1. GamersCoreEvent April editie

Re: GamersCoreEvent April editie

Voor adverteren en dergelijke moet je hier zijn.
 • Voor adverteren en dergelijke moet je hier zijn.
 • GamersCoreEvent - April Editie
  In het prachtige Fort Vreeswijk vind 22 t/m 24 april 2011 een nieuwe editie van GamersCoreEvent plaats. Gamers maar ook niet gamers worden uitgenodigd om kennis met elkaar te maken in een relaxed en gezellige sfeer gedurende het weekend.

  Tijdens het gehele weekend is Fort Vreeswijk onderverdeeld in verschillende area's.

  Console area
  In de console area zullen diverse consoles opgesteld staan met de nieuwste, maar ook de oudere games. Hier kan je 24 uur per dag lekker op de bank wegzakken en een spelletje spelen op o.a. de Xbox 360, Playstation 3 en de Wii.

  Guitar Hero
  Heb je altijd al op een podium willen staan maar kun je geen instrument bespelen? Dit is de kans om je toch als een rocker te voelen. Get on stage en maak een keuze tussen maar liefst 10 music games zoals diverse Guitar Hero%u2019s, Band Hero, Rock Band: Green Day, DJ-Hero of de sing-a-long songs van Lips.

  LAN
  Battle met of tegen 20 anderen in je favoriete PC games op ons stabiele netwerk. Het enige wat je mee hoeft te nemen hiervoor is je laptop of PC, en wij zorgen voor stroom en netwerk bekabeling.

  Arcade
  Er zullen verschillende arcade games beschikbaar zijn. Meer informatie volgt binnenkort!
  Speeltafel area

  Speel non-digitale games op onze speeltafels. In deze area kun je je vrienden uitdagen voor een potje op de Airhockey-, Pool- en Voetbaltafels.

  Lounge/boardgames
  Er is ook weer een lounge/boardgame area aanwezig. Hier kun je even rustig zitten en genieten van een drankje wat je hebt gehaald bij de bar. Go back to basic met de boardgames die we voor je klaar hebben liggen.

  DJ's
  Om de sfeer nog gezelliger te maken draaien er diverse DJ's een muziekje.

  Sleeping area

  Natuurlijk moet je ook gedurende het weekend af en toe eens slapen. Er is een aparte slaapruimte waar je kunt uitrusten. Je dient hiervoor wel zelf slaapspullen mee te nemen.
  Eten en drinken

  Natuurlijk willen wij dat jullie optimaal kunnen genieten van het weekend en wij zorgen ervoor dat ook dat mogelijk is. Voor de weekend bezoekers zorgen wij voor het ontbijt en avondeten. Niet een simpel patatje, maar een gezonde maaltijd waar je de avond en nacht op door kan komen. Toch nog zin in een snack om 3 uur? Geen zorgen, ook daar zorgen wij voor. Verder leveren wij 10x drank bonnen. Meer drank bonnen zijn tegen een zeer laag prijsje te verkrijgen.
  Inschrijven en kosten

  Lijkt jou het leuk om bij dit gezellige evenement aanwezig te zijn? Schrijf je dan voor 19 april, 17:00 uur hier in.

  Kosten voor het gehele weekend incl. eten en drinken bedragen: 45 euro (incl. administratie kosten)


  Aanvang weekend verblijvers
  Open: Vrijdag 22 april om 19:00 uur.
  Einde: Zondag 24 april om 16:00 uur.
  Let wel op! Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar!


  Dag bezoek

  Voor mensen die helaas niet een heel weekend kunnen genieten van ons evenement, is er ook een dag bezoek mogelijk op zaterdag 23 april tussen 12:00 en 18:00. Kosten voor het dag bezoek bedraagt 5 euro.

  Al met al is dit een editie die je zeker niet mag missen!
  Schrijf je dus snel in en dan zien we je graag tijdens het GamersCore event!

  www.gamerscoreevent.com

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.