1. Duke Nukem Forever

Re: Duke Nukem Forever

Deze game kan maar 1 ding doen: tegenvallen.
 • Deze game kan maar 1 ding doen: tegenvallen.
 • Voor de game moet je: Een Die-hard Duke Nukem fan zijn, een liefde hebben voor onderbroekenlol, grof taalgebruik, aliens neerknallen en dat soort ongein, of je moet een oldskoolgamer zijn. ik sluit me aan aan bijde keuzes ^^D .
 • Ik speel em op de 360,en grafisch vind ik het wel meevallen, ik had erger verwacht,het is een rech toe recht aan shoooter maar ik vind de interactie met objecten en humor geweldig.gameplay is wel in dezelfde style gebleven als de originele.dat vind ik in de singleplayer nie erg maar in de mp is het 3x nix.
  Maar als je van te voren al wist dat een game begint met pissen in een urinoir en vervolgens met stront gaat gooien.weetje dat je deze game met een knipoog moet zien/spelen.In mijn geval heb ik in ieder geval geen spijt van deze aanschaf.
 • Ik speel hem nu ook op de PC, stukken beter als op de console! Grafisch valt het me echt mee.
 • en?? impressies graag!

  Eerste impressie is: koop voor de PC, lal. :'D

  Maar zonder gein: de consoleversies schijnen nogal onder de maat te zijn ten opzichte van de PC versie. Gearbox heeft ook alleen de PC editie gedaan.

  En die versie is de versie die ik nu speel en dat is tot nu best tof. Maar ik neem aan dat spelers op de 360 dat niet met me eens zullen zijn…
 • en mijn impressie is….. geen want ik krijg hem pas morgen binnen
 • en?? impressies graag!
 • Dat principe hou ik inmiddels ook maar met mijn pre-order op steam. Wel lullig dat ik geen first access code krijg though. :(

  (en de balls of steel editie was wat duur op dimensionplus. Elders kost ie 65 op de PC)
 • In het Ps3 topic hebben verschillende mensen de demo al gespeeld. De demo schijnt "ruk" te zijn MAAR als ie in de budgetbakken komt te liggen haalt men de game toch. :P Ik heb gister mijn pre-order gezet. Wil hem na tig jaar gewoon hebben.
 • iemand toevallig al de demo gespeeld?

 • :|

  dude, ik wil wel dat fucking standbeeld hebben.

  Carpe nukem. YEEEEEAAAAAH :lol:
 • Het lijkt erop dat het moment toch echt heel dichtbij is nu. Er is geen weg meer terug.

  [size=4]Duke Nukem Forever Goes Gold - Seriously[/size]
  The Rapture is here.


  It's a day that many thought would never come. Duke Nukem Forever, first announced in 1997 by 3D Realms, has finally gone gold and will be in the hands of gamers in just a few weeks' time.

  That means that, barring some unforeseen issue – and when it comes to Duke Nukem, we can't rule that out – Gearbox will do what many thought was impossible in releasing Forever.

  A demo is scheduled for release on June 3, but only for those who pre-ordered the game or own the Game of the Year edition of Borderlands – there's no word yet on when or if anyone else will be able to try the game without purchasing it.

  The full game will be out on June 14 or June 10 in international markets.

 • :|
 • Volledig mee eens. Destijds was Duke Nukem de meest innoverende FPS ooit, overal interactie mee kunnen hebben was echt een pracht. Helaas gaat deze game niet een zelfde impact hebben…
 • Dat snap ik niet, aangezien er zeker wel wat beters te spelen was tegen die tijd. Voor mij was dat toen het beste wat je kon krijgen….
 • @CerandoX
  hoezo kan er bij iemand van 20 geen nostalgisch gevoel aanwezig zijn? ikzelf ben 19 en ben opgegroeid met Duke, heb de eerste PC delen vroeger nog gespeeld, de PSX en zelfs de N64. Dat een game eerder is verschenen betekend nog niet dat iemand die de games in zijn begin jaren gespeeld heeft geen nostalgisch gevoel erbij kan krijgen.
 • Een jaar? Door Gearbox aangekondigd in September, en nu dit voorjaar in de winkels.

  Gearbox zelf heeft gezegd dat de game al in de laatste fase van ontwikkeling was toen zij het overnamen.

  Zij zijn bezig met het met de afwerking, de multiplayer en het porten naar consoles. Daar ben je wel een aantal maanden zoet mee ja.

  Al? Ik bedoel na tien jaar zou je dat verwachten, maar wat is de laatste fase precies? Daarnaast zegt Gearbox dit om de naam van 3D Realms te gebruiken, zou niet weten waarom, want het is een behoorlijke slechte studio.

  Als de game zo goed als af was, dan snap ik niet waarom 3D Realms niet de game mocht afmaken.

  Eén ding lijkt me 100% duidelijk. Gearbox is daadwerkelijk in staat een game af te leveren, iets waar 3D Realms 12 jaar mee bezig was en niet gelukt is. Gearbox heeft in die tijd tig games, van de Half-Life expansions tot aan Borderlands, afgeleverd. 3D Realms was als studio een aanfluiting i.v.m. Gearbox.

  Idd, dat kun je wel stellen, vergaande glorie zou je kunnen zeggen. Je hebt natuurlijk ook verloop binnen de studio…

  Hoe dan ook, Duke Nukem is voor mij instant buy op dag 1. Ik heb hier echt zin in <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Waarom? Er kunnen toch onmogelijk nostalgische gevoelens bij jou een grote rol spelen (misschien de PSX/N64 versies) of is dit omdat het gewoon een icoon van vroeger was? Ik kijk het eerst even aan, het kan best vet worden nu Gearbox het over heeft genomen.

  Hoe dan ook, Duke Nukem is voor mij instant buy op dag 1. Ik heb hier echt zin in <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Dit dus! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Kan niet wachten!

  Dit sowieso. Duke 3D was toch wel de tofste game ooit destijds. Enorme stap vooruit op Doom.

  Toch best leuk dat ik 12 was en zonder problemen al die 18+ spellen speelde <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ik heb het ook gespeeld, goed toen speelde dit ook geen rol omdat je de pixels kon tellen en het totaal niet zo realistisch is als tegenwoordig. Ik was 11 of 12 toen ik het voor het eerst speelde (DN3D) en mijn oom had die game op zijn computer. Later nog de PSX games gespeeld, die ik ook wel leuk vond. Heb er eigenlijk alleen een nostalgisch gevoel bij, de gameplay spreekt me nu niet meer zo aan. Wacht het dus nog effe rustig af….
 • Hoe dan ook, Duke Nukem is voor mij instant buy op dag 1. Ik heb hier echt zin in <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Dit dus! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Kan niet wachten!

  Dit sowieso. Duke 3D was toch wel de tofste game ooit destijds. Enorme stap vooruit op Doom.

  Toch best leuk dat ik 12 was en zonder problemen al die 18+ spellen speelde :P
 • Hoe dan ook, Duke Nukem is voor mij instant buy op dag 1. Ik heb hier echt zin in <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Dit dus! :) Kan niet wachten!
 • Als de game zo goed als af was, dan snap ik niet waarom 3D Realms niet de game mocht afmaken.

  Eén ding lijkt me 100% duidelijk. Gearbox is daadwerkelijk in staat een game af te leveren, iets waar 3D Realms 12 jaar mee bezig was en niet gelukt is. Gearbox heeft in die tijd tig games, van de Half-Life expansions tot aan Borderlands, afgeleverd. 3D Realms was als studio een aanfluiting i.v.m. Gearbox.  3D Realms had een conflict met de uitgever, die wilde het IP elders onbrengen.

  De output van 3D Realms was in het pre-videocard tijdperk nog erg goed. Daarna is er iets misgegaan. Ook Prey liet 10 jaar op zich wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren