1. Dragon Ball: Raging Blast 2

Re: Dragon Ball: Raging Blast 2

Prima toch? Verhaal ken ik nu wel.. Vind het in deel 1 ook echt oersaai in beeld gebracht. Karakter zegt één zin en dan begint het gevecht.. En dat is dan een hele episode uit de serie.

precies! voor het verhaal kijk je de anime maar!
 • Prima toch? Verhaal ken ik nu wel.. Vind het in deel 1 ook echt oersaai in beeld gebracht. Karakter zegt één zin en dan begint het gevecht.. En dat is dan een hele episode uit de serie.

  precies! voor het verhaal kijk je de anime maar!
 • Prima toch? Verhaal ken ik nu wel.. Vind het in deel 1 ook echt oersaai in beeld gebracht. Karakter zegt één zin en dan begint het gevecht.. En dat is dan een hele episode uit de serie.
 • story van 2 deel bestaat niet, de game geeft je gewoon verschillende characters die je kunt unlocken door bepaalde gevechten met/tegen ze te spelen. Zo kun je Brolly SSJ3 unlocken door een aantal gevechten met hem te winnen, maar zonder filmpjes of wat dan ook.
 • JA ik heb ook gelezen dat de storymode gewoon in het spel zal vertelt worden (zelfs geen filmpjes?). dat vind ik wel k** :p Ik had meer op een storymode als die van budokai 3 gehoopt, maar dan verbeterd >.>
 • @ Vancha

  Camera is inderdaad echt goed verbeterd… Ik denk dat dit que gameplay
  wel helemaal goed gaat zitten alleen twijfel ik over Galaxy Mode nog een beetje omdat er geen storymode inzit. Maar als nog koop ik hem blind ^^
 • Ik had toevallig deel 1 laats ergens op de kop getikt en die speelt wel oké. Toen de demo van deel 2 uit kwam had ik die gelijk even gedownload, en het speelt echt een stuk beter en ziet er ook een stuk beter uit. Camera staat iets verder weg, meer overzicht en zwiept niet meer als een gek heen- en weer. Ook zijn de moves een stuk vetter geworden, soort van slowmotion cam. als je iemand wegtrapt/slaat en het lichaam vlieft ook net zoals in de serie weg met zo'n mooie draai etc. Me likes, stuk beter dan deel 1, die in mijn ogen ook prima is. Ga 'm niet voor de volledige prijs kopen, ga 'm net als deel 1 tweedehands halen bij gamemania. ;) (Collectors Edition, 15 euro! :P)
 • Grote bump, de game komt volgende week al uit.
  Iemand die ook de demo gespeeld heeft? Ik vond het vrij goed spelen, camera is alvast verbeterd.
 • Nja kweet niet, het ziet er idd niet meer zo super uit als vroeger.
  Het nieuwe is eraf, of ze nu een betere engine gebruiken of niet.
 • Eerlijk gezegd, het ziet er gewoonweg bagger uit. Ik denk niet dat ik me aan deze game ga wagen.
 • De stijl van de tekenfilm zit er al helemaal niet in vind ik. Dus een no-no voor mij.
 • E3 debut trailer
 • Dragon Ball: Raging Blast 2 is the sequel to last year’s high-flying, fast-hitting, and intense versus battles series. Dragon Ball Z fans can rest assured that the destructible environment, and character trademark attacks and transformations will be true to the series. These include signature Pursuit Attacks which enable players to initiate attack combo strings, juggling your opponent in a string of devastating strikes throughout the environment.

  Additionally, Dragon Ball: Raging Blast 2 will sport the new Raging Soul System which enables characters to reach a special state, increasing their combat abilities to the ultimate level. Sporting more than 90 characters, 20 of which are brand new to the Raging Blast series, new modes, and additional environmental effects, Dragon Ball: Raging Blast 2 is the next evolution in the home console series.
 • Nieuwe afbeeldingen van Dragon Ball: Raging Blast 2

 • Waarom zoveel awsomeness dit jaar?!?!!! Ik word er gewoon blut van!


  *hyped*
 • Tenkaichi blijft leuk, maar heb deel 1 daarvan nog nooit gespeeld, misschien als hier dan straks deel drie van is, en als die dan nog meer personages heeft, koop ik die wel. ^_^
 • ik hoop dat hij beter wordt dan de eerste, op zich was het geen slecht deel in de reeks maar de camera irriteerde enorm waardoor ik hem links liet liggen.
 • Kijk dit ziet er tenminste fatsoenlijk uit en lijkt op een game die past bij deze generatie consoles. Veel beter dan deel 1 wat destijds echt teveel leek op een PS2 game. Nu maar hopen dat ze deze game voor een redelijke prijs in de winkel leggen, want full price is deze game sowieso niet waard.
 • Laat het alsjeblieft net zo goed zijn al Tenkaichi 2 destijds was. Het RPG element (kunnen vliegen door de wereld), geen irritante cutscenes zoals bij deel 1, en de cutscenes die er wel in komen moeten ook daadwerkelijk goed zijn. Betere fightingmoves, co op mode, en een verhaal dat lekker lang genoeg duurt. What if saga zou ook wel leuk zijn.
 • Naam: Dragonball:Raging Blast 2
  Platform: Xbox 360/ PS3
  Release Date: TBA
  Genre: Fighting
  Official website: http://b.bngi-channel.jp/db_ragingblast/

  DB:RB2 is vandaag (8 mei) geconfirmed door Namco Bandai.
  Het is (natuurlijk) een vervolg op het spel Dragon Ball: Raging Blast wat ik een best leuk spel vind.
  De eerste scan is ook al uitgekomen:
  Wat tot nu toe bekend is:
  Het spel zal een verbeterde graphics engine bevatten, de facial features zullen worden verbeterd. Ook zullen grote en vernietigbare omgevingen terugkeren.
  En tenslotte zal het spel 90+ characters bevatten.

  Site met nog een heleboel screenshots:
  http://www.xgn.nl/360/screenshots/4371/ ... g-blast-2/
  Ziet er stukje beter uit dan eerst, maar nu is het tijd voor gameplay & nieuwe features!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren