1. Gamen met OnLive, iemand ervaring hiermee?

Re: Gamen met OnLive, iemand ervaring hiermee?

Ik hoor er eigenlijk alleen maar slechte verhalen over. Games zouden er heel onscherp uitzien en op lagere resoluties draaien. Een goed alternatief voor als je niet in een console/PC wil investeren, maar ik zie er zelf de meerwaarde niet van in.
 • Ik hoor er eigenlijk alleen maar slechte verhalen over. Games zouden er heel onscherp uitzien en op lagere resoluties draaien. Een goed alternatief voor als je niet in een console/PC wil investeren, maar ik zie er zelf de meerwaarde niet van in.
 • Dan is het wel klote ja. Maarja hoe vaak ligt het internet er nou uit?
 • Je internet zou er maar een keer uitliggen :')
 • De serves is nog niet in Nederland officieel, dus ik zou nog even afwachten en een gewone console halen totdat het hierheen wordt gebracht. Als je via Amerikaanse servers gaat werken krijg je merkbare lag en dat is ook niet de bedoeling natuurlijk ;)
 • Ik heb via de servers in de VS gespeeld.
  Werkt eigenlijk best wel goed. Wel een beetje lag, maar niet heel erg storend. Zou dus best erg goed kunnen werken indien de servers in NL zullen staan.

  Alleen zie ik het niet als een echte goede vervanging van hoe het momenteel is. Je bent toch afhankelijk van internet en heb ik zelf de voorkeur aan fysieke doosjes en cds.
 • Officieel is de dienst nog niet beschikbaar in Nederland. Je kunt wel met een omweg met de servers uit de VS connecten, maar dan heb je veel last van lag. Niemand uit Nederland zou dus echt goede ervaringen kunnen delen.
 • Ik heb wel eens gegamed met Onlive. Ik kon de games wel maar even spelen omdat het voor uitproberen was, maar ik moet zeggen dat het best goed werkte.
 • Nu dat ik een nieuwe tv heb gekocht wil ik weer graag gaan gamen ||| , zoekend naar een vette console kwam ik OnLive tegen.
  Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben??
  Als ik het goed begrijp kan je een kastje met controller kopen voor 80 euro en hier vervolgens alle nieuwste next-gen games op spelen. _O_

  Ik had het onderstaande gevonden op internet, bron.

  OnLive maakt gebruik van cloud-gaming, alle rekenkracht die een game nodig heeft om te spelen wordt nu niet uit je pc gehaald maar bevind zich nu in server-parken. Het enige wat je nodig hebt is de applicatie van OnLive en een fatsoenlijke internetverbinding. OnLive is al beschikbaar voor de desktop PC en komt binnenkort voor iOS en Android. OnLive verkoopt ook een eigen Online Game System bestaand uit een kastje die je direct kan aansluiten aan je TV en router.

  Ik hoop dat mensen hier hun ervaring willen delen en hoe het precies werkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren