1. Dragon Ball: Raging Blast

Re: Dragon Ball: Raging Blast

Heb deze maar weer eens uit de kast gehaald. DBZ-games blijven mij boeien :D
Speel ze al sinds Ultimate Battle 22 (PS1) :D

Wel jammer dat deze versie (op de graphics na) slechter is dan de Tenkachi serie op bijv. de Wii :(
 • Heb deze maar weer eens uit de kast gehaald. DBZ-games blijven mij boeien :D
  Speel ze al sinds Ultimate Battle 22 (PS1) :D

  Wel jammer dat deze versie (op de graphics na) slechter is dan de Tenkachi serie op bijv. de Wii :(
 • De Story mode vind ik vaak het leukst. ^^D
  Ze moeten eigenlijk weer net zoveel matches in de Story mode als in het tweede deel, maar dan met cinematics tussendoor zoals ze in drie hadden gedaan. Die Challenge mode is ook altijd wel aardig. En met dat ene "machientje" waarmee je nieuwe character kon unlocken was ook nog altijd wel leuk; op een gegeven moment stopte ik daar wel wat tijd in, zoekende naar de goede voorwerpen om te fusen. :P
 • Wat ik me afvraag. Hebben deze ook een soorty story mode waar je DBZ na speelt?

  een soorty?? story mode?
  Dude ze hebben de hele verhaallijn van DBZ erin gestopt, van saiyan tot kid buu saga en wellicht zitten er ook nog de GT verhalen in. En dan heb je ook nog de zelfs verzonnen What if verhalen die t DBZ verhaal met een twist vertellen, waarin SSJ3 Vegata oa in gaat verschijnen! Qua verhaallijn is dit de compleetst DBZ game in tijden. Wellicht zitten de story's van de films er ook nog in, al is dat een gedachte en geen feit.

 • Het is ook een game uit de Tenkaichi reeks, alleen heeft het een andere naam gekregen. Dus het is dan ook vrij logisch dat de key-elementen van Tenkaichi naar voren komen :).
 • deze zal ik wel eens spelen, zal wel beter zijn dan bust limit.

  maar al bij al ziet het er tenkaichi kloon uit.
 • Deze game houd ik al een tijdje in de gaten, maar hoe meer ik zie hoe minder enthousiast ik over de game wordt. Ik denk niet dat dit een erg vermakelijk game gaat worden gezien. Ook loopt de game in alle aspecten achter ten opzichte van andere fightgames.

  De multiplayer zou de game voor mij misschien kunnen redden, maar na de flop van de multiplayer van DBZ:BL ben ik daar ook heel erg sceptisch over. Deze wordt er een die ik zal halen wanneer die in de budgetbak ligt.
 • Daar kan natuurlijk ook, maar hier is natuurlijk beter !

  hahaha lol!
  nie gezien dat ze ook al op IG waren ;)
 • Daar kan natuurlijk ook, maar hier is natuurlijk beter !
 • Vet heb hier zin in. Achievements zijn ook wel tof om te halen, maar haal natuurlijk eerst ff tekken6! deze pak k in 2010 wel ff op!:D
  Achievements? check ze hierrr!
 • Weer een DBZ die hetzelfde is als z'n voorganger met 1 dingetje extra…

  Jeej..
  Bijna. Hetzelfde als de game dáárvoor :P.
 • Deze wordt leuk. Leuker dan Budokai deel 4. Tenkaichi is altijd veel leuker geweest. Daarom heb ik Burst Limit in de tijd ook laten liggen. ^^D
  Ze moeten dit keer wel ff met wat vernieuwingen komen, anders is dit deel nog steeds gelijk aan Tenkaichi 2 (Het eerste deel in de reeks met 100+ personages), want grafisch ziet er nou niet écht veel beter uit, en daar gaan ze waarschijnlijk weinig aan veranderen.
 • Het klinkt allemaal erg vet, maar dat klonk het bij deel 2 ook al, en die ligt stof te happen in mijn collectie..
  Geen dbz games meer voor mij.
 • W00ps
 • Weer een DBZ die hetzelfde is als z'n voorganger met 1 dingetje extra…

  Jeej..


 • Omschrijving
  Dragon Ball: Raging Blast is het nieuwste deel in de Budokai Tenkaichi-serie en wil deze naar een hoger niveau tillen. Dit zou moeten gebeuren dankzij verbeterde visuals, vernietigbare omgevingen en een nieuwe move genaamd "Super Rising". Hierbij schiet je de lucht in en kun je op verschillende plekken je gevechten continueren. Fans van de series en nieuwkomers kunnen de epische momenten uit de serie herleven en zelfs alternatieve realiteiten creëren met hun acties, die nooit eerder vertoond zijn.

  In deze game kunnen spelers aan de slag met 70 verschillende personages, inclusief transformaties, die allemaal afkomstig zijn uit de Dragon Ball Z animeserie. Alle vechters beschikken over hun eigen vechttechnieken en speciale moves waar ze gebruik van kunnen maken. Heb je eenmaal gekozen voor een personage dan kun je het met elkaar uitvechten in één van de vele verschillende arena’s. Natuurlijk kun je het ook in dit deel opnieuw opnemen tegen één van je vrienden in de multiplayer-modus.

  Bron : Insidegamer


  ——————————————–


  Trailer
  Gameplay

  ———————————————


  Releasedatum: 13 november 2009
  Ontwikkeld door: Namco Bandai
  Uitgegeven door: Namco Bandai
  In Nederland vertegenwoordigd door:
  Namco Bandai Partners Benelux
  Genres: Actie en Vecht
  Bevat: Singleplayer, Multiplayer en Online
  Ook voor: PS3
 • Wat ik me afvraag. Hebben deze ook een soorty story mode waar je DBZ na speelt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren