1. Ghost Trick: Phantom Detective

Re: Ghost Trick: Phantom Detective

Ik heb dit spel nu ook, erg leuk. Ik heb pas sinds kort een 3DS, nooit een DS gehad. Dus ik probeer nu een beetje de schade in te halen. Alleen jammer dat veel spelen maar 1 save file hebben. Dat heeft dit spel en ook Phoenix Wright Ace Attorney die ik ook een paar dagen heb. Het is jammer omdat ik niet de enige ben die erop speel. Dus dan is 1 save file gewoon vervelend. Heeft niets met de kwaliteit van het spel te maken, die vind ik tot nu toe grandioos.
 • Ik heb dit spel nu ook, erg leuk. Ik heb pas sinds kort een 3DS, nooit een DS gehad. Dus ik probeer nu een beetje de schade in te halen. Alleen jammer dat veel spelen maar 1 save file hebben. Dat heeft dit spel en ook Phoenix Wright Ace Attorney die ik ook een paar dagen heb. Het is jammer omdat ik niet de enige ben die erop speel. Dus dan is 1 save file gewoon vervelend. Heeft niets met de kwaliteit van het spel te maken, die vind ik tot nu toe grandioos.
 • De game ligt inmiddels op de to-play stapel (samen met een stuk of 10/15 andere games).
 • Ik blijf er echter bij, het is geen game die je snel nog eens oppakt (voor mij in ieder geval). Maar 20 euro voor in de collectie is hij zeker waard.
 • Heerlijke game idd en al helemaal voor die prijs!
 • Doe het! Echt een fantastische game :D
 • Is deze game de 20 euro waard? Ik zag hem voor die prijs in de winkel liggen. De game zelf lijkt me wel leuk maar ik heb ook nog genoeg alternatieven.
 • Uitgespeeld.

  MIND BLOWN
 • Heerlijke game… Sadist, die avatar is tof, had ik begin dit jaar ook :'D
 • Dem animations


 • :D

 • <3
 • De game vind echt iets te kort en het is niet zo moeilijk, maar het is wel super origineel. Dit is dan ook 1 van de DS toppers en daarom moet je dit spel gewoon hebben.
 • En de game is inmiddels verzonden, hoop hem na pasen te ontvangen :)
 • Ik heb op zich interesse in deze game, maar wat moet ik me er nou precies bij voorstellen? Is het een puzzelgame? Ben je vaak aan het zoeken en nadenken om bepaalde stukken uit de game op te lossen etc?

  Klein schopje, deels omdat ik vind dat de game het verdiend ^^D Ook om antwoord te geven…

  Ik zal het proberen uit te leggen, maar persoonlijk vind ik de game redelijk uniek. De game leunt erg veel op verhaal, dus daar zeg ik lekker niks inhoudelijks over. Het type game zou ik indelen onder 'actiepuzzels', hoe vreemd dat ook moge klinken. Het is geen puzzelgame waarbij je uren kan kijken wat je eigenlijk moet doen (als het misgaat kan je het natuurlijk wel opnieuw doen). Je moet als geest bepaalde acties achter elkaar doen, denk hierbij aan het openen van een paraplu om een personage af te leiden van iets, of een bal laten rollen zodat iemand struikelt over die bal. Op deze manier verander je 'het lot' van een personage, waardoor het verhaal weer een andere wending krijgt.

  Begrijp me niet verkeerd, het verhaal is statisch, met één einde. Maar damn, wat heb ik genoten van het verhaal. Als je een beeld wil krijgen, er is een demo beschikbaar op:

  http://www.nintendo.nl/NOE/nl_NL/games/ ... 18194.html

  Voor mij is het in ieder geval één van de tofste DS games… Ik weet niet of je bekend bent met Phoenix Wright, maar daar zitten wel enige gelijkenissen in, alleen is Ghost Trick Actievoller… De grootste overeenkomst is de 'leuning' op het verhaal… :D Erg tof in ieder geval… Je zou het bijna een Graphical Novel kunnen noemen :)
 • Ik heb op zich interesse in deze game, maar wat moet ik me er nou precies bij voorstellen? Is het een puzzelgame? Ben je vaak aan het zoeken en nadenken om bepaalde stukken uit de game op te lossen etc?
 • Shame idd, maar ik ben er al aan gewend.
  Dan maar zelf alles een beetje in de gaten houden.
 • Ik had nog nooit van deze game gehoord, maar hij schijnt erg goed te zijn. Jammer dat dit soort titels niet iets meer in de spotlight komen.
 • https://www.borderlinx.com/m/

  Bovenaan kan je "how it works" aanklikken om video's erover te bekijken. Ze zijn erg betrouwbaar, ik heb ergens een getal gelezen van 99% tevreden… Die ene procent bestaat uit langzame leveringen, kwijtgeraakte producten etc. Je hebt er een creditcard voor nodig dacht ik, of paypal.

  Zelf vond ik het een goede ervaring, werd bij alles op de hoogte gesteld. Product is aangekomen, product is in je suite gelegd (wordt uitgelegd in die filmpjes), product is klaar om te verzenden, betaling ontvangen enzo… elke fase… Ook krijg je vaak (dacht altijd, maargoed) een track en trace nummer doorgestuurd zodat je op de site (die sturen ze ook mee) kan zien waar je product nu is… :)

  Als je meer wilt weten PM je maar, anders gaan we erg offtopic :)
 • Borderlinx ken ik niet, hoe werkt dat en is het betrouwbaar?
 • boxed game titles worden niet buiten de states verstuurd. Games met doosje… :( Vreemd dat je dan toch voor nederland kan kiezen… Je kan het via ehhm… Borderlinx doen natuurlijk :) Zo heb ik mijn iPhone uit Engeland over laten komen :)

  Ken je dat?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren