1. Enter los en weer vast

Re: Enter los en weer vast

De enter toets werkt nu wel weer, echter hoor ik wel af en toe een kraak geluidje als ik deze in toets, nou is mijn vraag… kan dit kwaad, het lijkt wel alsof de toets ergens langs schaaft? moet hier naar gekeken worden, of kan ik er gewoon vanuit gaan dat deze blijft werken?
 • De enter toets werkt nu wel weer, echter hoor ik wel af en toe een kraak geluidje als ik deze in toets, nou is mijn vraag… kan dit kwaad, het lijkt wel alsof de toets ergens langs schaaft? moet hier naar gekeken worden, of kan ik er gewoon vanuit gaan dat deze blijft werken?
 • als ik jou was zou ik het zekere voor het onzekere nemen en ermee naar de winkel gaan

  Idd.
 • als ik jou was zou ik het zekere voor het onzekere nemen en ermee naar de winkel gaan
 • Tja als hij het niet doet hoe je wilt zou ik terug gaan, als het probleem opgelost is nu kun je het ook moeilijk laten zien aan die winkel.

  Ik had een maand of 6 geleden het zelfde met een G19 toetsenbord de letter E functioneerde maar 50% van de tijd, even gemailed en gelijk een nieuw gekregen.

  Cudo's naar Informatique.nl daarvoor.
 • Ik heb nu sinds een aantal dagen de lapotop asus K73Jw nou zat gister de enter toets los op het toetsenbord… Ik pakte er een lampje bij en kon de toets wel weer terug klikken en zit nu wel weer goed, hij is niet afgebroken, echter weet ik niet of die al los zat bij het begin.. Maar wat zouden jullie doen? Terug naar de winkel om de laptop om te ruilen, of houden? De toets zit er weer op en functioneert wel…

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.