1. {GERUCHT} GTA IV: Stories

Re: {GERUCHT} GTA IV: Stories

Ben het met Koekie eens, dit gerucht zegt niks.

Een GTA IV stories voor de Vita zou wel tof zijn!
 • Ben het met Koekie eens, dit gerucht zegt niks.

  Een GTA IV stories voor de Vita zou wel tof zijn!
 • Prima, eerste system seller voor de Vita in da house!
 • ja het was duidelijk welk punt je probeerde te maken maar de sarcastische grappigheid deed me niet over de vloer rollen van het hardop lachen ofzo

  ik weet niet waarom want meestal kan ik iig een :') niet onderdrukken bij zulke dingen maar deze was gewoon niet goed of vergelijkbare grappen waren 1 grap voor deze echt te vaak gemaakt of het feit dat het iedere keer dezelfde user is komt gewoon te geforceerd over maar ik kon er gewoon niet om lachen!

  het was niet leuk en daardoor neem ik het gerucht in de OP voor waar aan … GTAIV stories it is!

  tot Rockstar het grote onzin noemt :D
 • Het is een megadom gerucht, welke elke idioot kan opstellen.

  Denk aan de PSP, zie hier de PSP2. Denk aan de sales van de PSP versies en de resterende input van Rockstar. Tuurlijk is het logisch dat dit een mogelijkheid is, heck…. een kleuter van 4 kon dit nog verzinnen.

  Hoe interessant is het dan, op basis van wat kleuters die voor powerweb schrijven, een dergelijk topic te openen?

  Zet gewoon in het geruchten-topic en dan nog vind ik het dom, want echt onderbouwen kan blijkbaar niemand het.

  According to an anonymous tip from someone working closely with the folks at Rockstar, the game will be coming out on Vita and will feature the Liberty City that we know from GTA IV. However, it'll feature new characters and stories, and may even feature some Downloadable Content in the future. The source also mentions that the game may have been in development for some time, and will likely be released before you would expect.

  As of now, it's just a rumor. But if it does turn out to be true, I want more talk radio stations featured prominently. Listening to fake politicians debate on the radio while driving maniacally through the streets of Liberty City is a real treat.

  Enjoy!
 • true!
 • ik vond het hoewel kut , toch vermakelijker dan het powerweb copy paste bericht in de OP :')
 • Bij Koekie komt het er nooit goed uit. :')
 • ik snap hem maar het is niet echt grappig op de een of andere manier
 • Ik heb gehoord dat de Vita GTA6 exclusief krijgt, goddamn.
  Weet je hoe ik dat weet?
  Een maat van me werkt bij Rockstar en ik weet dat hij een Vita heeft gekocht.
  Hij is er best blij mee en heeft de Vita aan zijn baas laten zien, laat dat nou net 1 van de project managers zijn van de afdeling R&D, waar concepten getest worden voor toekomstige producten, laat dit nou nieuw of bestaand IP zijn.

  Deze man was bijzonder onder de indruk en wilde bepaalde elementen verwerken in zijn nieuwe project. Maar, dit was nadat zijn RDR2 en GTA5 projecten zijn afgesloten.

  Kortom GTA6 op de Vita, exclusief.
  Je hebt het als eerste hier. Vertel echter niet, dat je dit van mij hebt, oke?
 • Lijkt me mooi
  Maar heb wel een groter zoutvat nodig
 • Kan zoiets niet beter in het Vita nieuws & geruchten topique? ;)
 • Die Stories games waren ook stukken beter en leuker dan GTA 4.

  Ik heb trouwens een intense haat aan het woord ''sleazy'' :')
 • Had het bericht al gelezen op psfocus.nl (precies hetzelfde)

  Maar laat maar komen hoor GTA IV Stories heb er wel zin in de gta story games op de psp hoorde tot de beste games op de psp
 • Der zal ooit wel een GTA uitkomen maar ze zijn nu te druk bezig met GTA V. Dus dat duurt wel even, Of ze gooien er een port game tussendoor..

  waarom niet, bij de aankondiging van de Vita is Rockstar als een van de developers genoemd. Dus zou zo maar eens kunnen hoor. Mocht het zo zijn verwacht ik op de E3 een aankondiging.
 • Der zal ooit wel een GTA uitkomen maar ze zijn nu te druk bezig met GTA V. Dus dat duurt wel even, Of ze gooien er een port game tussendoor..
 • Powerweb schrijfstijl :')
 • GTA IV geruchten?
  Nee, je hebt geen oude Nachtwacht aangeklikt en nee, de Wacht heeft geen typefout gemaakt. Er zijn serieus nieuwe GTA IV geruchten, terwijl de hele wereld zit te wachten op GTA V nieuws. Gelukkig gaat het wel om een nieuwe GTA IV! Snap je het nog? Het is een GTA IV: Stories voor de PS Vita mensen, doh!

  Voordat je helemaal blij en gelukkig wordt, moet je wel weten dat dit pure ranzige roddels zijn, aangezien deze info van één of andere insider bij Rockstar vandaan komt. Neem de info dus met een snufje zout, dan hoeft niemand te huilen als het niet waar blijkt te zijn.

  Volgens de sleazy rumors speelt GTA IV: Stories zich af in dezelfde map als op de consoles, maar dan met een nieuw verhaal, nieuwe character en zelfs nieuwe DLC! Volgens de insider is Rockstar al een heel eind op weg met de ontwikkeling van de game. Wat we verder mogen verwachten van GTA IV: Stories?

  - Multiplayer
  - Touch Based Combat
  - Touch Based Steering
  - Back Touch features
  - New Music
  - New Vehicles


  Alleen maar geruchten van een insider van rockstar.. Maar je weet het maar nooit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren