1. Geheugen/processor overzetten mogelijk?

Re: Geheugen/processor overzetten mogelijk?

Ik ga vanavond die dingen erin zetten en dan zal ik effe kijken of het kan.
Dus ze moeten allebei Slot-1 zijn?
En voor de processor, moet ik dan alleen de processor + koeler overzetten of het hele kaartje waar de processor op staat?
 • Ik ga vanavond die dingen erin zetten en dan zal ik effe kijken of het kan.
  Dus ze moeten allebei Slot-1 zijn?
  En voor de processor, moet ik dan alleen de processor + koeler overzetten of het hele kaartje waar de processor op staat?
 • Even googlen naar Everest Home Edition, als je dat programma installeert, weet je in no-time alles qua specs van je pc.
 • Als het allebij Slot1 sockets zijn wel ja.
 • Sja dat is nou het enige wat ik niet weet :(
  Die geheugenkaartslots zijn in ieder geval DDR, maar die voor de processor zou ik echt niet weten. Maar er zit al een Pentium II in dus dat zou toch gewoon moeten lukken?
 • Hallo allemaal, ik heb mijn oude PC uit elkaar gehaald en nu wil ik de processor (Pentum III 500 Mhz) overzetten in een andere computer, een enorme oude bak met een Pentium II en iets van 200 Mhz.
  Is dit mogelijk? Moet ik dan extra software installeren of niet? En moet ik allleen de processor + Koeler verwisselen of ook het hele bordje waar de processor op staat?

  En een andere vraag: In mijn oude PC zaten twee 128MB DDR geheugenkaartjes. Kan deze ook in die oude PC overzetten of niet? En kan ik ze misschien naar mijn nieuwe pc overzetten of zijn ze daar te oud voor? (AMD 64 3000+, 512 MB DDR)
 • Geef de specs van alle Pc's even, het gaat vooral om de slots die op de mobo's zitten.
 • Niet mogelijk.
  De pentium heeft een socket 7 en je p3 denk ik 370 tenzei je 2 converters op elkaar weet te passen:S en dan betwijfel ik of je moederbord die 100mhz fsb wel haalt :S. no way. bovendien heeft pentium alleen edo-ram kunnen draaien en p3 kan daar niet op draaien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren