1. Game al verboden voor publieke verschijning

Re: Game al verboden voor publieke verschijning

wat een onzin zeg, waarom hebben ze het nou nooit over die films!? daar gebeuren toch ook geweldadige dingen in, en daar ziet het er ook nog realistischer uit.
 • wat een onzin zeg, waarom hebben ze het nou nooit over die films!? daar gebeuren toch ook geweldadige dingen in, en daar ziet het er ook nog realistischer uit.
 • Ja Grieken en Australiërs als ik het goed heb, trippen nog harder op dit soort dingen dan Amerika. Maar ik weet niet of het echt verboden was. Volgens mij alleen arcadehallen ofzoiets. Dat leek teveel op gokken ofzo. Correct me if i'm wrong..
 • waarom zou je dat doen? importeer ze gewoon vanuit een ander land <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> das nog goedkoper ook.

  O lol, das natuurlijk ook een optie ^_^'
 • waarom zou je dat doen? importeer ze gewoon vanuit een ander land ;) das nog goedkoper ook.
 • Big deal, koop maar een Nintendo console dan

  Iets tegen nintendo ofzo? -_-

  Ik wordt juist rustig van bloederige spellen, als ik boos ben ofzo ga ik die juist spelen ff lekker afreageren (A)
  Ik vindt het zo'n onzin.. Ik kocht op m'n 10 de ook GTA2 en in die winkel kon ik ook gewoon zo doorlopen, het gaat hun echt alleen om de winst.. Als dit een regel wordt verhuis is per direct naar een land waar het niet geld..
 • Ja, vooral Resident Evil 4 zal die sukkels goed doen.
 • Sommige mensen ZIJN nu eenmaal geestelijk niet helemaal in orde.

  Een deel van die mensen kan aggressief en gewelddadig worden van games. Geestelijke gesteldheid is niet te meten, als je gewelddadige games verbiedt leidt dat tot minder geweld doordat de mensen die daar gevoelig voor worden niet meer getriggered worden door games. Alleen hebben de verwende gamertjes die er wel tegen kunnen dan geen lompe bloederige games meer. Big deal, koop maar een Nintendo console dan :P
 • ik zie het meer als even je agressie kwijt kunnen.. dat kun je dus beter in een spel doen dan in het echt. tja, als sommige mensen daar niet tegen kunnen….. dan ben je ZOIEZO ziek in je hoofd. ik denk niet dat als ze dan geen spelletjes zouden spelen, dat ze dan heel erg braaf geweest waren.
 • zoveel gezeik om een game te kopen? en dan willen ze het downloaden van games tegengaan tja
 • In een game identificeer je je veel sterker met de hoofdpersoon, het voelt alsof JIJ iemand door z'n kop schiet. In een film is het een acteur.

  Ik denk dat games leiden tot meer aggressie. Voornamelijk bij diegenen met een aanleg voor aggressie of iets dergelijks, maar stel dat dat 0.1% van de wereldbevolking is, dan hebben we het toch over 6 miljoen mensen die getriggered kunnen worden tot geweld.

  Niet alleen door games, ook door muziek en films, maar games zullen een grotere impact hebben.
 • virtueel geweld en echt geweld is niet hetzelfde… als er mensen zijn die dat niet inzien is er gewoon iets verkeerd in hun hoofd…. trouwens hier in belgie kan je als ventje van 10 in game mania gaan en een spel kopen van 18+… die winkels kijken daar niet achter , zolang ze maar geld krijgen
 • In Griekenland was gamen toch ook een tijdje verboden?
  Kut Grieken.
 • Lol een van mijn eerste spellen was nog duke nukem 3D voor de pc. Al kocht mijn moeder die geloof ik. Nouja ik heb er nooit problemen mee gehad en nu ben ik gelukkig 18. Maar ik wordt onderhand echt ziek van dit gezeur. Dat games de schuld geven nu zelfs in NL echt aan het gebeuren is vind ik toch wel erg jammer. Waar gaan we heen met onze vroeger toch redelijk tolenrante/vrije staat.
 • goed nieuws voor nintendo eigenlijk :lol:

  ^_^'

  Massal via internet bestellen dus. Alsof er nu wat gaat veranderen.
 • goed nieuws voor nintendo eigenlijk :lol:
 • Lang geleden kocht ik duke nukem op de n64.
  De cassiere zei:''ben je niet wat te jong ervoor''
  Ik:''Ik kan er wel tegen hoor''
  cassiere:''ok''

  Zo makkelijk ging t.
  Waarom willen ze opeens zo overdreven streng worden.

  had ik ook, was ik nog 13 volgens mij, ik kocht Blade 1 ( €5), cassiere ook van ben jij daar niet te jong voor, mag het wel van je ouders? waarop ik antwoorde: "Ja hoor" en ik kon doorlopen. idd beetje stom dat ze nu opeens heel streng gaan doen.
 • Lang geleden kocht ik duke nukem op de n64.
  De cassiere zei:''ben je niet wat te jong ervoor''
  Ik:''Ik kan er wel tegen hoor''
  cassiere:''ok''

  Zo makkelijk ging t.
  Waarom willen ze opeens zo overdreven streng worden.
 • waarom heb je anders een leeftijdsaanduiding? om hem toch te blijven verkopen aan kindertjes van 8? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  onzinnig gezeik dit… als ze nou eens die ouders gewoon een opvoedcursus aanbieden… ipv zo'n campagne, dan zijn ze veel sneller klaar… :S

  dat gaat net zo goed werken, als condooms in afrika aanbieden…
 • waarom heb je anders een leeftijdsaanduiding? om hem toch te blijven verkopen aan kindertjes van 8? :P

  onzinnig gezeik dit… als ze nou eens die ouders gewoon een opvoedcursus aanbieden… ipv zo'n campagne, dan zijn ze veel sneller klaar… :S
 • hmm, bij mij moesten ze opeens ID hebben omdat ik een spel in wou ruilen voor korting bij FRS. ik liet dus m'n paspoort zien, hij kon dus zien dat ik geen 17 was, en eigelijk conker niet mag kopen 8| die mensen willen gewoon winst! wat boeit hun het of ze niet de juiste leeftijd hebben :S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren