1. EA download manager

Re: EA download manager

Ik denk dat een mail sturen naar EA de beste optie is. Misschien duurt het nog even voordat ze de aankoop gekoppeld hebben aan je account, maar ik heb er eerlijk gezegd geen ervaring mee.

Trouwens nu we het toch over dit programma hebben. Is de EA download manager ook geschikt voor de Mac? Iemand een idee? Want ik wil dan wel kijken of ik mijn Sims 3 versie op dit apparaat kan draaien :D
 • Ik denk dat een mail sturen naar EA de beste optie is. Misschien duurt het nog even voordat ze de aankoop gekoppeld hebben aan je account, maar ik heb er eerlijk gezegd geen ervaring mee.

  Trouwens nu we het toch over dit programma hebben. Is de EA download manager ook geschikt voor de Mac? Iemand een idee? Want ik wil dan wel kijken of ik mijn Sims 3 versie op dit apparaat kan draaien :D
 • wanneer je EA download manager opstart moet je al inloggen, en dat doe ik dan ook op het account waarmee ik het spel gekocht heb.
 • Zou kunnen dat iemand het hier weet, maar een mail naar EA sturen lijkt me ook wel een idee.
 • Heb je bij de downloadmanager van EA al ergens ingelogd? En anders mailen naar EA.
 • hallo allen,

  dit is mijn eerste keer op dit forum, dus ik hoop dat ik mijn post op de goede plek zet.

  Ik heb gister via de EA site het spel Dragon Age: Origins gekocht. Ik had nog geen account bij de EA store, dus nadat ik het linkje koop aanklikte daar een account gemaakt. nadat heb ik het spel betaald met Ideal en kreeg ik keurig een mailtje in mijn mailbox met de gegevens van de aankoop.

  in die mail stond dat als ik nog geen download manager had dat ik die dan even moesten downloaden. nouja goed dat heb ik dus ook gedaan. ging inloggen en toen stond er in de DM dat ik nog geen spel gekocht had.

  maar ik heb het dus wel gekocht en het geld is al van mijn rekening af en ik heb ook die bon in mijn mail natuurlijk.

  heeft iemand van jullie misschien dit probleem ook gehad en weet iemand ook hoe ik dit op moet lossen?

  bedankt alvast,,

  Ramon

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren