1. Firstlook

Re: Firstlook

 • Ik zelf ben er één keer geweest, en het was niks voor mij. Veelste druk, bij elke stand andere muziek waardoor alles door elkaar klinkt en het hoofdpijn veroorzaakt(Voor mij althans)

  Iig, je kan redelijk veel goodies verwachten bij de 'main events' die rondgestrooid worden, bij veel stands geven ze ook nog wel is goodies weg. De wacht rijen zijn niet al te lang, behalve bij sommige blockbusters. Als je een beetje planned, kan je alles wat je wilt zien in principe in een dag zien, maar dan mis je wel wat van de dingen die op de andere dagen te zien zijn (Bepaalde 'shows' bijvoorbeeld.)

  Ik ga dit jaar iig niet :P
 • http://www.firstlookevent.nl/

  Wat is Firstlook?
  Firstlook is het meest prestigieuze game-event van Nederland.


  Dankzij een uitgekiende timing kan een zeer exclusieve groep gamers genieten van previews van games die pas tijdens de feestdagen in de winkels zullen liggen. Dichterbij een E3, de GamesCom of de Tokyo Game Show is de Nederlandse gamer nog niet geweest!

  Kortom, Firstlook is alles wat een gamer zich wenst: de nieuwste games & gadgets, de beste gamers, de mooiste shows en laten we natuurlijk de lekkerste babes niet vergeten!
  Ik vroeg me af, wie gaat er dit jaar naar first look? en wie is er welis eerder geweest? ik ben nog nooit naar zon soort gameshow geweest en ik zit te twijfelen of het wat voor mij is. Wat kan ik verwachten als ik er heen ga? wat kan je allemaal doen/krijgen?
  en hoeveel tijd heb je nodig om alle leuke dingen te doen daar?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.