1. DVD-station wil niet meer open

Re: DVD-station wil niet meer open

De manier van Robert werkt. Hij doet het weer gewoon. Iedereen, heel erg bedankt. Ik ben blij dat hij het weer doet :).
 • De manier van Robert werkt. Hij doet het weer gewoon. Iedereen, heel erg bedankt. Ik ben blij dat hij het weer doet :).
 • als het goed is zie je een klein wit rondje\gaatje in je dvdplayer.. als je daar een paperclip indoet gaat je lade open.
 • Ik heb het ooit met de CD-Rom drive gehad, toen zat er een virusje op. Misschien is dat het.
 • Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" ) Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection if colCDROMs.Count >= 1 then For i = 0 to colCDROMs.Count - 1 colCDROMs.Item(i).Eject Next ' cdrom End If Sla dit op met een .vbs extensie en open m, kijken of hij zo wel open gaat.
 • Is er ook een andere manier?
 • uhmm even loskoppelen en dan weer vastmaken, ik heb het ook een paar keer gehad :S hij was opeens kapot en kreeg nieuwe van me ouders :P:D
 • Hey,
  vandaag wou ik weer eens Diablo II + Expansion pack installeren. Na de installatie van D2 wou ik beginnen aan de installatie van D2 lod. Ik deed de cd in mijn DVD station, en ik wacht. Hij start niet automatisch op (wat hij altijd wel deed) en ik ga eens kijken bij deze computer. Daar zie ik staan dat er niks in mijn DVD-station zit. Ik wil mijn DVD station openmaken om de CD schoon te maken maar hij gaat niet open. Er brand constant een lampje, hoevaak ik ook op het knopje ram. Mijn DVD-RW station doet het nog wel. Ik heb mijn DVD-station wel nodig want ik moet er ook andere games op kunnen spelen. Hij kan toch niet zomaar kapot zijn? Heeft iemand een idee?

  Bij voorbaat dank,
  Shining.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren