1. Fahrenheit

Re: Fahrenheit

Ik heb van de week de demo gedownload en meerdere keren gespeeld. Echt een goede game. Alhoewel je het niet echt een game kunt noemen. 't Is eerder een interactieve film met meerdere paden die het verhaal in kan slaan. Weer eens een originele game die zich voor de verandering niet richt op actie en bloed, maar puur draait om het verhaal. (begrijp me niet verkeerd: ik houd wel van actie en bloed ^^D Maar wat drastische afwisseling kan geen kwaad).

Bij Intertoys in Adam hadden ze hem nog niet. Zal dalijk nog ff kijken bij FRS.

Misschien komt dat omdat de release date 9 september is? -_-'
 • Ik heb van de week de demo gedownload en meerdere keren gespeeld. Echt een goede game. Alhoewel je het niet echt een game kunt noemen. 't Is eerder een interactieve film met meerdere paden die het verhaal in kan slaan. Weer eens een originele game die zich voor de verandering niet richt op actie en bloed, maar puur draait om het verhaal. (begrijp me niet verkeerd: ik houd wel van actie en bloed ^^D Maar wat drastische afwisseling kan geen kwaad).

  Bij Intertoys in Adam hadden ze hem nog niet. Zal dalijk nog ff kijken bij FRS.

  Misschien komt dat omdat de release date 9 september is? -_-'
 • Bij Intertoys in Adam hadden ze hem nog niet. Zal dalijk nog ff kijken bij FRS.
 • In de OPM2 hadden ze de game al gereviewd, met als score; 95%. Lijkt me dus een heel goed spel. Maar dat was uiteraard wel de Sony PlayStation 2-versie. Xbox-versie krijgt een 90% op gamerankings.com.
  ALs ik me niet vergis kreeg het spel een 91% in de nieuw OPM2.
  Ik wist trouwens niet dat de PC demo al verschenen was ( bericht zeker gemist) effe bekijken van het weekend.
 • In de OPM2 hadden ze de game al gereviewd, met als score; 95%. Lijkt me dus een heel goed spel. Maar dat was uiteraard wel de Sony PlayStation 2-versie. Xbox-versie krijgt een 90% op gamerankings.com.
 • Dan ga ik de demo ook maar eens downloaden..
  Jammer alleen dat mijn videokaart er nog niet is, zou een ATI Radeon 200 Express genoeg zijn? (64 MB)

  EDIT: Google zegt minimaal 128 MB graka.. laat maar :(
 • Dit lijkt me echt een hele leuke game worden. Een soort van interactieve film. Verplichte kost voor mij, waarschijnlijk.
 • Dat vroeg ik me ook al af. Bij FRS stond ie nog steeds vandaag, op xboxworld ook, maar hier op IG staat ie voor volgende week en ergens anders zag ik weer eind van de maand. Ga zo wel ff kijken in de stad.
 • Dit spel is al wel 5 jaar in ontwikkeling, en was volgens mij oorspronkelijk bedoeld om in meerdere (download-bare) delen te verschijnen
 • Hij zou 2 september uit komen maar dat is verschoven blijkbaar?
 • ik heb de demo ook een aantal keer gespeeld, helaas is hij erg kort maar ben zeker benieuwd naar het volledige spel.
 • stukje van IG
  Zonder reden vallen er allerlei slachtoffers in New York. Normale mensen plegen moorden op mensen die ze nog nooit eerder gezien hebben. Er is geen connectie tussen de verschillende moordenaars, maar toch gebruiken ze allemaal dezelfde methode.

  Ook Lucas Kane wordt zo’n moordenaar als hij opeens een vreemdeling vermoord in het mannentoilet. Daarna krijg jij de controle over hem en zul je moeten ontsnappen aan de politie. Echter wordt Lucas niet alleen achterna gezeten door de politie, maar ook wordt hij belaagd door vreemde visioenen en moet hij uitvinden wat hij mankeert.

  Je gaat op jacht naar onbekende, duistere krachten die de mensen aanzetten tot moorden en moet tegelijk ontsnappen aan de politie. Klinkt nogal hectisch, maar als het goed uitgewerkt wordt, kan dit wel eens hoge ogen gaan gooien.
  Na goede verhalen in PU en OXM maar ff de PC demo gedownload en ik moet zeggen dat ik het erg veelbelovend vind. De demo is erg kort (of ik doe iets niet goed :P ), maar wel tof. Er hangt een apart sfeertje en ook de 24 style splitscreen is echt goed gedaan. Verder is het een soort interactieve film, alleen dan echt. Ze zeggen dat alles wat je doet het spel beinvloedt. Van het verhaal krijg je in de demo nog niet zo veel mee, maar dat schijnt ook dik in orde te zijn. Meer mensen die de demo gespeeld hebben?? Ik kijk iig uit naar deze game!!
 • iemand deze game al gezien ergens in de winkel?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren