1. Dreamcast Collection

Re: Dreamcast Collection

De PSN versie's zijn de dezelfde varianten als op schijf ?! Ik heb Sonic en Crazy Taxi ook al van PSN geplukt.
 • De PSN versie's zijn de dezelfde varianten als op schijf ?! Ik heb Sonic en Crazy Taxi ook al van PSN geplukt.
 • Die Sonic heb ik op PSN; Shit en alleen 4:3 beeld.
  Crazy Taxi is zonder de originele Offspring OST en zonder Pizza hut etc; shit.
  Bass Fishing is zinloos omdat het niet compatibel met motion controls is: Shit.
  Blijft over Space Channel 5 part 2, grappige game maar niet echt een landmark.

  Deze collectie: shit.

  Mijn advies; scoor een DC + Bass Fishing+fishing rod, Crazy Taxi en SA1. Gegarandeerd meer fun dan deze travestie en je hebt de VMU, aka de coolste memorycard ooit.

  De cover is waarschijnlijk het beste aan deze release.

 • Dit is potverdomme een geweldige verpakking zeg! <3

  Zeker. Iemand deze game al in huis ? Zullen wel gewoon arcade poorts zijn ?! (van xbla).
 • Shenmue 3 verschijnt in 2020 als dikke system seller op Dreamcast 2 JONGE.
 • Eigenlijk is er ook maar 1 studio over van SEGA die de mogelijkheden heeft voor Shenmue 3 en dat zijn de makers van Yakuza.

  De rest van SEGAs studios zijn dood of maken crap games. (hiermee bedoel ik niet "externe" studios zoals Creative Assembly/SI Games/ Platinum games)


  Van mij mogen ze ook met een nieuwe Jet Set Radio komen. Ik zie die in de toekomst misschien nog wel komen met een Kinect/wii/move functie om graffiti te spuiten. Maar of ik dat wil, kom eerst maar met een Jet Set Radio HD op xbla :)
 • Shenmue III gaaat niet komen……Ja…..heel misschien op een Sega console, maar niet op de 360 en Co.
 • Het is heel simpel. Sega maakt deze Dreamcast Collection, waar natuurlijk gewoon HD remakes van Shenmue I en II op staan. Dat is om het publiek alvast te laten wennen aan….

  SHENMUE III!

  Want die komt er gewoon. Yu Suzuki gaat na die vage mobiele game verder met het spel waar iedere Sega-fan op zit te wachten ;-)
 • Sega wordt eens wakker en maakt Shenmue 1 en 2 HD remake.

  Je ziet op de Ps3 dat het aanslaat met al die remake's. Dus Sega, doe het gewoon. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Idd! :D
  Of hebben ze soms een petitie nodig? Kan ook geregeld worden :P
 • Sega wordt eens wakker en maakt Shenmue 1 en 2 HD remake.

  Je ziet op de Ps3 dat het aanslaat met al die remake's. Dus Sega, doe het gewoon. :)
 • Sega wordt eens wakker en maakt Shenmue 1 en 2 HD remake.
  Maakt dan als het een succes is Shenmue 3 en gebruik de savegame uit 1 en 2.

  De games die ze nu uitbrengen speel ik liever op mijn dreamcast.

 • van Fokgames:

  Sega brengt Dreamcast Collection naar de consoles

  SEGA zal binnenkort een Dreamcast Collection uitgeven op de Xbox 360 en de PlayStation 3, aldus Gamestop. Op de website van deze gamesshop staat dat het spel dertig dollar zal gaan kosten en dat het uit zal gaan komen op 15 februari 2011. Meer informatie over de collectie is nog niet bekend.

  Hoogstwaarschijnlijk zitten er de games in die ook op het PSN en Xbox Live Arcade zijn verschenen, dan gaat het om Crazy Taxi, Sonic Adventure, Rez en nog een paar kleine titels. Of SEGA ons helemaal zal gaan verrassen en met andere games op de proppen komt is dus nog even afwachten.  van Joystiq:

  Coinciding with the PSN release of the Dreamcast's Crazy Taxi, a mysterious listing for a PS3/Xbox 360 &quot;Dreamcast Collection&quot; has been spotted on GameStop. The listing does not offer any details about the unannounced title, except a (likely placeholder) release date of February 15 and a price point of $29.99.

  We can speculate just a bit based on that price. Since the two existing PSN/XBLA ports, Sonic Adventure and Crazy Taxi, cost $10 each to download, it seems unlikely that Sega would simply dump those two games on a disc and charge an additional $10. That effectively rules out the worst-case, most boring scenario. It could be the set of four announced PSN/XBLA ports, including Space Channel 5 Part 2 and Sega Bass Fishing. In fact, given GameStop's moves toward PSN/XBLA content, it could be a code for downloading the games. But for a definitive answer to the tricky question of &quot;what is in the collection,&quot; we'll try asking Sega.

  van Evilgamerz:

  Dreamcast collectie in de maak bij SEGA

  SEGA heeft in een interview met de Game Informer toegegeven dat er een Dreamcast collectie aan zit te komen. Daarmee volgt het concern het succes op van de Ultimate Mega Drive Collection. Volgens SEGA zijn er nog altijd veel fans van de Dreamcast. Zelfs games worden nog steeds gekocht via eBay, zo vertelt een woordvoerder. Een collectie is inmiddels in productie bij SEGA. Welke oude klassiekers hierin zullen zitten is nog niet bekend. Crazy Taxi, een van de grotere toppers op het platform, wordt in ieder geval wel verwacht. De collectie zal waarschijnlijk naar de Xbox 360 en PlayStation 3 gaan komen.

 • Toffe box! :7

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren