1. Fable: The Journey

Re: Fable: The Journey

Dat is een paardengame, niet een paard in een game :'D
 • Dat is een paardengame, niet een paard in een game :'D
 • Gamed:
  - Molyneux gebruikt hierbij een simpele beredenering: wanneer er een paard in een game zit is de titel altijd goed. Voorbeelden zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Shadow of the Colossus, Assassin's Creed 2 en Red Dead Redemption.
  :lol:

  uhu

 • Wil er nu zeker meer van zien!
 • Gamed:
  - Molyneux gebruikt hierbij een simpele beredenering: wanneer er een paard in een game zit is de titel altijd goed. Voorbeelden zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Shadow of the Colossus, Assassin's Creed 2 en Red Dead Redemption.
  :lol:

  OT: Wat een bullshit. De gemiddelde Fable doelgroep heeft geen Kinect en of het nou werkt of niet, 150 euries is een hoop geld voor iets dat je ook met een controller kunt doen.
 • Gamed:


  [E3] Nieuwe Fable: The Journey details

  Al voor de E3 lekte Fable: The Journey uit, waarna we gedurende de Microsoft persconferentie leerden dat de game met Kinect te spelen is. Peter Molyneux, de grote man achter Fable, gaf ook na deze persconferentie nieuwe details vrij.

  We hebben ze voor jullie samengevat:


  - Molyneux was niet tevreden met de presentatie bij de persconferentie van Microsoft. Hij had gevraagd om acht minuten, echter kreeg hij er vier.
  - In de presentatie zagen we een klein stukje navigatie en het gebruik van magie, echter heeft de game veel meer te bieden dan dit.
  - De game is niet, zoals gedacht na de presentatie, on-rails. We hebben een grote vrijheid om te verkennen, om lange reizen te maken en grotten te onderzoeken. Dit alles kan niet wanneer de game on-rails zou zijn.
  - Het stuk dat we tijdens de presentatie zagen was hiervoor apart samengesteld en vormt niet de uiteindelijke game.
  - De paard en de hoefkar vormen een belangrijk onderdeel voor de navigatie, waarbij jij als speler de teugels in handen hebt door het gebruik van Kinect. Molyneux gebruikt hierbij een simpele beredenering: wanneer er een paard in een game zit is de titel altijd goed. Voorbeelden zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Shadow of the Colossus, Assassin's Creed 2 en Red Dead Redemption.
  - De actie in de game zal zich voornamelijk richting de speler begeven in plaats van andersom. Als voorbeeld noemt hij het vervoeren van enkele passagiers door een bos. Wanneer je wolven hoort huilen schrikken je paarden en slaan ze op de vlucht. Als speler zul je de paarden gerust moeten stellen, echter onderbreekt tussendoor een wiel af. Als speler krijg je hierdoor te maken met verschillende spelelementen die je tegelijkertijd aan moet pakken: je paarden gerust stellen, je wagen repareren, je passagiers beschermen en de wolven verslaan.
  - Magie kan, zoals in de trailer te zien was, niet alleen gebruikt worden in combat. Ook wanneer je gewoon rond loopt of zelfs op je paard en wagen zit is het te gebruiken.
  - Als speler krijgen we de mogelijkheid om zelf creaties te maken. Gedacht kan worden aan een telescoop op een berg, een hengel om mee te vissen of een speer of hamer om mee te vechten.
  - Molyneux denkt dat er veel kritiek is op Kinect omdat de controller als een standaard dient, het is een bepaalde veiligheid die ze niet op willen geven.
  - Zoals verwacht: Molyneux ziet Fable: The Journey als de beste Kinect titel tot nu toe. Reden is dat ze al twee jaar ontwikkeltijd hebben gehad. De beste Kinect titel tot nu toe is Dance Central.
 • ik zal wel de enige zijn die het er niet zo heel slecht uit vond zien
  Ja..
  Niemand wil bij dit soort games, die draaien om een tof verhaal, spelen door met hun armen te zwieren. En als de hele game ook nogeens on-rails loopt, zoals we zagen bij de demonstratie, dan is deze serie nu officieel dood..

  Misschien leuk als een arcade titel…

  mwah, dit is meer een soort van spinoff zoals Zelda: Link's Crossbow Training, geen 'echt' deel. Het heet immers niet Fable 4: The Journey. Waarschijnlijk komt deel 4 voor de volgende generatie uit.
 • Edit: wrong topic.
 • ik zal wel de enige zijn die het er niet zo heel slecht uit vond zien
  Ja..
  Niemand wil bij dit soort games, die draaien om een tof verhaal, spelen door met hun armen te zwieren. En als de hele game ook nogeens on-rails loopt, zoals we zagen bij de demonstratie, dan is deze serie nu officieel dood..

  Misschien leuk als een arcade titel…
 • Fable 1 was echt goed. Zo zonde dat deze serie steeds minder wordt.
 • ik zal wel de enige zijn die het er niet zo heel slecht uit vond zien
 • Lol, aan het eind van dat interview met Molyneux ging ze live over naar hun twitter meisje (echt ontzettend kut trouwens, al die programma's die live de twitterfeed in de gaten denken te moeten houden). Wat dachten de twitteraars over Fable: The Journey? - Nou uhm… ze hebben het allemaal over de conference van EA.

  Sure, de twitteraars waren gewoon niet positief over de nieuwe Fable (waarom zouden ze ook?).
 • Het was een onrails Fable met Kinect.
  Ik bedoel, hoe slecht kun je een serie maken? :'(
 • Nu live op Gametrailers. Ziet er belachelijk uit though.

  Leuk voor 5 min, maar that's it
 • Nu live op Gametrailers. Ziet er belachelijk uit though.
 • E3 2011 - Microsoft Press Conference - Trailer
 • Oh oh oh wat zorgt motion gaming toch voor nieuwe mogelijkheden. Betere controle over je personages, nauwkeurig, vernieuwend, intuitief, innovatief.. :(

  Het enige wat het doet is het versimpelen van de gameplay. Fable een onrail actie game? :(.
 • Yeah, on rails…

  Woopdiefucking-doo

  :(
 • Gamersnet:

  Microsoft registreert domeinnaam Fable: The Journey

  Microsoft heeft zojuist vier nieuwe domeinnamen geregistreerd. Waar de eerste drie duidelijk wijzen op nieuwe Kinect-games, hint de laatste domeinnaam naar een nieuwe Fable-titel. Aangezien Fable III oorspronkelijk ook Kinect-ondersteuning had moeten hebben, is de kans groot dat deze nieuwe Fable-game, getiteld Fable: The Journey, wel speelbaar zal zijn met de Kinect.

  Microsoft registreerde tevens de domeinnamen voor Kinect Fun Labs, Dance Central 2 en Kinect Sports Season 2. Aangezien alle domeinen afgelopen vrijdag zijn gecreëerd, is de kans groot dat Microsoft op hun E3-persconferentie morgen deze spellen zal onthullen.

  Insidegamer:

  E3: Microsoft onthult vandaag mogelijk Fable: The Journey


  Microsoft laat tijdens zijn persconferentie later vandaag mogelijk een nieuwe Fable-game zien, genaamd Fable: The Journey. Dit meldt Kotaku, op basis van een verkregen lijst met daarop alle titels die tijdens de persconferentie van Microsoft getoond zouden worden.

  Op de lijst worden naast een nieuwe Fable ook een aantal andere nog onaangekondigde titels genoemd, zoals Alan Wake: Night Springs, waarschijnlijk het volgende project van Remedy waar de studio onlangs al naar hintte. Andere nieuwe games die Microsoft mogelijk laat zien, zijn een Ghost Recon-shooter voor Kinect, Dance Central 2, Codename Kingdoms van Crytek en een Halo-gerelateerde titel. De persconferentie van Microsoft begint om 18:00.


  Nice , een nieuwe Fable. :)
 • Horse fever and you wonder who's that chick, who's that chick. :9
  Die Peter kan het trouwens wel leuk brengen.
  Games met paarden erin zijn altijd tof, die we proppen een paard in de game, en dan Zelda als voorbeeld noemen.
  Guy's awesome. :lol:
 • Overigens blijft Molyneux benadrukken dat het niet on rails is. Je kunt van de weg afgaan en je kunt je paard stoppen. Het heeft waarschijnlijk dus meer iets weg van een racegame.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren