1. Gaming onderzoek i.v.m. America's Army

Re: Gaming onderzoek i.v.m. America's Army

Yup wij hebben al contact gehad met David, hij komt dan ook vrij veel aan bod in mijn literatuurstudie. Hij had het geluk om net op het hoogtepunt van America's Army zijn studie te kunnen doen. Maar dat betekent gewoon dat wij iets beter ons best moeten doen. Hij heeft trouwens ook nooit echt de opinies/attitudes van spelers gemeten, enkel via een klein aantal interviews zo heb ik gelezen.

In ieder geval al bedankt voor de informatie.
 • Yup wij hebben al contact gehad met David, hij komt dan ook vrij veel aan bod in mijn literatuurstudie. Hij had het geluk om net op het hoogtepunt van America's Army zijn studie te kunnen doen. Maar dat betekent gewoon dat wij iets beter ons best moeten doen. Hij heeft trouwens ook nooit echt de opinies/attitudes van spelers gemeten, enkel via een klein aantal interviews zo heb ik gelezen.

  In ieder geval al bedankt voor de informatie.
 • Zij die eventueel op de hoogte willen gebracht worden van de resultaten kunnen mij via pm hun e-mailadres geven. Geen verplichting natuurlijk.
 • Hier een linkje naar de pagina waar je David's verslag kan downloaden:
  http://www.gamespace.nl/ma-thesis/
 • Hebben jullie er ook aan gedacht wellicht contact op te nemen met David Nieborg van de UvA? Hij heeft ook redelijk wat gepubliceerd over America's Army. Wellicht kan hij jullie er ook verder mee helpen.
 • Hallo InsideGamer forumleden en AA fanaten,

  We voeren momenteel een studie uit over verschillende aspecten van America's Army (2.8.5 en 3.0), deze studie heeft jullie participatie dan ook nodig. De studie is een samenwerking tussen twee universiteiten in België: Katholieke Universiteit Leuven en Universiteit Antwerpen.

  Veel onderzoekers hebben het computerspel America's Army al uitvoerig bestudeerd, maar geen van hen bracht de opinie en attitudes van de spelers zelf in rekening. Wij vinden dan ook dat absoluut noodzakelijk is om dit te doen als we een goed en volledig beeld willen krijgen op de impact van America's Army. Het is dan ook erg belangrijk voor ons, en voor de gaming gemeenschap, dat jullie de online survey invullen (zie link hieronder). Jullie goede wil en steun wordt alvast erg geapprecieerd.

  link -> http://soc.kuleuven.be/limesurveytest/index.php?sid=73729&lang=en

  Als er bijkomende vragen zijn omtrent de studie, dan kan je die hier in dit topic stellen.

  De survey zelf is 100% anoniem. De antwoorden zullen niet gebruikt worden buiten deze studie.

  Alvast bedankt voor de moeite!

  (met goedkeuring van de admin Jaylee)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren