1. E3 misverstanden opgelost (?)(o.a: 360 backward compatible?)

Re: E3 misverstanden opgelost (?)(o.a: 360 backward compatible?)

Gunk is wel betrouwbaar.. Ze geven iig leuke feestjes ^^D
hahahaha amen to that, dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen… ik geloof gunk ook :7
 • Gunk is wel betrouwbaar.. Ze geven iig leuke feestjes ^^D
  hahahaha amen to that, dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen… ik geloof gunk ook :7
 • Hmmm nVidia heeft definitief bevestigd dat alle PS3 beelden die Sony liet zien op de E3 nep waren, inclusief Killzone.

  Erg pijnlijk natuurlijk.

  Sony liegt weer eens alles bij mekaar, een vos verliest wel zijn haren…
 • Dan ken je Gunk niet.
 • Ik vertrouw die gasten niet.
 • Gunk is wel betrouwbaar.. Ze geven iig leuke feestjes ^^D
 • Tja..
  Leuk.
 • mooi zo
 • Er gingen heel wat geruchten de ronde op de E3. Door de vele nieuwsberichten en het verspreiden van de informatie is het nogal moeilijk om de juiste informatie eruit te pikken. Gamespot biedt ons alvast een hulpende hand met de verklaring van volgende geruchten.

  Was de Killzone 2 techdemo een voorgerendered filmpje?

  Bij de release van de Playstation 3 kregen de toeschouwers meteen prachtige filmpjes te zien. Na de filmpjes van ondermeer The Kennedy Assassination en Killzone 2 geloofde niet iedereen dat de filmpjes die gepresenteerd werden echte real-time beelden zouden zijn. Bovendien vertelde Guerilla Games ons dat het Killzone 2 filmpje een goede representatie zou zijn van de look en feel van de nieuwe Killzone game. Daarnaast ging ook het gerucht dat er al maanden aan een stuk aan de E3 trailer werd gewerkt door Axis Animation, een bedrijf dat gespecialiseerd is in CG beelden.

  Gamespot meldt echter wel dat Sony beweert dat de filmpjes wél realtime gerendered zijn. Het is bij dit gerucht met andere woorden moeilijk om een duidelijk oordeel te vormen. Feit blijft wel dat een real-time rendered filmpje ook geen ingame actie hoeft te zijn.

  Zal de Xbox 360 achterwaards compatibel zijn?

  Microsoft drukte zich eerder voorzichtig uit door ons te vertellen dat Xbox 360 achterwaards compatibel zal zijn voor de best verkochte games. Toen echter bleek dat de huidige Xbox architecture grondig verschilt van de Xbox 360 architecture begon men te twijfelen.
  Gamespot meldt echter dat Microsoft ze vertelde dat het de bedoeling is dat élke Xbox game op de Xbox 360 zal draaien en je geen nieuwe versie zal moeten kopen.

  Final Fantasy XI zal geen grafische verbeteringen voor het op Xbox 360 verschijnt?
  Heel wat wenkbrouwen fronsten toen Microsoft bekend maakte dat Final Fantasy XI naar de Xbox 360 zou omgezet worden. Op GamesIndustry.biz werd er echter verteld dat het spel niet van een grafische update zou worden voorzien.
  Microsoft ontkent dit echter officiëel met het bericht dat de resolutie flink zal opgekrikt worden en er 5.1 surround geluid in verwerkt zal worden.
  gunk.be

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren