1. ETG zoekt Battlefield 3 Server Admin

Re: ETG zoekt Battlefield 3 Server Admin

Server admin zijn is altijd leuk heb ik ook jaren gedaan voor veel games. Wie weet zijn hier BF3 fanaten die het willen doen. Ik speel zelf amper BF3, want Skyrim eet mijn tijd :)

Wel handig om aan te geven wanneer je iemand gevonden hebt en dat het dus niet meer noodzakelijk is.

Btw de naam lijkt wel alsof het door een 14 jarige is bedacht :P
 • Server admin zijn is altijd leuk heb ik ook jaren gedaan voor veel games. Wie weet zijn hier BF3 fanaten die het willen doen. Ik speel zelf amper BF3, want Skyrim eet mijn tijd :)

  Wel handig om aan te geven wanneer je iemand gevonden hebt en dat het dus niet meer noodzakelijk is.

  Btw de naam lijkt wel alsof het door een 14 jarige is bedacht :P
 • Gegroet Battlefield 3 spelers,

  Wij van Extreme Terror Gaming zijn opzoek naar een enthousiaste battlefield 3 server admin. De reden waarom wij opzoek zijn naar nog een admin, is om onze server en clan een boost te geven die hij drie dubbel verdiend.

  Soort werkzaamheden:
  Socialiseren met de gebruikers, aanspreekpunt van onze battlefield 3 server. Gebruikers Kicken die base rapen, Gebruikers Bannen die Cheaten/Hacken. Recruiten van nieuwe members. Bij problemen of downtime in staat zijn de server een slinger te geven. Optimaliseren van de server.

  Omschrijving van de werkzaamheden:
  Wij gebruiken op onze server procon, een admin tool waarmee chat logs, gebruiker logs worden bijgehouden. Met deze tool kan je simpel mensen kicken en bannen van onze server. Ook kan je hiermee de maplist aanpassen. Als het zo ver is zullen wij jou alles uitleggen via een protocol wat we nastreven.

  Deadline:
  Zo spoedig mogelijk

  Alle overige informatie:
  Ben je geïnteresseerd, log dan in op onze teamspeak ts3.extremeterrorgaming.com:9147 en spreek Pulox of mij (Flummie) aan met wat informatie over jezelf, je ervaring en waarom jij denkt de juiste persoon te zijn. In eerste instantie gaat het om een kennismaking. Verder zijn we momenteel bezig met de website, ook hier zou je eventueel aan kunnen mee helpen, dat zou mooi meegenomen zijn.

  Met vriendelijke groet,


  Chris

  http://www.extremeterrorgaming.com

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren