1. Duke Nukem Forever...The Duke is Back!

Re: Duke Nukem Forever...The Duke is Back!

Jij zoek echt de discussie hé. Jij blijft gewoon doorgaan met het verdedigen van piraterij.
 • Jij zoek echt de discussie hé. Jij blijft gewoon doorgaan met het verdedigen van piraterij.
 • Het is de Duke bitches, je bent gewoon een kontmongool als je deze game niet koopt, feit!
 • pfff wat een gezever jullie zijn begonnen met moeilijk doen.

  game is ook niet echt goed volgens impressies dus wat zou het?
 • Ook een faal is de final boss. Dacht ik een epic battle voorgeschoteld te krijgen, is het precies dezelfde baas als in het begin :roll: Al met al was ie opzich wel vermakelijk maar idd outdated en bovendien te zwak voor een Duke-titel. Ook erg weinig nieuwe oneliners…
 • De algemene opinie is wel dat deze game een grap is en dat Duke niets meer in dit tijdperk te zoeken heeft.

  Ze hadden de game zakelijk gezien beter in de ijskast kunnen laten, de game heeft de franchise eigenlijk meer kwaad dan goed gedaan. Maar ja, er is tenminste een bedrijf geweest die DNF heeft afgemaakt en in de winkels gelegd. De lange soap is voorbij, de game is te koop. Het is dus nooit goed.

  Wat wel jammer is, en dat wordt ook benadrukt in de recensies, de game kampt met de volgende dingen:

  -lineair
  -recharge systeem (de game lacht Halo armor uit, maar Ego meter doet exact hetzelfde)
  -2 wapens
  -scripted shootouts
  -geen exploratie

  DNF heeft alles wat de door Duke uitgelachen modern day dudebro shooter ook heeft. En dat is eigenlijk niet te vergeven.

  En dan zijn er nog gedateerde grapjes als de Holson twins… die Olsens zijn ook iets van de begin 2000's.
 • Deze game is helaas wel het lachertje van deze generatie geworden. Ik bedoel damn, dit zou in 2004 niet eens indrukwekkend zijn.

  Too Human is zelfs beter.
 • Mijn order nog steeds niet ontvangen van zavvi. :(
  gisteren wederom de demo gespeeld en me goed vermaakt. Echter, ik heb me wel dood geërgerd aan de laadtijden, die zijn echt enorm. Veel te lang :(
 • Dus iedereen de order ingetrokken op basis van de recensies? :lol:

  Anyway, 2k heeft Eurogamer dus wel degelijk op de zwarte lijst geplaatst. Dat Redner company sprak de waarheid en is daarom gedumpt.

  Maar in alle eerlijkheid was de Eurogamer review ook niet goed en niet objectief.

  Deze recensie is het best:

  http://tweakers.net/reviews/2151/duke-n ... rever.html
 • http://www.eurogamer.net/articles/2011- ... ver-review

  Die texture pop in en framedrops heb ik niet of nauwelijks op de Ps3 meegemaakt. De game loopt over het algemeen lekker snel.

  Dus of de 360 versie is gigantisch kak, of ze hebben review exemplaren die crap zijn ofzo.

  EDIT:

  http://www.eurogamer.net/articles/di...rever-face-off

  360 versie is dus kak. Maar wel de meest gereviewde versie, niet helemaal eerlijk dus.
 • Demo is exclusief voor First Access leden.
 • Staat de demo in de store? Kan hem namelijk niet vinden..

  Is ook alleen voor stoere mannen! ^_^
 • Staat de demo in de store? Kan hem namelijk niet vinden..
 • Heb de game zojuist uitgespeeld en kijk er positief op terug. DNF is een beetje zoals Quake IV die ik ook wel kon diggen. Die heeft precies dezelfde opzet en structuur. Het is anders dan de 'moderne' FPS en meer gericht op corridor en strafe combat. maar daarom niet slechter.

  DNF is niet echt makkelijk, er zitten een paar lastige bosses en shootouts in. En kort is ie volgens mij ook niet, ik weet niet of er een stats tracker is maar ik denk dat ie minimaal 12 uur duurt. Er zijn zo'n 23 chapters.

  De 2 weapon limit vond ik uiteindelijk het grootste minpunt aan de campaign.
 • Ach we kunnen het erover eens zijn: DNF zou nooit worden wat 14jaar wachten met zich mee bracht! Boeiend ik vermaak me prima met de game fuck die 5 die IG geeft.

  Heel simpel kon je DN3D waarderen dan waardeer je deze ook. Tuurlijk veel dingen konden beter maar ja soms moeten dingen met een korrel zout genomen worden.
 • Je moet ook niet zoveel waarde hechten aan reviews bij sommige games, en daar is deze er ook één van. Ik ga er vandaag even goed voor zitten, heb nog nooit een Duke game gespeeld (ondanks dat het mijn tijd was weet ik eigenlijk ook niet echt waarom ik nooit echt goed een Duke heb gespeeld) ,maar ik verwacht dat ik er gewoon ongelofelijk veel lol mee ga hebben.

  Over reviews gesproken, één van mijn favoriete games deze generatie: The Darkness, kreeg ook gemiddeld maar iets boven de 8 (alsnog vrij netjes) terwijl ik zelf de game als een zeldzame parel zie, het is wat je er zelf van maakt. Gelukkig heb je met Duke spelers te maken met volwassen mensen,krijg je in iedergeval niet een volksopstand van huilie huilie tuig als Zelda een 8.8 krijgt op een bepaalde website, bah wat heb ik daar zo een hekel aan, je broek zakt er bijna vanaf.
 • vastzitten en de uitgang zoeken?

  Spelen wij hetzelfde spel of ben ik gewoon sneller in inzien dat een bepaalde opzet een bepaald antwoord vereist?

  Een van de "puzzels" is zelfs een directe rip van Half-life 2.

  Hoe mis je dat soort dingen? (als shooter fanaat he)  dit: of komt door PC master race editie? :'D

  Door die Killzone meuk wordt je gewoon minder scherp, en ik heb de hints niet aan. Hoewel ik Portal 2 vorige week nog bijna in 1 zit en guide loos heb uitgespeeld.

  Maar met die barrels in die keet viel het kwartje wat later. Dan heb je nog dat sneaky gangetje in de Burger tent die ook niet echt voor de hand ligt. Sowieso dat level was zowaar geinige platform gameplay :lol:

  Moet ik even zeggen dat ik de Mighty Foot levels tot de betere vehicle sections in een FPS vind behoren. Normaliter haat ik dat soort levels. De pipe bomb shit in de Hive vond ik ook vet, btw.

  Die lage cijfers, het zal wel. WKC2 vind ik momenteel ook grandioos, ook zo'n game die her en der een 5 scoort.
 • Ik vind hem ook heel leuk, wel wat moeilijk soms, toch al veel dood gegaan :p + zoeken naar de oplossing van die puzzels. Ben er nooit goed in geweest. De oneliners zijn wel Heerlijk ^^D
 • vastzitten en de uitgang zoeken?

  Spelen wij hetzelfde spel of ben ik gewoon sneller in inzien dat een bepaalde opzet een bepaald antwoord vereist?

  Een van de "puzzels" is zelfs een directe rip van Half-life 2.

  Hoe mis je dat soort dingen? (als shooter fanaat he)  dit: of komt door PC master race editie? :'D
 • Ik vermaak me er echt mee. Veel beter dan ik had gedacht. Klopt wel dat de game technisch op een early 360 titel lijkt enzo, maar ik vind dat vastzitten en zoeken naar de uitgang waar de IG recensie over klaagt juist een pluspunt. Je hebt te maken met diverse puzzles waarbij je de omgeving moet gebruiken. Het is geen CoD waarin je rechtdoor loopt en de volgende shootout triggert. Heb soms een kwartier rondgelopen totdat ik een manier vond om iets te manipuleren.

  De gameplay ook, het is inderdaad niet zo strak als zo'n Warfare shooter. Maar het is juist early 2000's. Jij kunt enemy fire zien en ontwijken terwijl je ze vol lood pompt. Schuilen is hier niet bij, je moet gewoon up close and personal gaan. Die shooters van tegenwoordig leunen te veel op verdedigen en Duke laat zien hoe mietjesachtig die ontwikkeling eigenlijk is.

  Het allergrootste nadeel vind ik dat je maar 2 wapens mag meenemen. Het slaat nergens op, er zijn meestal zat vijanden in een gebied en ook ik heb al wel eens zonder ammo gezeten (in de Hive is dit me overkomen). Daarnaast zijn de meeste wapens ook gewoon cool om te gebruiken. Wel worden de laser tripbomb en pipebomb als nades gezien en dus kun je die altijd meenemen.

  Of de game goed of slecht is ligt aan je eigen verwachtingen, geenszins probeert Duke een high budget cutting edge FPS als Crysis 2 ofzo te zijn.

  Ik wilde hem in principe sowieso al halen, maar de twijfels sloegen een beetje aan toen de IG recensie het zelfs als 'niet leuk' beschreef, wat mij toch echt heel sterk leek, maar door jou reactie weet ik alweer dat het onterecht is en dat als je gewoon lol wilt hebben met die good ol' Duke en je het hele technische plaatje weg laat, je gewoon een leuke en toch een beetje een old skool game hebt.
 • Het is ook vrij normaal dat je bepaalde spellen wél aardig vindt, terwijl de recensies het tegendeel bewijzen. De laatste tijd laat ik mijn aankoopkeuzes dan ook minder beïnvloeden door cijfers en vind ik het eigenlijk veel leuker om een game op de casual manier aan te schaffen. :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren