1. Halo 5

Re: Halo 5

die mensen zijn niet goed man… :S
 • die mensen zijn niet goed man… :S
 • @The Dutch Pinyo: we hoeven enkel te wachten op de onvermijdelijke aankondiging. We zullen het vast snel te horen krijgen. Mocht Radiant het echt niet vinden kunnen kan er altijd nog een slot op <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Maakt mij op zich niks uit hoor, maar ik heb wel eens topics gesloten zien worden omdat het meer om een gerucht ging dan om een 'echte' aankondiging. Vandaar dat ik even mijn twijfels had/heb over dit topic :P
 • Halo 5 op de Xbox Revolution, believe!
  Halo the new RPG-Mass Effect style.
  Wel een beetje vreemd dat jij als basher dit topic aanmaakt 7th, ach ja een humoristische noot moet af en toe kunnen. Zolang we maar niet constant het woordje generisch moet lezen.
  Dit lijkt me overigens een hoax

  I know :)
  Maar het werd gepost op Destructoid en vond het redelijk aannemelijk dus vond ik een topic appropiate. Verder post ik sneller niet dan dat ik bash hoor, kijk m'n posts in het Killzone 3 topic bv. Redelijk respectabel gezien het feit dat het totaal m'n game niet is :)

  @The Dutch Pinyo: we hoeven enkel te wachten op de onvermijdelijke aankondiging. We zullen het vast snel te horen krijgen. Mocht Radiant het echt niet vinden kunnen kan er altijd nog een slot op :)
 • Dit is toch geen officiële aankondiging, dus een topic mag toch niet aangemaakt worden. Of zit ik nu fout :S
 • Halo 5 op de Xbox Revolution, believe!
  Halo the new RPG-Mass Effect style.
  Wel een beetje vreemd dat jij als basher dit topic aanmaakt 7th, ach ja een humoristische noot moet af en toe kunnen. Zolang we maar niet constant het woordje generisch moet lezen.
  Dit lijkt me overigens een hoax
 • Die triologie uitspraak was trouwens van Bungie en ging over het verhaal rond de Master chief. MS zelf zal natuurlijk niet met een miljoenen franchise stoppen.

  Dat is wat ik zeg. Halo is de Pokemon voor Microsoft. Maar waarom al een Halo 5 aankondigen voor een zeer selecte groep wanneer Halo 4 nog niet eens officieel is aangekondigd (wel zijn er voor deze game vacatures uitgezet, maar dat wil nog niets zeggen).

  En ik ben het met je eens Limoenlichtje dat je tegenwoordig uitspraken van developers niet meer serieus mag nemen (op enkele uitzonderingen na). Zo worden er veel te vaak features in games aangekondigd die later uit games gehaald worden en is een uitspraak vaak maar een halve waarheid (of een halve leugen het is maar hoe je het bekijkt). En dan maar niet te spreken over de service van dezelfde developers die altijd zeggen dat ze alles eraan doen om de klanten tevreden te houden (EA is hier een sterk voorbeeld van) maar hier gigantisch in falen.
 • Die triologie uitspraak was trouwens van Bungie en ging over het verhaal rond de Master chief. MS zelf zal natuurlijk niet met een miljoenen franchise stoppen.
 • Als een ontwikkelaar zegt dat iets een trilogie wordt, moet je d'r altijd bij denken "tot we nieuwe ideeën hebben".
 • Zo mooi hoe die beloftes van trilogies worden verbroken door maar weer nieuwe delen uit te brengen… ODST, Reach etc. :lol:

  Maar ja, ik vind het opzich niet erg bij Halo. Online vind ik Halo af en toe leuk maar het gaat mij dan ook meer om de singleplayer. Zoals Ingamer al zegt zijn er nog genoeg verschillende verhalen die gebruikt kunnen worden. :)
 • Enerzijds ben ik het met Remmetje eens, anderzijds is Halo een universum. Dat betekend dat er nog vele verschillende verhalen uit kunnen worden gehaald.

  En hoewel ik de gameplay online niet denderend vind is er toch een grote community die uiteindelijk wel weer trek heeft in een nieuwe halo multiplayer.

  Alleen kom op… alsjeblieft niet weer voor de 360. Make it a launch title voor de nieuwe xbox I say.
 • Ik snap eigenlijk niet waarom er hiervoor al een topic wordt aangemaakt. Kijk ik begrijp dat er mensen enthousiast worden als er een nieuwe Halo aan zit te komen maar er is naast dat het een keer toevallig in een of andere presentatie is getoond niets maar dan ook echt niets bekend over deze game. Het is net alsof je wilt praten over het weer dat over 4 weken zal verschijnen. Je weet dat er kans op zon, regen, sneeuw e.d. is maar iets zinnigs kan je er nog niet over zeggen.

  Verder is het wel melkerij wat Microsoft nu aan het doen is. Halo zou een trilogie zijn en daarmee zou het eindigen (iets wat bij Gears ook gezegd is en dat is nu natuurlijk ook nog maar de vraag of dit een trilogie blijft). Toch hebben ze al ODST, Reach en Wars uitgebracht. Ik twijfel niet aan de kwaliteit van de games, ik heb me zelf ook immers gemaakt met het officiele einde van de trilogy (aka Halo 3) maar eens moet er een einde komen. Maar ja, misschien wilt Microsoft wel net zo'n goede melkkoe als Nintendo heeft met Pokemon en zullen ze daarom dergelijke games nog jaren lang ontwikkelen.
 • Misschien komt er dit jaar een Halo 4 en volgend jaar een Halo 5, waar ze uiteraard al mee bezig zijn.

  You know, de Activision strategie!
 • hoax
 • Halo 5…
 • Riiiiight.
  Beetje Halo overkill of niet?
  Maar er zullen genoeg mensen zijn die nu kwijlend achter de pc zitten en meteen een pre-order plaatsen.
 • Titel: Halo 5
  Genre: FPS
  Developer: NNB
  Publisher: Microsoft
  Release:
  :jap: nnb
  :usa: nnb
  :eur: nnb

  Channel 4 News' Benjamin Cohen recently got a rare, inside look at Microsoft's Redmond, Washington offices. Part of that access including getting a demo of a voice- and motion-controlled living space. Lucky him!

  And that's where Halo 5, of all things, popped up in the unlikeliest of places. Snuggled up beside something about Project Gotham Racing and &quot;Grandma's Room,&quot; you'll spot an &quot;Inside Halo 5&quot; selection along with a logo.

  Oh man, it's our first look at Halo 5, everyone! Okay, to be fair, the technology in this video piece along with the rest of the reporting is far more interesting than the existence of Halo 5. It hasn't been announced officially, but we already knew something was coming, right? Still, for rabid Halo fans, even this tiniest morsel should get their hearts racing.

  Bron  Sommigen roepen "hoax!" want het zou 4 moeten zijn gezien Reach… we zullen zien…

  Meer info volgt ongetwijfeld snel ^_^
 • Volgens mij is dit hartstikke nep!
 • Wel een lelijke 5..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren