1. Earthbound op een Pal Snes

Re: Earthbound op een Pal Snes

OK, dankjewel voor de reacties!!
Ik zoek verder..
 • OK, dankjewel voor de reacties!!
  Ik zoek verder..
 • Hmm ik kan er zo niets van vinden via google, maar ik weet nog dat er 3 types SNES converters op de markt waren in die tijd.

  Eerst had je de standaard converters van Fire, Datel UA (ook het bedrijf achter de Action Replay) en Honey Bee. Later kwamen daar types bij voor de Super FX games. Maar weer later waren er nog weer games die met zowel de Fire FX als de UA EV niet speelbaar waren. Ik meen te herinneren dat o.a. Super Street Fighter II met beide niet speelbaar was en dat daar weer een derde type converter voor was. Nu is Earthbound een late SNES release geweest..1995.. Ik durf je niet te garanderen dat die met een met een 2e generatie SNES converter te spelen is…
 • Een omgebouwde SNES is ook de real deal ;). Sterker nog, dan kun je de game ook op de bedoelde 60 Hz spelen.

  Fire FX is verder inderdaad een prima converter. Die ander heb ik geen ervaring mee. Zover ik weet heeft Earthbound geen extra chips in de cartridge, dus zou elke converter moeten werken.
 • Hallo, ik heb een vraagje.

  Ik heb een europese snes en een originele cassette van Earthbound (NTSC). Dat werkt niet ;) Wat ik wil vragen of er hier mensen zijn die Earthbound hebben gespeeld met een converter. Ik begreep dat de Fire Super FX een hele goede converter is, maar ook de UA Universal Adapter Expert Version schijnt goed te zijn. Ik kan echter nergens vinden of dit 100% werkt met Earthbound.

  Ik weet dat ik mijn snes kan ombouwen, of Earthbound op een emulator kan spelen. Maar ik wil de real deal.

  Dankje!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren