1. Double Dragon Neon

Re: Double Dragon Neon

Speelde goed weg. Alleen speelde het fijner vroeger op de Amiga met zon joystick.
 • Speelde goed weg. Alleen speelde het fijner vroeger op de Amiga met zon joystick.
 • Net even de demo gespeeld, vond de screens me niet echt vrolijk maken en ik ben niet zo'n beat-em up fan, maar dit vind ik toch wel erg tof! Normaal gesproken heb ik een hekel aan 3d character models in een 2D game, maar als je speelt vind ik het toch wel een lekker stijltje hoor. Speelt ook hartstikke lekker. Wennen en ik kan er nog de ballen van, maar toch erg leuk :P
  Na Scott Pilgrim en Streets Of Rage 2 een van de weinige beat-em ups die me kan bekoren. Als het goed is komt 'ie vandaag in de EU store, even downloaden dan! :)

  Zit er eigenlijk online co-op in? Dat kon ik zo snel even niet vinden.
 • Heb hem dit weekend ook ff gespeeld, maar werd er ook niet echt vrolijk van. Vooral de trage gameplay irriteerde me. En ook het feit dat je echt op één lijn met je vijand moet staan, anders mep je er gewoon langs. Maar dat was in het origineel (en veel andere beat 'm ups) ook al aanwezig. De stijl vind ik ook niet geweldig eerlijk gezegd. Soundtrack is wel ok.
 • Nostalgie zou je inderdaad moeten overhalen om dit soort games opnieuw te kopen maar wat kom je vaak van een koude kermis thuis omdat het zo gebrekkig aanvoelt na al die jaren van evolutie in de game industrie. Misschien de demo een keer checken maar dan alleen als ik echt niets beters te doen heb.
 • Nou zeg, come on… :S
 • Van de week nog Double Dragon 2 gespeeld met een kameraad op de Nes. Blijft gewoon vet. Double Dragon 1 op de Master System is ook nog steeds awesome tov deze troep.
 • Dat zeggen ze juist; het origineel is eigenlijk shit. En dat is ook zo, het is een totaal frustrerende game. Maar tof door nostalgie.
 • Frustrating platforming als minpunt in de IGN review? In dat geval is de game toch juist erg trouw aan het origineel? :D
 • Dit is wel echt andere koek dan X-men/Simpsons hoor. Maar goed, als het visuele je afstoot is er weinig aan te doen denk ik.
 • IGN vind hem slecht omdat oude arcade games eigenlijk slecht zijn. En ze hebben wel gelijk. Ze waren niet gericht op fun maar op oplichterij. Dat ondervond ik eens te meer toen ik X-Men en Simpsons opnieuw speelde. Het zijn pure quarter killers. En deze DD is volgens hun precies hetzelfde als toen. Dus op zich vind ik het geen slechte review, itt TTT2 die het hebben van te veel content wordt verweten.

  Maar mijn eigen gevoel over deze game; ik trek die Re-shelled stijl graphics en animaties niet. Het animeert ook traag. Als het er 2d had uitgezien had ik hem wel gekocht, ik koop steeds weer die slechte nostalgische shit.
 • Oeh, IGN vind hem slecht, dan zal het wel leuk zijn :D
 • IGN :lol:

  Game Informer - 8.5/10
  Joystiq - 4.5/5

  En de soundtrack is te downloaden. PAy what you want dus bij checkout '0' invullen kan ook ^_^ : http://virt.bandcamp.com/album/double-dragon-neon
 • http://www.ign.com/articles/2012/09/11/ ... eon-review

  3/10

  Tja, het scoort zoals ik het er uit vind zien.
 • Jammer dat dit download only is. Een no go dus.

  Probeer in ieder geval de demo eens dan! Hij is echt leuk!
 • Jammer dat dit download only is. Een no go dus.
 • Thnx voor je impressie, ga ik zeker doen. Was deze alweer een beetje vergeten..
 • Demo gedownload, en ik ga niet liegen, dit is heel vet!

  Het is letterlijk een HD conversie van de NES-Kunio Kun versie, maar opnieuw opgebouwd uiteraard. De soundtrack is de zelfde maar ook reimagined. Er zit een soort slowdown in gevechten, wat het best tof maakt. Het is geen frantic beat-em-up, dus het is niet zo snel maar je hebt wel wat vette opties: zacht slaan, hard slaan, throw, springen, rennen en bukken, en een combinatie daarvan voor variaties. Inkomende aanvallen bukken (waardoor Jimmy/Billy gaat'gleamen') zorgt voor een riposte mogelijkheid.

  Daarnaast heb je special moves die je met de trigger activeert en stances die je stats boosten. Je kan deze verzamelen via mixtapes, selecteren in een menu en ook levelen. Daarnaast schijnen er shops te zijn maar heb ik nog niet gezien, wel laten tegenstanders soms geld achter. De wapens die tegenstanders achter laten liggen zijn ook vet trouwens!

  Als je met z'n tweeen speelt kun je high fiven (3 verschillende types, een om health te delen, een om te gleamen en een voor een soort besrker mode denk ik).
  Enigste wat ik kut vond is dat je niet met een stick kan spelen maar goed.

  Oh, en de game is erg moeilijk in het begin.

  Het is allemaal tongue-in-cheek maar erg leuk! Ook referenties naar het origineel. Check it out!
 • Dit ziet er echt niet uit. Gadverdamn!
 • Ik krijg TMNT in Time Re-shelled achtige visioenen :r

  Waarom niet gewoon sprites?
 • dat was vroeger echt een van mijn favorieten arcade games….
  heel wat guldens in de kast geinvesteerd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren