1. Gorky Zero

Re: Gorky Zero

Dat zeg jij. Dit is echt zo tactisch, check die demo nu maar :)
 • Dat zeg jij. Dit is echt zo tactisch, check die demo nu maar :)
 • Gorky 17 heb ik nog wel gespeeld ja :) Lache game was dat.

  *EDIT*

  Lol, check de cijfers op Gamerankings ;) Niet echt een denderend vervolg dus…
 • Ik heb zo juist een leuk spel ontdekt dat bijna niet is opgevallen. Gorky Zero is een vervolg op Gorky 17. In Gorky 17 moest je een zwaar bewaakt terein binnen sluipen, maar dit ging niet zomaar nee het was een erg tactisch spelletje waarbij je goed moest kijken wat de vijand deed.

  In Gorky Zero gaat men nog dieper. Dit is echt het toppunt van tactiek vindt ik. Wederom moet je een basis binnen sluipen maar dit is zo moeilijk dat je na de eerste keer al dood gaat. Ook nu blijkt dat de makers van Splinter Cell goed naar dit spel heeft gekeken(Of andersom)

  Je hebt maar 6 of 7 kogels en een mes. Een leuk voordeel is als je wordt opgemerkt kun je terug naar het begin punt rennen of ergens anders halverwege, en dan kan je het hek dicht doen zodat je altijd veilig bent achter het hek. Je hebt de mogelijkheid om je vijanden te scannen via je laptop en daarop kan je de zwakheden van de vijanden aflezen. Ook erg leuk is het feit dat je op elk moment kan wisselen tussen third person en topdown actie. Je kan je vijanden lokken door te roepen of bussen olie om te gooien. Je kan lampen kapot schieten, je kan je vijanden ondervragen en daarna vastbinden op een stoel……dit is echt vet.

  De graphics zijn mischien niet super maar de gameplay is echt fantastische. Tactischer dan dit wordt het niet…..

  Download de demo en sta versteld om vervolgens het volledige spel te kopen…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren