1. Giana Sisters <-> Mario Brothers

Re: Giana Sisters <-> Mario Brothers

The Great Giana Sister was echt de shit. Ik vond het meer een donker-achtig gevoel hebben, mario is meer happy. De goede ouwe tijd van de C64, veel leuke herinneringen aan.
  • The Great Giana Sister was echt de shit. Ik vond het meer een donker-achtig gevoel hebben, mario is meer happy. De goede ouwe tijd van de C64, veel leuke herinneringen aan.
  • Ik herinnerde me nog een spel wat ik vroeger vaak op de Commodore speelde; de Giana Sisters. Het is in feite Super Mario Bros, maar dan een ander uiterlijk, en je speelt met 2 zusters, Giana en Maria. De levels zijn ook bijna precies hetzelfde als bij Mario Bros, behalve het uiterlijk dan. Je hebt in beide games Powerups waarmee je groeit, en iets afvuurt.    Bekijk deze screens maar eens, het is beide van het begin van het eerste level.

    Ik vond het altijd wel leuk om een Mario Bros te spelen, en heb me dan ook vermaakt met de Giana Sisters. Ik weet er alleen niet veel meer van af, omdat het al best lang geleden is dat ik het voor het laatst speelde. Wie kent het spel nog meer? :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren