1. FIFA 12

Re: FIFA 12

Wat is er mis met divisie 8? :lol: Het is redelijk tot goed te doen en daardoor uitdagend. Ik denk als ik in divisie 7 kom dat ik het een stuk lastiger krijg.
 • Wat is er mis met divisie 8? :lol: Het is redelijk tot goed te doen en daardoor uitdagend. Ik denk als ik in divisie 7 kom dat ik het een stuk lastiger krijg.
 • Nog 1 punt nodig om naar divisie 8 te promoveren dus <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Don't go there… 0_0
 • Na een dramatisch begin in divisie 6 wat ik al had vermeld (connection lost in de 10de minuut) won ik 1 potje, waarna ik gelijk erna voor de 2de keer pas echt verloor. De wedstrijd daarna nog gefrustreerd, en weer verloren. Conclusie: Niet meer spelen als je boos bent :)


  Stond dus 1-3, maar gelukkig weer op weten te werken zonder echt super veel problemen naar 4-3, dus nu 12 puntjes. Heb uit de komende 3 wedstrijden nog 4 punten nodig.
 • Ik zit nu divisie 5, 2 gespeeld 2 gewonnen, 0 doelpunten tegen; verdedigen gaat erg lekker haha

  Joeneunited, was er niet nog een andere manier om ranked te spelen naast head to head seasons? Misschien kan je daar wel 2mans spelen?
  Niet dat ik weet, alleen via alternative en dan head-to-head, maar dat is zoals gezegd unranked.
 • zeker een mooie goal!
 • Zo scoor ik net even mijn mooiste goal in Fifa 12 tot nu toe!! Wat een beauty al zeg ik het zelf en dat nog wel met een spits van Middelsbrough! :D Het is dan wel tegen de CPU, maar damn schitterend! :D
 • Goed bezig :P
 • Ik zit nu divisie 5, 2 gespeeld 2 gewonnen, 0 doelpunten tegen; verdedigen gaat erg lekker haha

  Joeneunited, was er niet nog een andere manier om ranked te spelen naast head to head seasons? Misschien kan je daar wel 2mans spelen?
 • Ging vrij makkelijk naar divisie 7, maar daar word ik momenteel wel hard afgeslacht :P
 • Lekker belachelijk dat je niet meer ranked met zijn 2en (of meer) online kan. We komen 9/10 keer een slechte speler tegen (omdat de goeie spelers ranked spelen), en ze leaven als ze 2-0 achter komen omdat het toch maar unranked is. Iemand een idee?
 • Aww yeah zit nu in divisie 5, :D
 • Is inderdaad echt kut om te 'verliezen' terwijl 't niet verdiend is.

  Ik ga wel lekker, zonder problemen doorgestoomd naar divisie 6, ook daar nu 2 gespeeld 2 gewonnen. Er gaan trouwens wel belachelijk veel ballen op de paal bij mij; 15 schoten op doel en maar 2 goals kan echt niet haha
 • Kutinternet :( Zaten eerst op het netwerk van de buren, omdat we zelf geen internet hadden. Nu hebben we sinds gisteren glasvezel, maar moeten we nog bedrading aanleggen, maar hebben nu wel draadloos. En dat liep vloeiend, tot dus dat ik eraf werd gekickt.
 • Aaaaaaahhhhhhhh net divisie 6 in. 6-0-0 in divisie 7, en ja hoor weer een connection loss. Godverdommeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  Haha fakking zuur, maar hoe kan dat dan?
 • Aaaaaaahhhhhhhh net divisie 6 in. 6-0-0 in divisie 7, en ja hoor weer een connection loss. Godverdommeeeeeeeeeeeeeeeeee.
 • Nogsteeds maar 1 echte loss, en 1 disconnect hier :). Ondertussen divisie 7, waarin ik na 3 wedstrijden 9 punten heb. Speelde tijdje met België, totdat ik erachter kwamen dat die ipv 4, 4.5 sterren hadden. Kom je tegen teams als Napoli. Toen maar gewoon met een paar leuke teampjes gespeeld.
 • Potverdomme, krijg in de 90ste minuut altijd wel een treffer tegen waardoor ik of gelijk speel of verlies :')
 • Net mijn eerste Head to Head seizoen maar afgemaakt. Ik had nog 2 wedstrijden te gaan in div. 10 en 6pnt. Moest de laatste twee wedstrijden dus winnen om te promoveren. Speelde beide wedstrijden met Schalke04, dat echt een prima team heeft. Eerste wedstrijd speelde ik tegen Ajax en die gast bakte er niets van, met 2 vingers in me neus won ik met 0-4. De score had nog groter kunnen zijn, maar daar had ik geen behoefte aan, blijft lastig winnen van Ajax, als ajacied. :P Laatste wedstrijd zou bepalen of ik promoveer. Ik speelde tegen Newcastle en dit keer was het wel een mooie en spannende pot. Voor rust kom ik op 1-0. Met nog 15min op de teller maakt hij gelijk. In de laatste minuut scoor ik de 2-1 na een fantastisch aanval. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het me gelukt om in me eerste seizoen direct te promoveren. Na een valse start is het gelukkig goed gekomen. :D Ben heel benieuwd hoe het me vergaat in div9. Zag in het algemene klassement dat de meeste spelers in div9 zitten atm. Gevolg door div 8. :P Wel opvallend dat betekent dat alleen de newbies en slechte spelers in div10 zitten. :P Geen plek voor mij iig. Hopelijk blijft dat zo.
 • Casual Ruud, wat is volgens jou juist voetbal? Als je bedoelt dat een deel van de lol van voetbal is dat je je boos kan maken over die ene gemiste kans; dat is ook zo, bij echt voetbal. In een game hoeft dat voor mij niet zo nodig.
  Bovendien is ook bij de mindere teams iedereen op zoek naar het beste 3/4-sterren team, dus wat is dan uiteindelijk het verschil?
 • 'Neppe' teams? Wat zijn dat dat precies? Teams die geen 5 sterren hebben? Er zijn ook nog wel eens mensen die niet alleen maar met 5 sterren teams willen spelen. Als je met 5 sterren teams speelt kom je 9 van de 10 keer Madrid, Barcelona of Chelsea tegen, nou dat is leuk zeg.
  Neppe teams zijn, zoals ik al zei, teams waarvan spelers een pass over 10 meter regelmatig verspelen en de spitsen 9 van de 10 keer een 100% kans weten te verpesten.

  Ik wil door tegen andere mensen te spelen, laten zien dat ik beter ben dan hen; hoe eerlijker kan dat dan door Real vs. Real te doen? Geen smoesjes als ik dan win, geen 'mijn spits had die bal niet naast moeten schieten', geen jij hebt Ronaldo en ik niet, ik ben dan gewoon beter.

  Volgens mij is dat nu net 'voetbal'. Waarom speel je dan een voetbalspel als je dat hekelt.

  Vind het ook leuker hoor, om met de mindere teams te spelen, maar ergens begrijp ik zijn punt wel. Is hetzelfde als met het gebruik van bijvoorbeeld Killstreaks in MW3, het zorgt er voor dat spelers soms in het voordeel zijn ten opzichte van andere spelers. Datzelfde geldt met goede spitsen en mindere. Ik dig het wel, maar snap dat het ook leuk kan zijn om het echt precies gelijk te stellen zodat je echt ziet wie de meeste skills heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren