1. Dreamcast Collection

Re: Dreamcast Collection

Saturn is de moeilijkst te emuleren console, dus een collectie zullen we nooit zien!
 • Saturn is de moeilijkst te emuleren console, dus een collectie zullen we nooit zien!
 • Huh… is er een PSN versie van Rez? Die heb ik even compleet gemist.

  Moet hem namelijk nog steeds een keer spelen.
 • *huge post*

  Chill! <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Het zijn maar meningen. Ik erken het belang van een Shenmue heus wel, maar vond de game toen niet bijzonder en dat is nu niet verandert. Dat Sega het &quot;Arcade, maar dan thuis!&quot;-gevoel representeerde vond ik altijd het grootste pluspunt aan Sega.
  Liet me even flink gaan :) Voelt zo nu en dan wel goed. Waarom vond/vind je de game niet bijzonder? Wat mis je eraan?
 • Maar zou er echt een disc komen met allerlei dreamcast klassiekers of komen er allemaal psn-games onder het kadertje 'Dreamcast Collection'
  Ik hoop dat er wel een hele rits games op komen als het een disc-versie betreft.
  Sega megadrive collection vind ik ook tof, alleen jammer met zon collectie dat je veels te gauw switcht van game. Ik heb op sonic 1 na nog geen enkele game uitgespeeld op de collectie.
 • *huge post*

  Chill! :P
  Het zijn maar meningen. Ik erken het belang van een Shenmue heus wel, maar vond de game toen niet bijzonder en dat is nu niet verandert. Dat Sega het "Arcade, maar dan thuis!"-gevoel representeerde vond ik altijd het grootste pluspunt aan Sega.
 • De Saturn is een van mijn favoriete systemen. In het westen waren er niet veel topgames, maar import was de kracht van de Saturn. Je moet ook niet vergeten dat de Saturn maar 2 jaren effectief heeft gelopen.

  Nights is nog steeds een van de meest sfeervolle games ooit. X-Mas Nights helemaal. Vooral in deze maanden is dat een zalige game om te spelen.

  De Saturn 2D fighters kenden geen gelijke. De kwaliteit van de Capcom conversies was absurd. Soul Calibur maakte in 1999 indruk op veel liefhebbers. X-Men vs Streetfighter was in 1997 niet anders, dat was al 'next-gen'. Te merken aan de PSX port van een jaar later, die nog niet eens half zo mooi en vloeiend was. De Saturn overtrof de Dreamcast op het gebied van 2D, daarom is SFA3 op de Saturn ook botweg superieur.

  Maar zo'n Shenmue, ik vond het geweldig maar ook in die tijd zat ik me wel vaak te vervelen. Vooral Shenmue 1 was echt doorbijten. En ook had je die boss battles die je door een failed QTE alsnog kon verliezen. Daar was ik destijds blind voor, maar het was irritant. Shenmue 2 raakte me wel, ik had echt zin om verder te avonturieren met dat clubje en vond het ook wel emotioneel dat je afscheid moest nemen. Evenals de gesprekken met Shenhua waarin Ryo opeens menselijk begon te worden, disc 4 was een soort epiloog zonder enige actie maar wel heel boeiend.

  Het einde zorgde er voor dat ik meteen zin had in deel 3.
 • Ik heb een Saturn gehad met ongeveer 200 spellen. Ooit opgekocht via eBay. Echt een half jaar veel mee gespeeld. NiGHTs vond ik geweldig. En Sega Rally ook. Maar de rest vond ik niet veel aan. Panzer Dragon etc. Overrated. Blech.

  De PlayStation bood destijds veel meer "Nintendo" achtige games.
 • Niet dat dat erg is. De Saturn is nog erger dan de Dreamcast. Overrated spul. Is er naast de hele vette 16 bit titels ooit iets goeds van Sega uitgekomen? Virtua Tennis misschien.
  LOL :)

  De saturn is fucking geweldig, mits je erin verdiept!

  - Three dirty dwarves
  - NiGHTs
  - Burningrangers
  - Virtua Fighter 2 & Fighters Megamix
  - Daytona USA
  - Die hard acrade
  - Dragon Force
  - Shining Force III
  - Virtua Cop & Virtua Cop 2
  - House of the Dead
  - Sega Rally Championship
  - Panzer Dragon 1, 2 en Saga
  - Virtual On: Cyber Troopers
  - Manx TT Super Bike
  - Shinobi Legends
  - Bug! / bug Too!

  En dat zijn sega only titels, om maar te zwijgen over de 2D fighters en shoot 'm ups en andere 2D toppers zoals Castlevania.

  En ja, ik weet dat je trolled :P
 • Ik wil shenmu in HD wel eens proberen.
 • Overrated spul is imo FF en Apple. De Sega Saturn is een juweeltje van een console. Onwijs vette 2D shooters en platform game's. <3 Nee, als ik een top 3 van favo console's moet gaan vormen dan zou daar geen "next-gen" spul instaan. <3 Sega <3

  *Maar goed, das ieder zijn eigen smaak*
 • Niet dat dat erg is. De Saturn is nog erger dan de Dreamcast. Overrated spul. Is er naast de hele vette 16 bit titels ooit iets goeds van Sega uitgekomen? Virtua Tennis misschien.
 • Dreamcast Collection zonder Shenmue I + II is geen Dreamcast Collection. Waar is de Saturn collectie?
  Had ik eigenlijk veel liever gezien.

  Het wordt inderdaad ook heel moeilijk om Shenmue nu nog te spelen. Destijds was vooral Shenmue 2 echt een epic, maar tegenwoordig zijn ook de graphics al zwaar achterhaald. De tank controls en trage pacing waren dat toen al.

  Hoezo? Ik heb de games denk ik 3 jaar geleden gespeeld en het was voor mij een geweldige ervaring. Het is puur persoonlijk. Het moet je liggen. 3D games krijgen al gauw het probleem met achterhaalde graphics. Daar moet je door heen kunnen kijken, ik heb met veel plezier ps1 games kunnen spelen zonder dat ik mij stoorde aan de graphics. Terwijl ik er pas in de ps2-tijd mee begonnen was.
 • Skies of Arcadia zou ik erg waarderen (heb hem wel staan voor de Dreamcast maar die staat niet aangesloten en dan is er nog die andere stapel games die ik nog moet spelen)
 • Wat Koekiemonster zegt, alleen zou ik Shenmue toch wel eens willen proberen.
 • Je krijgt zo'n gimped Crazy Taxi met klote soundtrack etc. Ik zit hier niet echt op te wachten. Die Sonic Adventure PSN viel me ook vies tegen, wat een kutspel eigenlijk.

  DC games zijn het best op de DC zelf. Maar de vette DC games krijgen we niet te zien, want die zijn niet commercieel genoeg. En dan doel ik op Zombie Revenge, Zero Gunner, Project Justice etc.

  Het wordt inderdaad ook heel moeilijk om Shenmue nu nog te spelen. Destijds was vooral Shenmue 2 echt een epic, maar tegenwoordig zijn ook de graphics al zwaar achterhaald. De tank controls en trage pacing waren dat toen al.
 • Haha…..Ik kan tig andere dingen noemen die zwaar overrated zijn maar ik doe het niet…haha…<img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> De Dreamcast is gewoon klasse, net als de Mastersystem en Mega Drive. Jammer dat het vandaag de dag niet zo goed is gesteld met de console's tov dat tijdperk.

  Relaxed dan dat er nog steeds games voor de Dreamcast en de Megadrive uitkomen ^_^
 • Ow en Shenmue is kut, heb je het toen niet gespeeld, dan heb je enorm veel gemist, maar voor 2011 is het een te traag en zinloos spel.

  Eindelijk iemand die het met mee eens is. Overrated kutgame.
 • mja, natuurlijk alleen de games die al op 250 platforms zijn verschenen. Ik hoef die rommel niet SEGA… doe eens een klein beetje je best!!!

  Nou weet ik dat ze zooo fcukedup zijn dat ze alleen maar sega games doen en geen andere games die op de DC uitkwamen, met die gedachte zou ik het volgende wel willen zien:

  Jet Grind Radio
  Skies of Arcadia
  Phantasy Star Online 1 & 2
  Bomberman Online
  Daytona USA
  Sega Rally Championship 2
  Toy Commander
  Ooga Booga
  Alien Front Online
  Outtrigger
  Zombie Revenge
  Floigan Bros. Episode 1
  Dynamite Cop!

  Dan koop ik het, hoewel het veeeeel beter zou zijn als SEGA eens 3 seconden energie ergens insteekt en zorgt dat ze de licenties kunnen hergebruiken en dus ook een Soul Calibur etc kunnen inzetten.

  Ow en Shenmue is kut, heb je het toen niet gespeeld, dan heb je enorm veel gemist, maar voor 2011 is het een te traag en zinloos spel.
 • Haha…..Ik kan tig andere dingen noemen die zwaar overrated zijn maar ik doe het niet…haha…:P De Dreamcast is gewoon klasse, net als de Mastersystem en Mega Drive. Jammer dat het vandaag de dag niet zo goed is gesteld met de console's tov dat tijdperk.
 • Helemaal geen interesse. Dreamcast was zwaar overrated. Alleen maar games die beter tot hun recht zouden komen in de arcadehal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren