1. Games overplaatsen

Re: Games overplaatsen

Nee hoor. Dat is alleen iets wat je bij Windows hoort en dan nog geldt dit alleen wanneer je de Windows registreert. Dus je kan het gewoon opnieuw installeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je illegaal bezig bent.
 • Nee hoor. Dat is alleen iets wat je bij Windows hoort en dan nog geldt dit alleen wanneer je de Windows registreert. Dus je kan het gewoon opnieuw installeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je illegaal bezig bent.
 • Is het niet zo dat originele CD's (dus gewoon legaal) maar op 1 pc geinstalleerd kunnen worden?
 • Ja. CD in de nieuwe pc stoppen, game installeren en serial invoeren.
 • Ok :). Heel veel succes ermee :)
 • Oke zo zit dat dus. Ik heb altijd gedacht dat als je hem eenmaal op een pc hebt geinstalleerd dat je dan een nieuwe moest kopen voor ook een nieuwe pc. Maar dat is dus niet. Nouja fijn voor jullie snelle antwoorden en ik zal hier over een week nog wel neerzetten hoe het is gegaan.
 • Je kunt de meeste games gewoon op zoveel pc's installeren als je wilt. Er zijn een aantal uitzonderingen (Bioshock & mass effect (al is er bij deze wel omheen te komen door een bepaald bestand te deleten op je pc) zijn zo de enige die ik kan bedenken). Wel is het vaak zo dat je maar met 1 pc tegelijk online kunt op dezelfde code. Maar als je de vorige niet (tegelijk) gebruikt is dat uiteraard geen probleem ;)
 • Oke fijn, nou is het in dit geval niet zo erg… want mocht ik hem niet kunnen installeren, dat spel is tegenwoordig niet meer zo duur dusja..
  we zullen zien, ik krijg de laptop over 7 á 10 dagen binnen.
 • Ik heb nu een 'simpele' computer en speel daarop onderandere CoD2.
  Maar mijn pc werkt niet echt soepel meer en uit angst dat hij binnekort een keer helemaal crasht heb ik vanmorgen een nieuwe laptop gehaald, een Toshiba Satellite L670-1GJ. Nou wil ik dus ook graag daarop Call of Duty spelen. Is het mogelijk om die game met serial key naar mijn nieuwe laptop te verplaatsen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren