1. Earth Defense Force: Insect Armageddon

Re: Earth Defense Force: Insect Armageddon

Game heeft al een (tijdelijke) prijsdrop. Ik zie hem al voor 24,99 nieuw. Misschien ook maar proberen dan.

Voor dat geld ga je er zeker geen spijt van krijgen. Bij mij is in ieder geval de schijf sinds aanschaf niet meer uit mijn PS3 geweest.
 • Game heeft al een (tijdelijke) prijsdrop. Ik zie hem al voor 24,99 nieuw. Misschien ook maar proberen dan.

  Voor dat geld ga je er zeker geen spijt van krijgen. Bij mij is in ieder geval de schijf sinds aanschaf niet meer uit mijn PS3 geweest.
 • Game heeft al een (tijdelijke) prijsdrop. Ik zie hem al voor 24,99 nieuw. Misschien ook maar proberen dan.
 • Verslavend spelletje. Ik ben sinds borderlands niet meer zo verslaafd geweest aan een shooter. Hij is misschien niet zo goed als borderlands maar hij speelt wel verdomd lekker weg. Hij is ook lekker breinloos en dat vindt ik juist heerlijk naast al die serieuze shooters van de afgelopen tijd. Heb alle 15 missies al uitgespeeld maar daar draait het eigenlijk niet om. Je wilt nl. je vier personages verder levelen, alle wapens vrijspelen, en die trophies binnen halen die overigens ook wel allemaal te halen zijn lijkt me als je maar genoeg tijd erin stopt. En die tijd lijkt me geen probleem worden gezien de verzameldrang juist de grote drijfveer is voor de replay value van deze game. Dit wil ik voorlopig nog wel blijven spelen. Het is niets baanbrekends, maar het is gewoon lekker!!
 • Nee, missie struktuur is lineair maar de wereld is vrij open.
  Een impressie van de game:

  http://www.youtube.com/watch?v=2orwLTcUk9o

  The follow up to the cult hit Earth Defense Force 2017, bigger and better than ever

  •New! Intense squad based action with 3 player online multiplayer start to finish, and 6 player survival mode
  •Split Screen Co-Op returns for local multiplayer action
  •Hardcore ‘Inferno Mode’ for elite gamers
  •EDF’s trademark gameplay: Killing thousands of swarming giant bugs and robots in a completely destroyable city
  Raw arcade shooter satisfaction on a gigantic modern scale

  •Over 300 weapons: assault rifles, rocket launchers, energy weapons, sniper rifles, grenade launchers and more!
  •4 upgradeable armor types: Jetpack, Battle, Tactical, and Trooper
  •Massive replayability through arcade style scoring, tons of weapons to collect, and multiple difficulty levels in every game mode!
 • Is dit een soort van free-roaming game ?!
 • Heerlijke breinloze arcade shooter. Ik zat al lang te wachten op een dergelijke shooter op de PS3.
 • EDF was geiaal en een soort B-film voor games.
  heerlijke game!

 • van Psfocus:


  Earth Defense Force: Insect Armageddon aangekondigd


  Uitgever D3 Publisher heeft Earth Defense Force: Insect Armageddon officieel aangekondigd en de game is eigenlijk de opvolger van Earth Defense Force 2017. De uitgever omschrijft de game als een coöp multiplayer arcade shooter en de game speelt zich af in de fictieve stad New Detroit. De stad wordt overspoeld door duizenden buitenaardse insecten en alleen de Earth Defense Force kan het probleem oplossen, zelfs wanneer dit resulteert in een kapot geschoten New Detroit.
  De belangrijkste modus van Earth Defense Force: Insect Armageddon is de Campaign modus, die we gezamenlijk met zijn drieën online kunnen spelen. De Earth Defense Force beschikken over 150 verschillende wapens en vier verschillende soorten armor, dus ze kunnen het gevecht met de buitenaardse insecten gemakkelijk aan (kuch). Daarnaast is er nog een modus bekend gemaakt, namelijk de Survival modus, waarin tot zes personen een oneindige stroom aan insecten krijgen voorgeschoteld.

  Earth Defense Force: Insect Armageddon is voorlopig alleen voor een release in Noord-Amerika bekend gemaakt, maar waarschijnlijk komt de game ook onze kant op. Earth Defense Force: Insect Armageddon staat gepland voor een release in de lentemaanden van 2011.


  van Gamer.nl:

  Vervolg op Earth Defense Force 2017


  Er komt een vervolg op Earth Defense Force 2017 uit op Xbox 360 en PlayStation 3. Het spel, genaamd Earth Defense Force: Insect Armageddon, verschijnt in de lente van 2011. Dat heeft uitgever D3 bekendgemaakt.

  In Earth Defense Force: Insect Armageddon is het de bedoeling New Detroit te beschermen tegen een invasie van buitenaardse insecten. Het spel wordt niet ontwikkeld door Sandlot, dat aan Earth Defense Force 2017 werkte, maar door Vicious Cycle Software, bekend van Eat Lead: The Return of Matt Hazard.

  De singleplayer van Earth Defense Force: Insect Armageddon kan met maximaal drie spelers online gespeeld worden. Daarnaast bevat het spel een Survival-modus, waarbij maximaal zes spelers het op moeten nemen tegen een eindeloze invasie van buitenaardse insecten.


  ——————————————————————————————————————————

  ——————————————————————————————————————————  Teaser


  ——————————————————————————————————————————

  Releasedatum: 2011
  Ontwikkeld door: Vicious Cycle
  Genres: Actie, Avontuur en Shooter
  Bevat: Singleplayer
  Ook voor: X360

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren