1. FIFA Tournaments.be + FIFA 11 Toernooi

Re: FIFA Tournaments.be + FIFA 11 Toernooi

Goh, over het algemeen worden de wedstrijden 's avonds gespeeld in de week. In de weekends kan dit variëren. Maar het is de bedoeling dat je met je tegenstander een uur afspreekt binnen de gegeven termijn, zo kan iedereen zijn vrije tijd afstemmen op de wedstrijden :)
 • Goh, over het algemeen worden de wedstrijden 's avonds gespeeld in de week. In de weekends kan dit variëren. Maar het is de bedoeling dat je met je tegenstander een uur afspreekt binnen de gegeven termijn, zo kan iedereen zijn vrije tijd afstemmen op de wedstrijden :)
 • Vraagje Jenthe, ik zag in de regelementen dat je minimaal 1x per 24 uur online moet zijn. Dat lukt wel, maar ik ben benieuwd hoelaat er ongeveer een beetje normaal wordt gespeeld?
 • Er is nu ook een toernooi beschikbaar voor de Playstation 3 eigenaren.
 • is het voor de 360?

  Yep, alle toernooien zijn voor de Xbox 360 :)
 • is het voor de 360?
 • Er zijn nog altijd plaatsen vrij voor onze Champions League, iedereen die meedoet maakt bovendien kans op een prijs ;)
 • Heey, Ik zou graag willen meedoen hieraan. Kun je mij toevoegen op xboxlive: Black Pit D96
 • Hey,

  Zoals iedereen wel weet is FIFA 11 weer een geweldig spel in de FIFA reeks. Vooral de online modus houdt de meeste spelers maanden zoet. Zo worden er ook af en toe toernooitjes georganiseerd op verschillende fora. Leuk natuurlijk, maar er was iets dat ik miste: een plaats waaruit alles geregeld werd, ranglijsten werden op gesteld,…enzovoorts. Met dit in het achterhoofd ben ik aan de slag gegaan en toen was FIFA Tournaments.be geboren! Ik hoop dat er hier veel getalenteerde (en misschien iets minder getalenteerde :)) FIFA spelers zijn die wel van een uitdaging houden. De site staat natuurlijk nog in zijn kinderschoenen, maar ik hoop met jullie feedback er een aangename plaats van te maken! Voorlopig is de site voorbehouden voor de Xbox 360 gebruikers, maar wie weet komt de Playstation 3 er in een latere fase ook nog bij. Feedback en vragen mag je gerust hier stellen, als je wil meedoen aan het toernooi, kan je je hier registreren. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren