1. Gearbox heeft plannen voor Revolution

Re: Gearbox heeft plannen voor Revolution

Er zijn alleen geruchten van de specs als die waar zijn weet niemand, alleen Nintendo.
Wel goed nieuw overigens.
 • Er zijn alleen geruchten van de specs als die waar zijn weet niemand, alleen Nintendo.
  Wel goed nieuw overigens.
 • Dat de Revolution potentie heeft is duidelijk maar om hem met zo weing info nu al als beste console van zijn generatie te bestempelen is wel heel erg onnozel .
  Niemand weet de specs of heeft maar 1 ingame beeld gezien .
 • @Avator, je hebt het nu over de controller, maar over het apparaat weten we verder nog helemaal geen reet.
 • dit is weer zon commentaar van iemand. @lau je hebt zelf een topic gemaakt met commentaars van ontwikkelaars. Ik zie niet in waarom er een apparte topic aangemaakt moest worden.

  maar ontopic:
  Bij de cube zijn de ontwikkelaars ook erg enthousiast over de cube. Maar achteraf gezien is er vrij weinig van gekomen.
  cube had dan ook niks echt vernieuwend, behalve de gba aan te sluiten op de cube, maar echt veel kunde daar niet mee doen, enkel da zelda spel is er goed voor gemaakt. de meeste 3th party ontwikkelaars hebben totaal geen nieuwe ideeën. Als ik games op ds kon maken , had ik er al lang gebruik van gemaakt om een soort wow erop te maken of een paar strategie games..
  N64 heeft wel zijn slag gehad. Maar de 3d kaart was heel slecht en moeilijk te programeren.
  Nintendo heeft nu eigenlijk de beste console ontworpen in zijn generatie.
  Ook over alle consoles bekeken, maar dat is dan mijn mening.
  Eerst afwachten en zien,maar nintendo is de enigste die mij echt altijd opnieuw doet verassen
 • Brothers in Arms en de pc versie van Halo enzo, ik weet niet wat voor games hun nog meer op hun naam hebben staan.
 • welke spellen heeft gearbox allemaal gemaakt?
 • dit is weer zon commentaar van iemand. @lau je hebt zelf een topic gemaakt met commentaars van ontwikkelaars. Ik zie niet in waarom er een apparte topic aangemaakt moest worden.

  maar ontopic:
  Bij de cube zijn de ontwikkelaars ook erg enthousiast over de cube. Maar achteraf gezien is er vrij weinig van gekomen.
 • Wel logisch dat ze iets laten horen als ze die vraag gesteld wordt tijdens een interview.. Ik kan uit al die interviews niet direct afleiden dat ze iets aan het ontwikkelen zijn, of dat gaan doen.

  Toffe mogelijkheden zien en daadwerkelijk een game ontwikkelen zijn twee verschillende dingen. Een ontwikkelaar kan nog zoveel willen, als het management of de uitgever het niet wil, gebeurd het niet.
 • Ik weet niet hoe dat zit met Oddworld Inhabitants trouwens, Lorne Lanning heeft aangegeven de studio op te doeken, maar we hebben nog steeds geen officieel persbericht dat ze er mee stoppen. De studio draait in ieder geval nog steeds. Ze zouden denk ik minder met games doen en meer met animatiefilms.
 • oww zo… oke sorry :P
 • Eigen mening: Nou, het lijkt goed te komen met de ontwikkeling voor de Revolution. Ontwikkelaars die de Revolution de vorige generatie lieten vallen laten nu van zich horen (Koei, Epic Games, Oddworld Inhabitants, Gearbox). Gaat in ieder geval de goede kant op.

  Ik zeg niet dat Oddworld Inhabitants meteen ervoor gaat ontwikkelen, maar ze lieten iets van zich horen over de Revolution.
 • Hoe kom j erbij dat Oddworld Inhabitants spellen ontwikkelt voor de revo? Lorne doet iniedergeval niet mee want die is gekapt met games.
 • Van de frontpage.

  Randy Pitchford, de president van Gearbox, zegt de Nintendo Revolution een 'interessant' apparaat te vinden om voor te ontwikkelen. Men kijkt er naar uit om te ontwikkelen voor de machine. Men heeft bij Gearbox ideeën in gedachten die goed inspringen op de mogelijkheden die de Revolution bied.
  The Nintendo Revolution controller was shown at the Tokyo Game Show… it's quite obvious that Nintendo is destined to be as innovative as possible again. What do you, as a professional game-designer, think about the controller and the Revolution itself? And… would Gearbox be interested in developing games for the Nintendo Revolution?

  Randy Pitchford: I think the Revolution is an interesting device and I look forward to the challenge of making games for it. There are a few ideas I've nurtured over the years that I think would be very appropriate for the interface options the Revolution provides.
  Gearbox is de ontwikkelaar die we kennen achter de Brothers in Arms-serie. Momenteel legt Gearbox de laatste hand aan Brothers in Arms: Earned in Blood.

  Originele bron: GamerCC ''Randy Pitchford Interview - Q&A''

  Eigen mening: Nou, het lijkt goed te komen met de ontwikkeling voor de Revolution. Ontwikkelaars die de Revolution de vorige generatie lieten vallen laten nu van zich horen (Koei, Epic Games, Oddworld Inhabitants, Gearbox). Gaat in ieder geval de goede kant op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren