1. Dromenland

Re: Dromenland

Lotr - return of the king van EA

erg leuk spel :)
 • Lotr - return of the king van EA

  erg leuk spel :)
 • ik zou heel graag het spel csi op de psp willen zien.
 • maar tog zou het vet zijn:P
 • een soort zelda windwaker… zelfde soort gameplay en grahics…. Zou fucking geweldig zijn!
 • een soort zelda windwaker… zelfde soort gameplay en grahics…. Zou fucking geweldig zijn!

  En ook zeer goed te realiseren denk ik. Graphics zagen er goed en sfeervol uit, maar niet alsof ze zeer veel kracht verbruikte waardoor ik het wel goed mogelijk zie op een psp.
 • het lijkt me vet om een wereld te hebben in een of andere gta game, die direct gestreamt word vanaf een navigatie systeem oid. Dus zeg maar steeds up to date is met de echte wereld. Dat je je eigen huis kan bezoeken ofzow <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Mja, nadeel met een 1:1 spel is dat het nergens op slaat zolang niet miljoenen mensen het spelen. Want anders kom je nooit iemand tegen :P
 • het lijkt me vet om een wereld te hebben in een of andere gta game, die direct gestreamt word vanaf een navigatie systeem oid. Dus zeg maar steeds up to date is met de echte wereld. Dat je je eigen huis kan bezoeken ofzow :D
 • nee hoor… dat hoeft dan dus niet meer… dat wifi gaat dan wereldwijd via wifi zegmaar…
  heb je dan alst goed is geen ander netwerk ofzo meer voor nodig… volgens mij
 • ja dat had ik inmiddels wel begrepen. Maar dan zit je als nog thuis te spelen of begrijp ik het nou verkeerd?
 • spelen over WIFI… sony is ermee bezig om gewoon via de WIFI, die al in je PSP zit, jou de mogelijkheid te geven online(via wifi dus:P) tegen andere spelers te spelen, dus dan moet dit ook wel kunnen lijkt me…

  lijkt me iig wel super vet! :P
 • Mooie beschrijving Mag1c! Lijkt me inderdaad wel stoer een MMORPG en zou er dan ook wel een paar euro in de maand voor willen betalen.

  Maar 1 probleem. Waar te spelen? Ik bedoel niet iedereen heeft draadloos I-net (en daar ben ik er 1 van) en Hotspots zijn ook niet overal gratis. Zou kunnen dat die ontwikkelaar hotspots neerzet, maar dan denk ik dat de kosten zwaar op gaan lopen en dat niet elk land (zeker nederland niet) die krijgt.. Een andere optie zou zo'n wifi usb adapter zijn (heet dat zo?) die nintendo ook uit gaat brengen maar dan zou je alleen thuis kunnen spelen en dan kan je net zo goed een pc MMORPG kopen. Weet het niet, MMORPG zou heel mooi zijn maar of het echt uit te voeren is??
 • PONG :D

  Nee een mmorpg zou wel leuk zijn idd
 • Topic naar aanleiding van de rubriek 'Dromenland'.
  Iedereen kan hier posten wat voor spel die het liefst op de psp zou hebben :)

  Ik zou zelf heel graag een MMORPG zien, met Diablo graphics oid, zou makkelijk moeten kunnen toch?
  Er zal 1 centrale 'world' zijn die opgedeeld is in verschilende steden/gebieden die elk zich op een andere server bevind, je zal dus wel moeten laden tijdens het reizen (ik zeg dit er maar ff bij, om het reëel te maken :)).
  Er zullen vele kleine quests in zetten, net zoals bij WoW, waardoor het perfect is voor eventjes spelen. Ook zullen er verscheidene grote dungeons bij zitten die je met vrienden samen moet doen.
  De besturing werkt simpel, je hebt per klasse (stuk of 5-10) een heleboel spells maar kan er maar 4 leren, op elke knop 1 dus (X, O, [] en /\).
  Om nog maar een vergelijking met WoW te leggen, je kan dan bijvoorbeeld als je Shaman bent een Shaman zijn puur aanvallend en op elke knop een aanvallende spell zetten of 1 of meerdere te gebruiken voor een totem of heal spell. Hierdoor zal zowat elke speler een andere taktiek hebben en zo is pvp erg gevarieerd.
  Lopen gebeurd gewoon met analoge en je switched van target met L en R. Vrij kijken kan ook met de pijltjes toetsen en als je vervolgens op iemand klikt (quest gever of shopper oid) zal je character er automatisch naar toe lopen.
  Ik neem aan dat dit wel gerealiseerd kan worden? Eventueel met een kleine bijdrage (denk aan 3-5 euro per maand oid) voor de servers. Hopelijk met vele verschillende items, looks en spells. Ik zou het iig geweldig vinden. Wat is er nou relaxter dan een MMORPG op een handheld te spelen? Voor mij is de replay-value altijd het belangrijkst voor een handheld en dat is het sterkste punt van een MMORPG

  Dus, wat voor soort spel zou jij het liefst zien? :D
 • Harvest moon online
  o.a. ;)

  MMORPG in FF-style ofzo.
 • Harvest moon online

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren