1. Everybody's Golf

Re: Everybody's Golf

Ja, op zich blijft het altijd lastig, maar na een tijdje is het zeker goed te doen.
 • Ja, op zich blijft het altijd lastig, maar na een tijdje is het zeker goed te doen.
 • Ah, bedankt! Nu snap ik het :D… Het is nog steeds lastig maar ik heb het nu wel door.
 • Als je op start drukt, zie je een overview van de green. Hier zie je een rooster. Over die lijntjes gaat een een soort van glans die een kant op gaat. Dit kan naar voren of naar achter, naar links of naar rechts zijn. Dit geeft aan dat er een afwijking is naar de kant waar die glans heen gaat. De snelheid waarmee de glans over de lijntjes gaat, geeft de sterkte van de afwijking weer.

  Je hoeft geen rekening te houden met wind ofzo.

  Vb. Je moet putten en die glans gaat richting de hole. Dan weet je dus dat de baan afloopt. Je moet dan minder hard slaan dan de aangegeven afstand. Gaat de glans ook naar links, moet je de bal dus rechts van de hole mikken.
 • [size=3]EVERYBODY'S GOLF[/size]

  Ik had over dit spel nog geen topic gezien, dus heb ik er even een gemaakt. Ik hoef denk ik weinig uit te leggen over dit golfspel. Het speelt ongeveer hetzelfde als spellen zoals Mario Golf e.d.

  Ik heb hem sinds de launch maar speel hem vandaag voor het eerst… Het ziet er goed uit en speelt lekker. Maar ik ben er ontzettend slecht in. Kan iemand mij vertellen hoe je precies moet putten? Waar je rekening mee moet houden etc. Moet je bijvoorbeeld ook rekening met de wind houden bij het putten? En hoe houd je rekening met heuvels?

  Ik kom heel vaak voor een eagle/birdie/par-put te staan en kom dan uit op een DOUBLE BOGEY omdat ik niet kan putten… Erg lastig dus 8|

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren