1. Dragon Age 2

Re: Dragon Age 2

Downloadable content melkkoe onzin word ik echt schijtziek van.
 • Downloadable content melkkoe onzin word ik echt schijtziek van.
 • Erg vette trailer idd. Wat kunnen die gasten dat net als Blizzard en Square Enix dat goed maken.
 • Gesprekken zitten ook in CoD , dat maakte me aan het lachen.
 • <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" /> echt balen dat ze voor het console publiek gevallen zijn. Automatische health regen en dat soort dumbed down shit vind ik echt jammer.

  Vermoeiend zo'n elitaire PC gamer houding. Het is toch eigenlijk onnozel dat je na ieder gevecht weer dezelfde handelingen moet uitvoeren om weer op sterkte te komen. Volgens Ralph gaat het niet ten koste van de moeilijkheidsgraad, dus waarom is dat nou een probleem? Ik vind het eerder dumbed down shit dat je telkens weer hersenloos aan het healen bent.
  Die consolementaliteit ook, schandalig. :D
  Voor release van games ben ik vaak behoorlijk kritisch, en probeer ik me in te beelden hoe bepaalde zaken zullen werken. Na release klaart het vaak op, als ik zie dat het gewoon werkt. Ralph is nu niet meteen een goede referentie, die is over alles zowat overmatig positief.

  Wat me het meest afstoot aan Dragon Age 2 is de stilistische grafische weergave van de omgevingen. Net als in Borderlands wordt daar alle detail uitgehaald, en dat vond ik persoonlijk één van de grootste punten ter verbetering van DAO. Meer variatie en meer details in de omgevingen. Bioware streeft nu verbazingwekkend genoeg, naar meer eentonigheid in de omgevingen, er was teveel variatie volgens art director Matt Goldman, en dit zorgde voor een onsamenhangend geheel. De details in de omgeving zijn overbodig en houden je van de essentie van het spel, zegt hij. :(

  Blijkbaar heeft die gast behoorlijk veel te zeggen, want door hem wordt nu het hele spel overhoop gegooid. Hij wilde af van de typische "Tolkien fantasy setting". Personages zagen er ook te monotoon uit volgens die gast, nu gaan ze op dat vlak meer een cartoon achtige stijl uit. Heb je de nieuwe darkspawn en ogre look al gezien, gewoon om van te kotsen imo. Hij wil nu gaan voor meer contrasten en een extremer kleurenpallet (schreeuwerige kleuren voor de console spelers ^^D ), omdat alles zogezegd te monotoon was. Ik vond het juist leuk dat de wereld een klassieke weergave was van een vrij realistische fantasy wereld.

  Ook op vlak van gameplay wordt er op veel vlakken van de klassieke formule afgestapt, en dan merk ik toch dat ze naar meer actie gaan in de combat, meer spektakel. Hier heb ik wel minder problemen mee. Maar het is gewoon jammer dat ze nu zo hard de personages en de combat willen benadrukken dat de wereld gewoon bijkomstig en totaal inwisselbaar wordt. Zo, daar zal ik het voorlopig bij houden, ik heb mijn punt gemaakt. Wellicht zal de game me goed bevallen, maar ik heb serieuze twijfels bij een groot aantal wijzigingen aan de formule. Mij bevalt het dat het succes op de consoles daar veel mee te maken heeft, en dat het spel er op bepaalde vlakken door zal inboeten. De drang naar meer actie, licht vermaak, snelheid en minder diepgang van het console publiek stoort me.
 • Demo valt voor mij gruwelijk tegen. De ziel van Dragon Age is weg, Darkspawn zien er belachelijk uit. Combat is veel te fast paced en het gebrek aan tactiek is droevig. Omgevingen zijn zielloos tov. Dragon Age Origins. Dit lijken wel omgevingen uit Lord of The Rings: The Return of The King. Algemene tekenstijl van personages valt ook tegen, allemaal zo onnodig opgeklopt. Volledig consolised, bleighh. Pre-order ga ik wellicht cancellen, dit valt echt zwaar tegen.
 • Net de demo geprobeerd, maar als ik zeg play zegt ie dat ie het spel niet kan opstarten omdat d3dx9_43.dll niet kan worden gevonden. Mag ik het opnieuw installeren. Lekker dan.
 • Ik had dit spel waarschijnlijk heel erg gewaardeerd als het niet de titel Dragon Age met zich mee droeg, maar nu kan ik het eigenlijk alleen maar zonde vinden.
 • Door dit soort elitair PC gamers gedrag hoop ik soms wel eens dat PC gaming een pijnlijke dood zal gaan meemaken….
 • We weten nu wel dat je de game niks vind, ga door met andere games spelen oid.
 • Vijfde plaatje is zeker terecht. Abnormaal groot borstvolume! :lol:
 • Toch even binnenhengelen deze dan, vond de eerste niet veel aan op console, dus dat zou wel eens kunnen meevallen nu als ik het goed begrepen heb.
 • Het regent 0-en, 1-en en 2-en op de User reviews van metacritic. Bitter old elitaire PC assholes zijn het. Vooral het contrast tussen hun en de professionele reviews die wel verder kijken dan hun neus lang is….

  PC eletists, hopelijk sterven ze een keer uit…
 • Als warrior of rouge zal carver sterfen en als mage zal bethany sterven. Er is al een mod beschikbaar als je het anders wilt ;)
 • Heeft iemand het al kunnen spelen?
 • Dacht dat ik de enige was die last had van happerende cutscenes. Toch maar wachten op een patch heb ik zo door. ^^
 • Net uitgespeeld en het is HET WAARD! Damn ik vind het nog wel leuker dan deel 1 ook.
 • Kutzooi, ik heb een ATI HD 4850 en zelfs dat is niet voldoende het high res texture pack in te kunnen schakelen :(
 • het is zeker geen slechte game, maar vergeleken met origins is het einde gewoon ruk :P
  Ik mis nog een stukje diepgang in de characters zoals die was in Origins (komt deels door het einde ook)

  Ben wel met mijn 2e run bezig, dus vind het dusdanig tof dat ik lekker opnieuw begin!

  Dragon Age FTW! :D
 • The Exiled Prince heet Sebastiaan? Nu moet ik die DLC wel halen <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Sebastian, hij schreeuwt alleen niet zo hard als jij.
 • het zal btw wel an mij liggen, maar ik heb dus die quest 'duty' gedaan voor sebastian. maar ik heb hem nu niet in mn party. heb ik de verkeerde dialogue option genomen? :P
  of komtie later weer terug :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren