1. draadloos internet

Re: draadloos internet

Ik heb thuis momenteel een Wireless Broadband Router van Linksys. Daar komt mijn internet op binnen, en vanuit de router word het weer doorgestuurd naar de systemen. Ik heb mijn gewone PC en een console (Xbox of PS2) met een netwerkkabel op die router aangesloten, en ik gebruik met mijn laptop de draadloze functie van de router. Dat werkt prima samen, nooit problemen mee gehad (buiten de storingen van UPC dan).

Je had je vraag btw beter hier kunnen posten: http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=13916.
  • Ik heb thuis momenteel een Wireless Broadband Router van Linksys. Daar komt mijn internet op binnen, en vanuit de router word het weer doorgestuurd naar de systemen. Ik heb mijn gewone PC en een console (Xbox of PS2) met een netwerkkabel op die router aangesloten, en ik gebruik met mijn laptop de draadloze functie van de router. Dat werkt prima samen, nooit problemen mee gehad (buiten de storingen van UPC dan).

    Je had je vraag btw beter hier kunnen posten: http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=13916.
  • maar mijn enige vraag is: is het mogelijk om online te gaan met draadloos internet en komen er dan (veel) extra kosten bij kijken?
  • www.playstation.nl staat het allemaal goed uitgelegd.
  • ik heb nergens een goede uitleg kunnen vinden of je met je ps2 online kan als je draadloos internet hebt. ik heb nu gewoon een kabel in de netwerk adapter maar als ik een draadloze router aanschaf kan ik dan online blijven met mijn ps2? zo ja, hoe?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren