1. Games voor 2 players split screen

Games voor 2 players split screen

Goedendag,

Mijn man en ik vinden het leuk om samen tegelijk te gamen in een team.
Nu kan dit met Lego games en Black ops 3.
Nu zie ik online veel multiplayers maar we willen tegelijk spelen op 1 console.
Welke games kunnen dit nog meer en kan dit ook bij Black ops 4?
Niet tegen elkaar maar juist samen in een team

Dus split screen
  • Volgens mij is het nog niet bekend of Black Ops 4 in splitscreen te spelen is. Als jullie graag shooters spelen, dan is Halo The Master Chief Collection erg leuk.

    Andere tips zijn Borderlands The Handsome Collection, A Way Out (draait helemaal om splitscreen), Rocket League en Overcooked 2. Misschien heb je er wat aan!
  • @Jack O Super bedankt!
  • Een makkelijk te leren, maar super uitdagende couch-coop game die ik met een vriend speel op dit moment is Spelunky. Het is een platformer game waarin je elkaars vriendschap(of relatie) goed kan testen, aangezien je elkaar best vaak in de weg zit. Goed samenwerken en communiceren is super belangrijk in het spel.
  • Enkele games die ik zelf met vrienden in split-screen vaak speel zijn Alienation, Overcooked, Brawlhalla (base game is gratis, dus uitproberen kan zeker geen kwaad), Keep Talking and Nobody Explodes (niet bepaald split-screen maar wel voor twee spelers in dezelfde kamer) en Earth Defense Force 4.1
  • Super bedankt voor de reactie!
  • Rayman Origins en Rayman Legends is ook erg leuk met z'n tweeën. Gears of War serie kun je splitscreen spelen. De site Co-optimus is toegewijd aan multiplayer en is een mooie zoekmachine voor het zoeken van games in splitscreen en genre.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren