1. Final Fantasy III

Re: Final Fantasy III

Is dat echt zo wat betreft rechten en Sony????
 • Is dat echt zo wat betreft rechten en Sony????
 • Jammer dat deze game nu alleen op PSN is uitgekomen. Het is de enigste Final Fantasy uit de hoofdserie die ik nog niet fysiek heb. Misschien importeren dan …
 • Ik denk omdat het de enige 3D Final Fantasy is die ze kunnen poorten. FF 7 t/t 12 heeft Sony de rechten op. 13 is te zwaar. En FF4 3D (DS remake) is net in 2D op de PSP uitgekomen.
 • Oh my :lol: Deze had ik (zonder sarcasme) niet aan zien komen.
 • Centjes, kunnen ze dan weer uitgeven om lekker te skanken!
 • Leuk deeltje was dit, ik snap alleen niet helemaal waarom hij letterlijk overal een remake op krijgt.
 • Ik hoop het <3 Dan heb ik een pspGO met Final Fantasy I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII en IX <3
 • Komt niet op psn of wel?
 • Final Fantasy III For PSP Has A Built In English Text Option

  So far, Square Enix has not said if they will release Final Fantasy III for PSP in North America or Europe. The Japanese version is import friendly since it has English text built in.

  Famitsu explains if your PSP’s language setting is English, Final Fantasy III will have English text. Square Enix also released Final Fantasy I, II, and Final Fantasy IV: The Complete Collection with Japanese/English language options.

  http://www.siliconera.com/2012/07/17/fi ... xt-option/
 • Eerste Engelstalige screenshot: • Final Fantasy III komt naar PlayStation Portable (PSP)


  Final Fantasy III verscheen in 1990 voor het eerste op de eerste console van Nintendo, het Nintendo Entertainment System, ook wel NES genoemd. Helaas zag de rest van de wereld pas vele jaren later, in 2006, toen een remake van het spel verscheen voor de Nintendo DS.

  Hoewel de Nintendo DS de game exclusief ontving, en dat dus ook meteen de eerste keer was dat de échte Final Fantasy III (Final Fantasy VI verscheen namelijk in 1995 als Final Fantasy III in Noord-Amerika op de Super Nintendo) buiten Japan verscheen, volgden in 2011 versies voor iOS en Android. Nu maakt Square Enix bekend dat deze versie van Final Fantasy III ook voor de PlayStation Portable (PSP) zal verschijnen.

  Heel veel details omtrent deze versie van de game zijn er nog niet, maar volgens de laatste details zal Final Fantasy III voor de PlayStation Portable (PSP) identiek zijn aan de DS/iOS/Android-versies van de game, maar de speler wel de mogelijkheid geven om de muziek uit de NES-versie te gebruiken.

  Het spel dient op 20 september 2012 in Japan te verschijnen voor PlayStation Portable (PSP), en dus niet voor PlayStation Vita (PSVita). Een bevestiging voor een Europese release is momenteel nog niet gegeven.
  (IntheGame)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren