2d deel is meer iets voor het Wiiware kanaal of voor de DS, al ben ik erg bang dat een game zoals DKC alleen maar kan tegenvallen…
 • Gewoon een mooie 3d platformer in de jungle. lijkt me heel erg vet. Nintendo kennende zouden ze het project wel uitbesteden zodat ze zelf niet het risico lopen ermee op hun bek te gaan.
  Hmm, ja, dat kan nog wel eens waar zijn inderdaad. Wat dat betreft is Nintendo wel erg converservatief. Hoeveel nieuwe series hebben ze nu de laatste jaren uitgebracht? Wanneer het ook reeksen à la Metroid, Zelda, Kart, Smash Bros. en Mario aankomt, eigenlijk wel erg weinig. Dus in die Donkey Kong game heb ik ook geen vertrouwen dat hij er komt. Ik wil het wel, maar ik geloof het niet (meer).
 • Van mij mag er ook wel een nieuwe DK game komen, en dan geen race of bongo spel, maar gewoon echt een soort van vervolg op DK64 of anders op de DKC.. Maar DKC kan beter voor de DS idd, en een vervolg op DK64 mag wel op de Wii. Zou het allebei geweldig vinden. :)
 • nieuwe DK game a lá DKC of DK64 is een "buy within a heartbeat".
  ik stem toe. ^^D
 • Waren Donkey Kong enMetroid Prime 3 niet de eerste twee aangekondigde Wii games? Kan me herinneren dat Reggie op de E3 beurs die vooral in het teken van de DS stond, zoiets aankondigde…
  Yups. Alleen nooit meer wat van gehoord.
 • Waren Donkey Kong enMetroid Prime 3 niet de eerste twee aangekondigde Wii games? Kan me herinneren dat Reggie op de E3 beurs die vooral in het teken van de DS stond, zoiets aankondigde…

  Gewoon een mooie 3d platformer in de jungle. lijkt me heel erg vet. Nintendo kennende zouden ze het project wel uitbesteden zodat ze zelf niet het risico lopen ermee op hun bek te gaan.
 • Ik moet eigenlijk toegeven dat ik nog nooit een echte DK-game heb gespeeld.. dus ik ben wel benieuwd mocht er ooit weer zon (zo te horen) game komen van goede kwaliteit. :P
 • Een tweedimensionale platformer als Donkey Kong Country was, zal de Wii niet misstaan. Stiekem hoop ik al sinds het begin van het GC-tijdperk op zo'n soort titel.
 • Ik zou wel een nieuwe Country willen, inclusief volgende kameraad. :)
 • Na Galaxy mag EAD tokyo best met een jungle beat 2 komen, maar dan zonder bongo's en meer a la country <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  en MET een orchestrale soundtrack <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
  Dus eigenlijk een compleet andere game ;)

  Ik zou het ook graag zien, maar ik zie het dus niet zo snel gebeuren. Het is niet zonder reden dat Nintendo 1999 (!!) geen DK platformer meer heeft uitgebracht.

  Jungle Beat is een geweldige game maar als je het puur als platformer zou spelen zou het ook alles behalve een ervaring als de Country serie zijn.
 • Na Galaxy mag EAD tokyo best met een jungle beat 2 komen, maar dan zonder bongo's en meer a la country :)

  en MET een orchestrale soundtrack :D
 • Een nieuwe Donkey Kong volgens de formule van de SNES delen en het N64 deel zal nooit eenzelfde kwalititeit bezitten ben ik bang.

  Volgens mij is Nintendo hier zelf ook bang voor, vandaar dat ze het maar houden bij spin-off na spin-off. In het begin nog wel leuk (Jungle Blast) maar ik ben nu wel een beetje klaar met de Konga's, party racers en verkapte behendigheidspelletjes op de portables.
 • Ik zat eerder te denken aan een opvolger van dk 64 en dan ontwikkeld door het mario galaxy team:D
 • Nee, 2 D is alleen nog leuk voor SF IV. Gewoon geen DK zou ook een optie zijn. 2D is niet meer zo leuk als vroeger… en 3D wordt kut. Alhoewel, de 2Dshit in SMG was wel weer nice. Ach, ik zie het wel. Maak me er niet te druk om <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.
  Wanneer ze gaan voor een 2D-donkey kong, dan moet hij naar de DS komen. Gaan ze voor 3D, dan moet hij naar de Wii komen en door Ninty worden ontwikkeld. :P
  Of een andere goede ontwikkelaar, als het maar niet Sonic Team is. :P

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.