1. Genso Suikoden Tsumugareshi Hyakunen no Toki

Re: Genso Suikoden Tsumugareshi Hyakunen no Toki

Ja, waar ze mee bezig zijn… Suikoden had makkelijk doorgezet kunnen worden, het had echt wel de kracht om een grote RPG te worden op de PS2 volgens mij.
 • Ja, waar ze mee bezig zijn… Suikoden had makkelijk doorgezet kunnen worden, het had echt wel de kracht om een grote RPG te worden op de PS2 volgens mij.
 • Ja best raar eigenlijk de eerste 3 delen schijnen erg goed te zijn en ook deel 5 vond ik vet (zelf alleen 1 en 5 gespeeld). Maar nu al jaren niks meer van deze serie gehoord. En Zone of the Enders is ook al gestopt.

  Net als Square Enix is Konami echt niet meer het bedrijf dat het was.
 • Game gaat als het goed is gelokaliseerd worden door Konami. Lost effort denk ik, want de franchise is hier zo goed als dood met dank aan Konami zelf maar goed, hier een trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bbco7TekH4
 • Why ?! Voor zover ik weer zijn er in Japan ( en elders) genoeg mensen die een Psp hebben.
 • De vorige delen zijn hier (lang geleden :p) toch uitgekomen? Dus mssn deze ook wel! Men had er beter ineens een psp vita versie van gemaakt.
 • Die zien wij toch niet verschijnen.
 • Ps3life:

  [TGS11] Verrassing van de Tokyo Game Show, een nieuwe Suikoden is in ontwikkeling voor de PlayStation Portable

  Het lijkt erop dat in ieder geval de Japanse markt er alles aan wil doen om de PlayStation Portable nog een beetje leven te geven. Zo komt Yakuza Studio met Yakuza Black Panther 2 en Konami heeft op de Tokyo Game Show aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van een game die de fans zeker zal bekoren. Een bijna vergeten serie zal haar hergeboorte meemaken op de PlayStation Portable. Wij hebben het natuurlijk over de tactische RPG-serie Suikoden.

  Genso Suikoden Tsumugareshi Hyakunen no Toki zal dit nieuwe deel in de serie als naam krijgen en Konami heeft een trailer vrijgegeven van de game. Deze trailer is hieronder te bekijken.


  http://www.youtube.com/watch?v=ySAlckdI ... r_embedded

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren