1. GameCenter IGF! KACHOU ON!

Re: GameCenter IGF! KACHOU ON!

-Op de dag zelf om 12:30 maakt ondertekende het spel bekend, en stelt tegelijkertijd een ROM + Emu beschikbaar op een url ter download voor de mensen die het spel in kwestie nog niet hebben.

Om deze regel gat het topic op slot, je snapt vast zelf wel waarom ;)
 • -Op de dag zelf om 12:30 maakt ondertekende het spel bekend, en stelt tegelijkertijd een ROM + Emu beschikbaar op een url ter download voor de mensen die het spel in kwestie nog niet hebben.

  Om deze regel gat het topic op slot, je snapt vast zelf wel waarom ;)
 • Ik doe mee!
 • Lijkt me wel tof!
 • Duidelijk. Alleen sommige spelen slokken je toch wel op. Dan kan je die tijd makkelijk vergeten. Bij sommige games wil je misschien verder gaan, oftewel een part II dat weekend erop.

  Ik ben natuurlijk geen inoko max en wil hier graag aan meedoen.
 • Oeh oeh oeh, this can be good!
 • Ik ben game! Kacho - On!

 • Gezien de grote populariteit van Arino's avonturen bij GameCenter CX, waarbij onze japanse held een game-challenge ondergaat (lees: Hij probeert binnen 1 dag tijd een retro game uit te spelen en de ending screen te zien) bedacht ik me dat het misschien wel eens tof kon zijn om zelf een game-challenge te doen.

  Maar dan uiteraard iets aangepast aan ons eigen drukke schema en inclusief een wedstrijdverband.

  Daarbij had ik het volgende in gedachte. We kiezen een dag (in het weekend uiteraard) waarop we tussen 13:00 en 16:00 een bepaalde retrogame gaan spelen, die game mag je spelen op een platform naar keuze (Via emulatie op PC of via een Dingoo of PSP, via de Wii/3DS Virtual Console, op het originele systeem, etc.) en uiteraard mag je de drie uur invullen zoals je wilt, dus als je maar twee uur effectief gamed prima. Insteek is uiteraard wie na die drie uur het verst gevorderd is in de game. Danwel -waarschijnlijk onmogelijk- diegene die het spel het eerste uitgespeeld heeft.

  Bewijs hiervoor is een foto van het beeldscherm van je gekozen systeem met daarop het ending screen, of een foto van de stand waar je bent om 16:00.

  Winnen doe je voor de eer en de officieuze Retro Game Master titel.

  Spelregels zijn als volgt:
  -Op de dag zelf om 12:30 maakt ondertekende het spel bekend, en stelt tegelijkertijd een ROM + Emu beschikbaar op een url ter download voor de mensen die het spel in kwestie nog niet hebben.
  -Save states zijn verboden. Ga je dood en heb je geen continue, moet je overnieuw beginnen. Je mag om 15:00 een foto maken van je progress en die submitten als je om 16:00 minder ver gevorderd bent dan geldt alsnog je progress van 15:00. Echter, geen fotobewijs is geen winst.
  -Vanzelfsprekend mag je geen saves van anderen downloaden en gebruiken.

  Voor bovenstaande geldt uiteraard de honor code, natuurlijk kun je cheaten door save states wel te gebruiken, maar dat is natuurlijk een lege overwinning en aangezien je niets anders wint dan de eer, ben je dan gewoon een lulletje rozenwater. De game wordt pas laat bekend gemaakt om ervoor te zorgen dat mensen niet stiekem kunnen oefenen.

  Maar goed, de vraag is, is hier animo voor, wie wil er meedoen?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.