1. Fling Smash

Re: Fling Smash

ik vind het verhaal in Fifa11 ook kut……
 • ik vind het verhaal in Fifa11 ook kut……
 • Review wel gelezen, maar die neem ik eerlijk gezegd niet heel serieus. Ongeveer de helft van de tekst wordt gebruikt om te klagen over het slechte verhaal van de game. Serieus, klagen op het verhaal van een game die je misschien nog wel het best kunt omschrijven als Angry Birds meets Arkanoid meets 2d platformer. Ja, ik vind Tetris ook een kutspel. Dat verhaal gaat gewoon nergens over.l
 • De review op de frontpage al gezien? Gonna skip'it.
 • Al uit :lol:

  Nintendo, when will you fucking learn. :')
 • Ja, maar ik heb al 2 Wiimotes met WMP liggen. Dus als ik hem ergens voor 15 euro kan scoren haal ik hem direct <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />. Maar niet voor 65 om vervolgens die controller ergens in een la te stoppen natuurlijk. Merkwaardige keuze om die game niet los aan te bieden..
  eensch, heb hetzelfde, plus dat hierbij volgens mij een witte wordt geleverd en dat kan echt niet bij al mijn zwarte consoles.
 • Ja, maar ik heb al 2 Wiimotes met WMP liggen. Dus als ik hem ergens voor 15 euro kan scoren haal ik hem direct :). Maar niet voor 65 om vervolgens die controller ergens in een la te stoppen natuurlijk. Merkwaardige keuze om die game niet los aan te bieden..
 • bij deze titel wordt een wii remote met ingebouwde motionplus meegeleverd. Dus die 14,99 is dan ook echt de prijs.
  Lijkt mij een geweldige titel……
 • Ik zag tot mijn verbazing dat deze game al uit is. Onbegrijpelijk hoe sommige Wii games pats, boem in het winkelschap komen te liggen zonder ook maar enige vorm van promotie. Zeker een game als deze is niet het type game dat zichzelf verkoopt. En al helemaal niet wanneer de game, zoals ik vanmiddag bij Intertoys tot mijn schrik zag, voor het lieve prijsje van 64,99 verkocht wordt…

  Na Wii Sports Resort is dit trouwens welgeteld de 2e titel van Nintendo die gebruik maakt van de flop die Wii Motion Plus heet! Is er trouwens al een halve zool die deze game heeft gehaald in plaats van Epic Mickey, Black Ops of GoldenEye? :D

  Mij lijkt het trouwens serieus wel een leuke titel


  voor 14,99 ofzo.

 • FlingSmash is een actievolle game waarin je een balvormig wezentje door een level heen moet loodsen. Dit doe je door hem tegen alles aan te laten kaatsen, zodat blokken verdwijnen en de weg naar het einde openligt. Onderweg moet de speler ook munten verzamelen om naar het volgende level te mogen.

  In de levels zijn ook power-ups te verzamelen, waardoor het bolletje extra groot kan worden of in drieën kan splitsen. Je laat het bolletje alle kanten op stuiteren door hem die kant op te zwiepen met behulp van de Wii-afstandsbediening en het Wii MotionPlus-accessoire. Om de game te spelen is het Wii MotionPlus-accessoire vereist. FlingSmash wordt standaard geleverd met een Wii-afstandsbediening Plus. Dit is een Wii-afstandsbediening waar het Wii MotionPlus-accessoire al ingebouwd is.

 • dubbel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren