1. F1 2011

Re: F1 2011

Die screens die op internet staan zeggen trouwens niets over die screens die je op je scherm ziet ! Spel ziet er echt een stuk mooier uit. Speelt ook goed !
 • Die screens die op internet staan zeggen trouwens niets over die screens die je op je scherm ziet ! Spel ziet er echt een stuk mooier uit. Speelt ook goed !


 • Tweakers:

  Codemasters brengt F1 2011 voor 3DS op 25 november uit

  Codemasters brengt eind deze maand F1 2011 uit op de Nintendo 3DS. Net als de pc- en consoleversies wordt het racespel voorzien van officiële teams, coureurs en circuits. Een versie voor de PlayStation Vita is in ontwikkeling.

  De uitgever laat de handheldversie van het racespel ontwikkelen door Sumo Digital, dat eerder verantwoordelijk was voor de PSP-versie van Split/Second en de Wii-versie van F1 2009. Gamers kunnen niet alleen deelnemen aan een volledig seizoen en individuele races, maar kunnen ook kiezen voor de time trial- of challenge-spelmodus. Verder kan met maximaal vier coureurs geracet worden in multiplayer, terwijl de co-opmodus geschikt is voor twee spelers. Codemasters meldt tot slot dat er ook een versie voor de PlayStation Vita in ontwikkeling is.

  Trailer: http://youtu.be/DUse6x8M0nY

  Iemand die de game heeft ? Wat is je ervaring ?
  Ben een die-hard F1 fan en wil dit misschien wel proberen op een handheld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren