1. Gundam Extreme VS.

Re: Gundam Extreme VS.

Balen dat een game goed is, wat een tijden ^_^
Dat krijg je als je te weinig tijd hebt. -_-'
 • Balen dat een game goed is, wat een tijden ^_^
  Dat krijg je als je te weinig tijd hebt. -_-'
 • Balen dat een game goed is, wat een tijden ^_^
 • Dikke schijt.. ik had liever gehoord dat het een klote game was :(.
  Zal er over nadenken.
 • Vanuit Japan verzonden via Ebay veiling. Het is een retail game.

  De game is moddervet. En de sequel, Full Boost, is onlangs in de arcade gekomen en zal tzt ook wel op de Ps3 verschijnen dunkt mij.

  Ook tof hoe de Arcade multiple routes heeft, van makkelijk naar moeilijker. Je komt uiteindelijk ook bij een andere boss uit. Zeg maar een Outrun setup. Mission mode is ook wel tof, is een beetje naar Soul Calibur. Hier zitten nagebootste battles uit de animes in, oa Endless Waltz. Maar met de animes heb ik niets.
 • Aan de titel die ik op PSN zag te zien in de jap store.
 • Ik ben geïntrigeerd… maar ik moet effe chillen met aankopen want ik heb in een opwelling VlazBlue gekocht vanmiddag… dit is helemaal mijn game. Ik weet wel dat ik laatst nog zijn dat ik de fist-to-face stijl van KoF het tofst vond maar toen was ik nog niet bekend met de debiele presentatie van BB, die in ieder geval ook fucking goed is :P

  Maar goed, Gundam Extreme VS. dus. Waar heb je em gekocht Dural?
 • Ik dacht al, wat ben jij in vredesnaam aan het spelen:)
 • Hm ok, wel ik was de enige van mijn vrienden die leip was van arcadegames dus was nogal een einzelganger op dat gebied. Was dan ook niet erg bekend met een scene ofzo. :)
 • VO is de enige twin stick arcade game naar mijn weten, en is op de Saturn gewoon hier uitgekomen. Was geen heel onbekende game. Heb geloof ik zowel de Saturn versie als de DC sequel nog liggen.
 • Even gekeken op YT en klopt, is idd Virtual On. Hoe de fuck weet jij dat nou weer? :lol: Ik was er trouwens onwijs slecht in, daar niet van :P
 • Hij is zeeeer nice… De game is wel bijna helemaal Japans, maar veel is er niet. Arcade, Free battle, Online match, gallery, options… en nog een mission mode.

  Control setup was al snel gevonden en optie 2 is arcade stick. De game heeft 4 buttons, waarvan eentje de lockon target switch is. Er is in feite shoot, melee, jump. 2x jump tappen is dash. Shoot + melee is special shot. Shoot + jump is special melee… werkt gewoon tof met default arcade controls hoewel je die combinaties ook onder extra buttons kan zetten natuurlijk… maar ik houd het altijd puur. Doordat je ten alle tijde op een enemy gelocked bent is er minder frustratie.

  Wordt door de AI best wel geslacht, maar shit is diep! Je kunt simpelweg alles cancellen, dus je kunt een melee combo onderbreken met een side dash enzo. Gelukkig kun je in Free Battle de AI on hold zetten en gewoon de controls in alle rust oefenen.

  Online is er activiteit, en gelukkig is het belangrijkste wel klein in het engels aangegeven. Sterker nog, de player match die ik speelde was gewoon lag free. Werd keihard geneukt, maar kon nog wel een kill meepikken. Game is ten alle tijde 2 vs 2, en je hebt 2 levens… zodra jij of je team mate die beide verliest is het een loss.

  Supervette game!
 • Ga je hem halen? Als ik eerlijk ben stop ik mijn spare free time liever in VF en KoF op dit moment.

  Een nieuwe Virtual On met nieuwe Twin Sticks had ik daarentegen meteen gehaald.
 • In een populaire games als dit zijn er altijd wel spelers te vinden. Zelfs in Initial D vond ik altijd wel wat games, tegenvaller vond ik die game trouwens.
 • Game ziet er inderdaad wel heel dik uit. Een paar vrienden van me hebben de game in Japan gespeeld en waren er helemaal weg van. Maar ik ben echter bang dat er door het tijdsverschil niemand online is wanneer ik kan spelen. De SP schijnt niet heel erg bijzonder te zijn.
 • Ja, ik vind het cool dat gaming wat meer mainstream is geworden, maar het is tegelijkertijd wat meer vervlakt. Dat is trouwens ook wel nostalgie hoor. CoD is ook wel de Doom/Mortal Kombat van nu misschien <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Maar ik weet niet of vroeger alles beter was. Hoewel er een hoop charme en mysterie verloren is gegaan met de komst van het internet is gaming ook wel erg makkelijk geworden wat ik wel prettig vind. Eindelijk niet meer half Nederland af naar importshops voor bepaalde titels.
  Het enigste waar ik me over verbaas nu, is die jonge gamers die maar game na game aanschaffen. Ik bedoel, het is best een dure hobby, dat is echt niet verandert in de loop der tijd. Hoe betalen die dat in vredesnaam?
  Het ligt er maar net aan waar je je prioriteiten legt I guess. Als je thuiswonend bent en verder geen vaste lasten hebt of wat dan ook gaat het best hard hoor. Zeker als je ook bedenkt dat tieners ook nog wel een bijbaantje hebben waar ze zo'n 200 euro de maand mee verdienen. Tel daar ook nog eens 'zakgeld' bij op die sommige krijgen en dan heb je toch aardig wat nieuwe releases in huis per maand. De één geeft 50 euro per zaterdag minimaal uit aan stappen, de ander aan een nieuwe game.
 • Ja, ik vind het cool dat gaming wat meer mainstream is geworden, maar het is tegelijkertijd wat meer vervlakt. Dat is trouwens ook wel nostalgie hoor. CoD is ook wel de Doom/Mortal Kombat van nu misschien :)
  Maar ik weet niet of vroeger alles beter was. Hoewel er een hoop charme en mysterie verloren is gegaan met de komst van het internet is gaming ook wel erg makkelijk geworden wat ik wel prettig vind. Eindelijk niet meer half Nederland af naar importshops voor bepaalde titels.
  Het enigste waar ik me over verbaas nu, is die jonge gamers die maar game na game aanschaffen. Ik bedoel, het is best een dure hobby, dat is echt niet verandert in de loop der tijd. Hoe betalen die dat in vredesnaam?
 • In de jaren 90 had lang niet iedereen een console nee, als op de basisschool eentje zei dat die een MD had gekregen (die was net uit) dan wilde de halve klas mee om te kijken. Degene die een console hadden speelden wel SoR, MK, SF, Sonic enzo. Veel variatie. Tegenwoordig zijn er wel meer gamers, maar veel ervan kijken helemaal niet verder dan Call of Duty.

  Niet om sentimenteel te klinken, maar het was vroeger gewoon beter.
 • Ja ik was ook altijd al wel weg van arcades (met Ties nog een tof gesprek over gehad tijdens dat IG event vorig jaar) maar was dus de enige van mijn maten. Op kermissen stond altijd een hal waar je wel als jochie binnen mocht komen. Ook op mijn middelbare school (toen was de PSX er nog niet) waren games gewoon not done eigenlijk. Pas later toen ik gewoon echt goed was in games als Samurai Shodown en World Heroes enzo (die Neo Geo kasten stonden toen bij elke snackbar, nog steeds volgens mij :lol: ) kwam ik wel wat meer freaks tegen die ik dan ook overal tegen kwam waar er arcadekasten stonden, en wel begrepen dat het op een of andere manier belangrijk is om een game op een gulden uit te spelen. :P
 • Ik ben altijd al weg van arcades, eigenlijk al sinds ik als snotjochie Final Fight en SF2 op de kast speelde. Met een paar vrienden gingen we regelmatig naar arcades, en op kermissen waren we altijd achter de kasten te vinden.

  Pas later toen ik een jaar of 17 was en naar het beroepsonderwijs ging, kwam ik bij een paar complete nutcases in de klas. Die gasten speelden PSX imports, lazen import bladen en waren vaste klant in de paar arcades die hier toen nog waren… yep, ik had nieuwe pals. Een zo'n vriend van een klasgenoot van me had niet eens een PSX, maar was verreweg de beste Tekken 3 speler van ons allemaal. Hij was echt toernooi worthy qua skills, zijn King (of all chars) was echt een bad mofo. Die skills had ie praktisch allemaal uit de speelhal gehaald.

  Die tijden zijn allang weg. Arcades zijn hier weg en doen me op zich ook minder dan vroeger, console games zijn tegenwoordig vaak superieur terwijl Arcades vroeger een generatie verder waren. En alles draait om online play. Maar dat laatste is nog een troost, zonder online play vind ik waarschijnlijk niemand meer die nog te porren is voor een fighter. En ik denk dat ik daarmee niet de enige ben.
 • Mij interesseert Gundam me ook niet, maar iets dat op Virtual On lijkt (de game die jij hebt aangetroffen) wel!

  Anyway, bit the bullet. ca. 55 shipped, gewoon JAP versie. Van een ebay seller waar ik zeer goede ervaringen mee had van toen ik Saturn stuff bij elkaar raapte. Dus dat zal wel goed zitten.

  Heb eigenlijk al jaren geen internationale aankopen meer gedaan. Je kunt met Paypal kennelijk ook niet meer direct via de bank betalen, moet dus eerst weer een som naar Paypal overschrijven en daar weer mee betalen… yawn. Of het komt omdat die accounts jaren inactief zijn geweest..

  De game was vorig jaar de leider in de Japanse arcades:

  http://www.neoempire.com/?p=9012

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren