1. Grootste verrassing en Grootste teleurstelling van deze E3??

Re: Grootste verrassing en Grootste teleurstelling van deze E3??

Vraag me af hoelang het duurt…
 • Vraag me af hoelang het duurt…
 • grootste verrasing: geen
  grootste teleurstelling: geen revolution… geen specs, nix revolutionairs… helemaal NIKS!
 • tja, ik verwacht de de beste graphics van PC op dit moment als minimum voor de next gen.
  (de goede games dan, brol komt op elke console …)
 • Sony beweerde dat de filmpjes realtime op PS3 hardware gerendered werden. De PS3 hardware is nog lang niet af, het lijken me gewoon prerendered beelden. Ik denk ook ECHT niet dat Guerilla, een relatief kleine developer, die aan meerdere Killzone games werken in ZO'N korte tijd zo'n game engine in elkaar kunnen draaien. Als dat echt is, is de game al aardig ver gevorderd en dat lijkt me stug.

  Maar begrijp me niet verkeerd, ik HOOP dat ie echt is, want kolere wat zag het er goed uit.

  MS toonde wel games, beelden die door de game-engine worden gebracht, al is het een game-engine op vage Apple hardware (1 of 2 G5's? geen idee). Het is iig echt, een aantal games waren speelbaar, en het zal er minimaal zo goed uit gaan zien.

  Gears of War uitgezonderd zag het er allemaal aardig uit (GoW was extreem mooi), maar niet echt nextgen, ik verw8 games die mooier zijn dan het allermooiste wat de PC op dit moment en het komende halfjaar kan bieden.
  Ik weet niet of X360 dat trekt.

  Hmm ik zie dat dat ene mannetje, Outrun, ook weer terug is, die kwiebus die altijd bang was om zijn eigen mening te geven en alles van Gaming-Age haalde.
 • Ik zou teleurgesteld worden als FFVII niet ingame was.

  Zoiets verwacht ik wel voor een nextgen titel.

  Maar het zag er wel ingame uit. Zo had Square al eerder de ballroom scene van FFVIII in realtime op de Ps2 getoond. En die techdemo is al overtroffen.
 • verrassing

  De Revolutions onthulling

  teleurstelling

  GBA Micro
 • Wie zegt dat de spellen of tech demo's van de Ps3 ook niet mooier worden? Insidegamer is de enige gamesite waar het woord nep in de techdemo's gebruikt wordt. En veel leden denken dan ook echt dat het nep is…Geen andere site heeft het hierover, want het waren maar filmpjes. De RSX was niet eens af. Het kan alleen maar beter worden.

  En Ps3 launcht bijna een jaar later dan de X360. Spellen van de X360 waren nog niet eens af, moet je voorstellen bij de Ps3…

  Sony heeft ons zoetgehouden met een paar filmpjes die niet eens op Ps3 hardware draaiden. MS liet ons spellen spellen die niet eens op een X360 draaiden.

  Beiden fout. Maar Sony launcht niet over een half jaartje…

  Mee eens… + ik denk niet dat bv Killzone nepper eruit gaat zien.. Want ze hebben de lat nu wel heel hoog gelegd.. Dus mensen verwachten er nu ook echt heel veel van. HEt zou erg dom zijn om een ingame achtig filmpje te laten zien terwijl de uiteindelijk ingame graphics heel anders zullen zijn.Ik ga er dus echt van uit dat t er wel zo uit gaat zien.
 • Wie zegt dat de spellen of tech demo's van de Ps3 ook niet mooier worden? Insidegamer is de enige gamesite waar het woord nep in de techdemo's gebruikt wordt. En veel leden denken dan ook echt dat het nep is…Geen andere site heeft het hierover, want het waren maar filmpjes. De RSX was niet eens af. Het kan alleen maar beter worden.

  En Ps3 launcht bijna een jaar later dan de X360. Spellen van de X360 waren nog niet eens af, moet je voorstellen bij de Ps3…

  Sony heeft ons zoetgehouden met een paar filmpjes die niet eens op Ps3 hardware draaiden. MS liet ons spellen spellen die niet eens op een X360 draaiden.

  Beiden fout. Maar Sony launcht niet over een half jaartje…
 • Echte games op inferieure hardware die nog pimped out gaat worden.

  Met 1 G5 processor ipv 3 cores.

  Kwestie van de games een beetje aanpassen/upgraden. Dat vind ik echter dan prerendered filmpjes en tech demo's, geeft iig een realistischer beeld, de games worden waarschijnlijk nog een stuk mooier.
  In het begin d8 met dat de Sony filmpjes echt waren, ingame, en de hype is op gang gebracht. Dat idee is bij veel mensen blijven hangen.

  Dat is de boel besodemieteren en daar houd ik niet van.
 • Hoezo nep? Het was toch al lang bekend dat die Ps3 games niet ingame waren?

  Waren de speelbare X360 spellen dus ook nep?
 • Grootste teleurstelling:

  1. Alles wat Sony van de PS3 liet zien was nep, al beweerden ze dat het echt was. Leugens natuurlijk.
  2. Nintendo liet zo ongeveer niets zien van de Revolution, en liet nauwelijks enige bruikbare informatie los. Zelfs het kastje is een voorlopige versie.
  3. X360 titels draaiden niet op echte X360 hardware maar op Apple Powermacs, en dat was te zien aan de gfx.
  4. De ongelofelijk domme PR praat van MS. Gaming zen, het bereiken van een hoger geestelijk niveau blabla ja whatever.

  De hele nextgen show was grotendeels een no-show. Jammer.
 • Wow, vertel.
  Waren ze leuk?
  Hoe speelde full auto?
  Full Auto is een kruising ussen Burnout en Wipeout en dan voornamelijk Burnout… De snelheid ligt erg hoog en het schieten is een eluke extra. Bijna alles kan kapot waardoor het erg arcade aanvoelt ofwel echt Sega!
 • Verrassingen voor mij waren de grote aantal titels op de handhelds. Al waren die op de DS voornamelijk van Nintendo zelf… teleurstellingen waren er genoeg. Eigenlijk de gehele beurs aangezien ik had verwacht dat zowel de PS3 en Revolution meer aanweizg zouden zijn. De PS3 was er op zich nog goed vertegenwoordigd door de pers conferentie maar de revolution…. tjah heb geen extra informatie gehoordlaat staan beelden vans pellen gezien te hebben. Oh ja het design was overigens wel een gote verrassing want wie had er gedacht dat nintendo een beter design zal hebben als Sony? Ik in ieder geval niet…
 • Games die ik op de Xbox 360 gespeeld heb zijn:
  * Need for Speed: Most Wanted;
  * Condemned: Criminal Origins ;
  * Top Spin 2;
  * Full Auto;
  Wow, vertel.
  Waren ze leuk?
  Hoe speelde full auto?
 • Games die ik op de Xbox 360 gespeeld heb zijn:
  * Need for Speed: Most Wanted;
  * Condemned: Criminal Origins ;
  * Top Spin 2;
  * Full Auto;
 • Microsoft is de enigste die tot nu toe heeft geleverd voor de aankomende next-gen, speelbare demos, ingame beelden.. Ze hebben meer laten zien dan alleen filmpjes en dat is goed.
  Zal wel een beetje vreemd zijn als microsoft niet veel zou laten zien aangezien hun console al over een paar maanden gereleased wordt.. ;)
  Maar had microsoft echt speelbare demos? heb ik niks van gehoord? van welke games dan.
 • PS2 heeft wel alles waargemaakt met de techdemos. Alle filmpjes zijn overtroffen. De filmpjes van toen zien er nu erg matig uit. Low-poly en alising en lagere res. textures. Kijk maar op GA daar zie je de oude beelden nog van de tech-demo's.
 • Cyberpunk, 90% van het DMC4 filmpje was van DMC3….

  Ah zo, vond het er al gedateerd uit zien.

  he cyberpunk de xbox 360 heeft ook geen speelbare games laten zien dus…..alleen maar beelden dus… snap niet waarom jij killzone 2 niet gelooft dat het ingame beelden zijn en bijv ghost recon 3 wel vaag…….. en lul niet dat sony niks heeft laten zien tijdens de conferentie, want dat hebben ze juist wel gedaan heel veel (meer en interessanter dan die van xbox 360)vonden die van hun de beste

  Killzone II zag er niet ingame uit, ook al zag je het wapen. Het spel zag eruit als een CG filmpje en dat maakt het gewoon moeilijk te geloven dat het ingame zou zijn. Ik wil geloven dat het ingame is, en ik wil dat wij dit soort grafische pracht straks in de huiskamer hebben staan, maar laat eerst een presentatie zien van hoe het eruit ziet als wij het gaan spelen. (ala Halo 2 presentatie)

  Ghost Recon 3 was duidelijk ingame, met hud en al, daarnaast heb ik een presentatie gezien van Ghost Recon 3. Dus dat is genoeg bewijs voor mij dat het spel er zo gaat uit zien. En als ik me niet vergis waren er Xbox 360 pods aanwezig op de E3. (zie diverse hands-on impressies van Perfect Dark Zero, Gears of War, etc..) Microsoft is de enigste die tot nu toe heeft geleverd voor de aankomende next-gen, speelbare demos, ingame beelden.. Ze hebben meer laten zien dan alleen filmpjes en dat is goed.

  En ik zeg nergens dat Sony niks heeft laten zien, want dat hebben ze wel. Alleen ik vond het niet overtuigend genoeg. Ik wil impressies horen van de pers en de gamers over de games, ik wil ingame presentaties zien.. Sony heeft hierin verzaakt en dat is jammer.

  Deze E3 suckte big time, iemand die anders denkt moet dat zelf weten, maar de presentaties waren imo saai, en er zijn té weinig interessante titels aangekondigd, toch hetgeen waar het om gaat. Daarnaast maakt het mij weinig uit wat veel andere mensen vinden, ik hoef mijn mening niet zo nodig op te dringen bij een ander.

  FFVII was zeker wel 100% realtime. Killzone ziet er na de high-res filmpjes niet helemaal realtime uit en Heavenly Sword was realtime alleen daarna gerenderd om er een filmpje van te monteren(dus niet 100% zeker)). FFVII vond ik enorm indrukwekkend(je kan ook alising spotten in het filmpje dus 100% realtime). En de PS3 is kwa spec's stukken sterker dan de 360 dus ik zou me geen zorgen maken over de graphics. Alle Xbox filmpjes waren ook allemaal geen ingame-gameplay beelden. Waarom wel geen twijfel bij Microsoft maar wel bij Sony? Terwijl Microsoft met hun Xbox-tech filmpjes het meest met de waarheid aan het sjoemelen was(Raven-tech demo).

  Raven-tech demo is hetzelfde als wat Sony deed toentertijd met de PS2. (van wat ik heb gehoord) Mooiere filmpjes laten zien dan dat we werkelijk gaan krijgen. Dit zal je altijd houden als er een nieuwe console wordt aangekondigd.

  Ik wil best geloven dat FFVII real-time is, maar het is een techdemo, dus vandaar dat ik sceptisch ben. Techdemos zijn over het algemeen altijd wat mooier dan de werkelijkheid.
 • Grootste teleurstelling is dat geen enkel bedrijf ECHT zijn kaarten op tafel heeft gelegd.

  MS had geen definitieve X360, alle games draaiden op G5's (allemaal?) maar Gears of War zag er wel extreem goed uit. Sony heeft volgens mij helemaal geen ingame footage laten zien.

  Nintendo liet niet eens de definitieve Revo kast zien, en kwam ook niet met specs.

  Het was vooral een no-show van de 3 consolemakers.

  Helemaal geen ingame footage voor de PS3 ;}. Dan had Gears Of War dat ook niet met jouw redenering(was ook allemaal niet ingame maar wel realtime al is het natuurlijk wel realtime netzoals bij een aantal PS3 showings). En je weet wel beter maar je kan het toch niet laten om te trollen ;) .
 • Grootste teleurstelling is dat geen enkel bedrijf ECHT zijn kaarten op tafel heeft gelegd.

  MS had geen definitieve X360, alle games draaiden op G5's (allemaal?) maar Gears of War zag er wel extreem goed uit. Sony heeft volgens mij helemaal geen ingame footage laten zien.

  Nintendo liet niet eens de definitieve Revo kast zien, en kwam ook niet met specs.

  Het was vooral een no-show van de 3 consolemakers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren