1. Draadloos keyboard probleem

Re: Draadloos keyboard probleem

Iemand zei vanmorgen tegen me dat het ook aan mijn draadloze DECT telefoon kan liggen, die zo'n beetje pal naast de ontvanger staat. Dus die heb ik ff weggehaald. Eens een paar dagen kijken of ik er dan nog steeds last van heb :P.
 • Iemand zei vanmorgen tegen me dat het ook aan mijn draadloze DECT telefoon kan liggen, die zo'n beetje pal naast de ontvanger staat. Dus die heb ik ff weggehaald. Eens een paar dagen kijken of ik er dan nog steeds last van heb :P.
 • Ontvanger niet te dicht naast de monitor staan?
 • Nou ik denk dat hij zo'n 20 CM van mijn toetsenbord en muis staat. Maar zoals ik al zei staat hij naast een box, ik weet neit of dat uit maakt.
 • Staat de ontvanger misschien net iets te ver weg?
 • ik heb de 3100 ook en heb r geen problemen mee
 • Naja ik heb ook wi-fi internet, ik weet niet of dat kan uitmaken? En de normale MX set is de MX3000 denk ik of niet :)?
 • Ik heb de MX set van Logitech (de normale). Nooit problemen mee gehad. Wel zo dat ik na 1.5 jaar eindelijk de batterijen moest vervangen. Maar misschien heb je sinds kort een ander draadloos apparaat waarmee er een conflict is?
 • Oke ik heb dus de MX3100 set van Logitech (wireless keyboard + wireless muis) gekocht. In het begin helemaal geen problemen mee gehad. Maar na een tijdje gaat hij lastig doen. Commando's voert hij niet meer uit, knoppen werken dan wel dan niet. Bijv in een game, dan gebruik ik WASD en dan druk ik alleen op W en dan plots gaat hij ook naar links (A). Terwijl ik daar totaal niet op druk. Of knippen en plakken; ctrl + v en ctrl + c. Dat doet hij dan wel, en dan niet. Meerdere snelkoppelingen kopiëren met ctrl + klik, dan houd hij er een paar vast, en dan bij de volgende begint hij weer opnieuw met selecteren.

  Weet iemand waar dit aan kan liggen? Het is namelijk niet het eerste setje dat dit doet, want ik heb al één set teruggebracht met precies dezelfde klachten. De muis daarentegen heeft maar één probleem: het oplaad station laad dan wel, dan niet op. Maar ik kwam erachter dat als ik de 2 oplaadpunten op de muis een beetje nat maar (met wat speeksel ofzo) dat ze dan weer werken 8| .

  Please help me. Is draadloos gewoon flut, of kan het ergens anders aan liggen? Bijv de ontvanger staat naast een boxje, kan het daaraan liggen? En als dat zo is, waarom doet hij het dan pas na een tijdje, en niet meteen :)?

  Hopelijk weet iemand een antwoord.
 • Ik zie persoonlijk het hele nut van draadloos echt niet, je gaat toch zeker niet als je achter de computer zit met je keyboard wandelen ofzo :s .
  Jah heel vervelend een draadje….
  Maar goed idd probeer hem eens te verplaatsen misschien helpt het.
 • inderdaad, wat klaas vaak zegt. dat boksje kan misschien wel invloed hebben. Zelf heb ik sinds eergisteren de mx3100 set, nog geen problemen gehad.
 • andere batterijen geprobeerd? euhm andere usb poort. Verzet je ontvanger eens mischien dat dat helpt. Herinstalleeer de software eens een keer. Als dat allemaal niet werkt zou ik hem op een andewre computer proberen als hij daarop dan ook aan het eikelen is dan zou ik hem terug brengen en dan een nieuwe eisen (mits je de aankoopbon nog hebt).


  Greetz Camel
 • Misschien heeft de box invloed op het slechte ontvangst?
 • Problemen bij 25cm lijkt me sterk… maar het valt altijd te proberen hem ergens anders te plaatsten <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  als et goed is is het wel zo stond in de gebruiksaanwijzing dat ie 25 cm van een electronish apperaaat moet staan ofzo :S maare k heb dat niet gedaan en hij doet et nog steeds prima
 • Problemen bij 25cm lijkt me sterk… maar het valt altijd te proberen hem ergens anders te plaatsten ;)
 • Ontvanger niet te dicht naast de monitor staan?

  Hij staat zo'n 25 cm van de monitor af, met daartussenin nog een box. Kan dat uitmaken, dat hij bij de monitor staat :)?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren