1. Gaan jullie castlevania: curse of darkness kopen?

Re: Gaan jullie castlevania: curse of darkness kopen?

Reviews zijn binnen, tja IGA moet zeker blijven bij de 2d castlevanias, na lament of innocence en nanobreaker blijft hij maar niet vooruitgaan op 3d.


Gamespot: 6.8/10
Ign: 7.8/10
 • Reviews zijn binnen, tja IGA moet zeker blijven bij de 2d castlevanias, na lament of innocence en nanobreaker blijft hij maar niet vooruitgaan op 3d.


  Gamespot: 6.8/10
  Ign: 7.8/10
 • Ik heb de Castlevania: Curse of Darkness Limited Edition Sampler net beluisterd. 17 nummers pure schoonheid. De muziek van Symphony of the Night was al erg mooi en tot nu toe de beste Castlevania-soundtrack IMHO, maar het lijkt erop dat Michiru Yamane haarzelf dit keer overtreft. Natuurlijk is het een beetje moeilijk te zeggen want de rest van de soundtrack komt pas eind november uit, maar als ik hier op af moet gaan dan zit het met de muziek wel goed. Nu de game nog natuurlijk.
 • http://d23.yousendit.com/E/2YPHQCRR94VE ... al0003.mp3

  een track van castlevania curse of darkness, indien het niet mag, verwijder het maar.
 • Ik kan echt niet wachten totdat hij uitkomt… hoe dichter de release bijkomt, hoe meer zin ik krijg in die fantastische Castlevania sfeer. Hopelijk stelt het Konami Castlevania team mij niet teleur…
 • Ik haal de US XBOX versie in november :)
 • Konami heeft meestal wel downloads van de soundtrack beschikbaar staan ja, helemaal top. Anyway, ik wacht toch even totdat ik de soundtrack kan kopen, dan kan ik optimaal van de tracks genieten. :D
 • Ik vind LoI al geweldig en ik ga deze ook meteen kopen. Waarschijnlijk ga ik hem morgenavond samen met een maat van me preorderen. Is er eigenlijk al iets bekend over de soundtrack? En dan bedoel ik met name wanneer de soundtrack uitkomt?

  Is het niet te downloaden op de officiele castlevania site?

  allee de nummers die men hoort in de trailers? zoals dat opera achtige nummer.
 • Ik vind LoI al geweldig en ik ga deze ook meteen kopen. Waarschijnlijk ga ik hem morgenavond samen met een maat van me preorderen. Is er eigenlijk al iets bekend over de soundtrack? En dan bedoel ik met name wanneer de soundtrack uitkomt?
 • Oud topicje over CoD: http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=29136

  Ik koop deze game wel, al komt er een hoop andere goede shit uit wat een nog hogere prioriteit heeft (SC3, over 2 week al! RE4, DQ8, SotC)
 • Wel de 2dversies van castlevania is voor mij altijd een aankoop waard, zeker de metroidachtige castlevanias.

  Maar voor de 3d castlevanias moet ik toch 2 keer nadenken, zeker na de tegenvallende lament of innocence, dus ik denk dat ik het ga huren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren